2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar aksam su fincanda keki denicem birisi bana maile atabilirmi yanlışlıkla sildiiiimm daha evvel de istemiştim ama kimse bana cvp vermedibilmiyorumkismilesenağlama

ya bıraz abartılıyormu kızlar acaba hersye erken dogumu teıklıyor madem bız yasamayalım ozmn

bencede bunlar hikaye başka bişi değil. Valla gidiyorum ağdacıma yatıyorum ooooh 10 dk. içinde tertemizim hiç uğraşamam öle kendi kendime bide zaten artık göremiyoruz çıldırtır herhalde insanıkafamçokkarıştı

ösgee sımıd cıps aldım ıcınden esprı cıktı

cerenın sana slmı var
hangi cerenin
tenCEREN in
hahah hahahahahaha

:1no2:bana da diş hapı verdi drum ama burda benden başka kullanan yok galibabilmiyorumkismile

yatark+ayakta değilmi ?

cık ayakta tedavı yok çok saçma deilmiii aslnda anketlerdede ozellkle yazdık ne anldık bu sıgortadn dıye ama hala duzelme olmadı sımdı bakalm martta yenılenecek inş duzeltırler durumu.( bide benm ilk yılımdı busene ılk seen dogum odemıyormus sıgortamda sanırım

yok canım bana balık yağı falan vermedi. yararlı mı zararlı mı bilemeyeceğim .
ama doktorun öneriyorsa vardır bir bildiği.

ben balık yiyemiyorum tiksindim o acıdan vitamin almam lazım dedim balıktan da doktora sordum o da bana balık yağını verdi ben de kullanıyorum zararlı mıymış hiç haberim yoktu.en iyisi doğalını yemek ama yiyemiyorum zaten sevmezdim hiç

ya kıslar bende normald jilet kullanıyorumda e şimdi göbeğimden göremiyorum ağdayıda yaptırmak istemiyorum erken doğumu tetikleyebiliyormuş nasıl yapsam ne yapsam bilmemki
nie erken doğumu tetiklesin yaw biz 2 seferdir daemle gidiyoz
hemde çok giden varrrohaoldumsmile

merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi

kızlar aksam su fincanda keki denicem birisi bana maile atabilirmi yanlışlıkla sildiiiimm daha evvel de istemiştim ama kimse bana cvp vermedibilmiyorumkismilesenağlama

sen haziran annelerine üye misin??
üye değilse özelden mail adresini at sana göndereyim

ösgee sımıd cıps aldım ıcınden esprı cıktı

cerenın sana slmı var
hangi cerenin
tenCEREN in
hahah hahahahahaha
:roflol:
biliyom onu
ben de derim bazen bana biri çok seslenince fln
ceren,tenceren,penceren neeeeeee fln diye :roflol:

merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi
ah canım sen de bi çin takvimi bi makas bıcak her seferinde ayrı yöntemle geliyon..
bi öğrenemedin şu cinsiyeti.
e büyümüş de bebiş niye öğrenemiyon hala..
bu arada makas bıcak fln inanma hiç çünkü tutmuyo

herkese merhaba cok alakasız olacak ama tetanoz asımı oldum mınıcık bır ıgne sınek ısırıgı gıbı bıle degıl sısmedı kızarmadı agrımadı bazıları ya abartıyor yada kısıye gore degısıyor anlamadım.hihoyyyt

ben her türlü testi denedim. onu da denedim ve bir tek o testte kız çıktı.
ve şimdi de kızım geliyor. ama tabi inanmamak laızm öyle şeylere.

amaaan tesadüfen ağdaya giden biri erken doğum yapmıştır.
ordan da ağda erken doğuma sebep oluyor lafı çıkmıştır.
hem ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…