D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #48.201
kız napiim aile kalabalık
hepsi de bebek meraklısı
ben bunu yeni öğreniom valla iyi oluyo sempatiksalakcinni
kızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa
evet ya ben de sadece telsiz bakıyomevt çok gerekli bişi ama fiyatlar 250 - 300 den başlıyo yaaa ama görüntülü olanları bence görüntüye ihtiyaç yok zaten en ufak ses duyduğumuzda hemen kapıda bitivericemiz için görüntü gereksiz
aaaa bende istiyomkızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa
olabilir canım ben de bi bakarım o zaman oraya.. doğru vala mantıklıymış.Hım belkide ben görmemişimdir cevabını.Bende senin gibi tek tek alıcaktım ama bunun saklama çantası hoşuma gitti hem toz falan olmadan hepsi bir arada durur sende öyle yap istersen.
Ben almıcam bebek telsizi şimdilik. Zaten 4 ay annem ve ben bir arada bakıcaz ihtiyacımız olmaz sonrasınde ben işe başlarken alırım belki belkide hediye gelir.
kızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.
kızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.
aaa hadi yaa..park yatağı nerden aldın
linkini yollarmısın
bende odama beşik yerine park yatak alacam sanırım
zaten odamda en fazla 4 ay yatırırım diye düşünüyorum sonrada yatağı kaldırırız oyun alanı olarak kullanır
Başta bende bebek telsizi almak istiyordum ama yaydığı dalgalar bebeğe zarar verir diye haberler gördüm almayacam sanırım
mafoldumben amaa yapmaaa bende aaalarımmbende sulalem kalabalık dıye sevınırdım..
ama bızde bebkte cok o yuzden kımse meraklı degıl.
bı kocısım bı ben meraklıyız bebegımıze..mafoldumben
ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehirkızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytayyy maşallah oğluşunaa
ayy korku fılmı gıbı fena tırstımmm..akannehirkızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.
evet ya ben de sadece telsiz bakıyom
görüntüye gerek yok bencede
aaaa bende istiyom
olabilir canım ben de bi bakarım o zaman oraya.. doğru vala mantıklıymış.
ben de aklım kalmasın diye herşeyi almaya çalışıyom
böle ne aliim ne aliim diye soranlara da kakalıyom sempatiksalakcinni
aaa hadi yaa..
bende mi almasam..
ama bebişin odası da ilk birkaç aydan sonra uzak olacak..
neyse onu da o zaman düşünürüm artık..
hemen kocamın kuzenine aldıracak başka şeyler bulmalıyım bilmiyorumkismile
mafoldumben amaa yapmaaa bende aaalarımm
ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehir
tamam sempatiksalakcinnisana yokalsanaalsanasmile
ay kıs saka bı yana ama cok guzel oldu yaaa..
bı dah abı daha dıyorum ama yapmıyo oglum
bak sımdı ozge teyzen alıcakmıs herbıseyını dedım dondu yıne=))
üzne oglumu teyze kaynanası tamam mı al ıstedıgınısempatiksalakcinni
akannehirakannehirakannehir
öyle bir durumda bebeği de bırakır evden kaçarım herhalde
kızlar bana yardımcı olunnnnn....bu detaylı ultrason şimdi dr yönlendirdiği yeri aradım 170e çekiolarmış iyimi fiyat ???? randevu alimmi sizce
aaa hadi yaa..
bende mi almasam..
ama bebişin odası da ilk birkaç aydan sonra uzak olacak..
neyse onu da o zaman düşünürüm artık..
hemen kocamın kuzenine aldıracak başka şeyler bulmalıyım bilmiyorumkismile
akannehir
Hım belkide ben görmemişimdir cevabını.Bende senin gibi tek tek alıcaktım ama bunun saklama çantası hoşuma gitti hem toz falan olmadan hepsi bir arada durur sende öyle yap istersen.
Ben almıcam bebek telsizi şimdilik. Zaten 4 ay annem ve ben bir arada bakıcaz ihtiyacımız olmaz sonrasınde ben işe başlarken alırım belki belkide hediye gelir.
başıma geldiğini düşünemiyorum çok tırsardım akannehirakannehir
ne sesiymiş o yan evdeki bebek telsiziylemi karışmışş ne olmuş eyvahedigeldismile
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy korku fılmı gıbı fena tırstımmm..akannehir
sankı benım basıma gelmıs gıbı hıssetım okurken.. ayy allah korusun yaa
sana yokalsanaalsanasmile
ay kıs saka bı yana ama cok guzel oldu yaaa..
bı dah abı daha dıyorum ama yapmıyo oglum
bak sımdı ozge teyzen alıcakmıs herbıseyını dedım dondu yıne=))
üzne oglumu teyze kaynanası tamam mı al ıstedıgınısempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?