- Konu Sahibi daemon
-
- #48.321
ya bıraz abartılıyormu kızlar acaba hersye erken dogumu teıklıyor madem bız yasamayalım ozmn
evet canım ben beğendimemzirme yastığı nasıl, dolgunmu
evet 65435434213 sayfa geriden geliyon sempatiksalakcinni laelaelaelaelaeofff rapor yüzünden bi ona bakıyom bi size
öle geç oluyo iştesempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
:1no2:bana da diş hapı verdi drum ama burda benden başka kullanan yok galibabilmiyorumkismilekızlar size drunuz balık yağı hapı verdimi???
bana verdi günde 2 tane içiyodum sonra netten araştırıken bi baktım zararlı felan yazıyo hemen ilacı bıraktım Dr.a sordum o da amerikada avrupa ülkelerinde böyle yapılıyor dedi. bizimkilerde hala tartışıyolarmış iyimi kötümü die 10 kişiden 9u iyi 1i kötü diyomuş falan filan anlattı iç dedi yararlı dedi ama aklım karıştı yaa ne yapsam size verdimi
vectomega ilacın adı
gruba attım şimdi tekrarkızlar aksam su fincanda keki denicem birisi bana maile atabilirmi yanlışlıkla sildiiiimm daha evvel de istemiştim ama kimse bana cvp vermedibilmiyorumkismilesenağlama
kızlar aksam su fincanda keki denicem birisi bana maile atabilirmi yanlışlıkla sildiiiimm daha evvel de istemiştim ama kimse bana cvp vermedibilmiyorumkismilesenağlama
yatark+ayakta değilmi ?
yok canım bana balık yağı falan vermedi. yararlı mı zararlı mı bilemeyeceğim .
ama doktorun öneriyorsa vardır bir bildiği.
nie erken doğumu tetiklesin yaw biz 2 seferdir daemle gidiyozya kıslar bende normald jilet kullanıyorumda e şimdi göbeğimden göremiyorum ağdayıda yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikleyebiliyormuş nasıl yapsam ne yapsam bilmemki
:1no2:bana da diş hapı verdi drum ama burda benden başka kullanan yok galibabilmiyorumkismile
kızlar aksam su fincanda keki denicem birisi bana maile atabilirmi yanlışlıkla sildiiiimm daha evvel de istemiştim ama kimse bana cvp vermedibilmiyorumkismilesenağlama
:roflol:ösgee sımıd cıps aldım ıcınden esprı cıktı
cerenın sana slmı var
hangi cerenin
tenCEREN in
hahah hahahahahaha
ah canım sen de bi çin takvimi bi makas bıcak her seferinde ayrı yöntemle geliyon..merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi
merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi
:dilcikar:evet 65435434213 sayfa geriden geliyon sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?