2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm merak ettigim için sordum dokorum benı bu ayın sonunda çagırdı bende gitmek için sabırsızlanıyorum aslında ama beklicem mecbur

merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi

aaah aaahhh....
yarama barnak bastın...
bana ilk başıma tuz dökmüşler benden habersiz burna ellyince erkek ağza elleyince kız olurmuş burnuma elledim aaa oğlun olcak dediler
sonra aradan bir kaç ay geçti şu sandalyelerden birine otur dediler bıçağa oturmuşum aaaa oğlun olcak dediler
sonra benim sevgili dr. um %80 erkek dedi ultrasonda
bende bebişimi hep erkek die sevdim durdum taki geçen haftaya kadaaaaarrrr
meğer bebişim kızmışşşşş
şimdi bu duruma alışmaya çalışıyorummmm
yani bunların hepsi fasa fisooooo naniknanik

ben ilk yılımı martta doldurdum ocakda (geçen sene başka bi sigortadan geçiş yapmıştım martta bu sigortama burda yenilemem martta ama ocakda 1 senemi bitirdiğim için 1 senelik 1500 tl lik rutin kontrollerim 3 ayda kullancam)
martta yenilemeden sonra 2.yılımıza gircez kız doğumu karşılıyor
hangi sigorta seninki??

yenı mı oldun asıyı aksam olsunda goreyım senı
dae ve özgüş merciledim sizi kızlaropuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
uklaaaammmmmm :1hug:

uzme uklamıalsanaalsanasmile

cnm merak ettigim için sordum dokorum benı bu ayın sonunda çagırdı bende gitmek için sabırsızlanıyorum aslında ama beklicem mecbur
bence çok merak ediyorsan doktorundan kaçak bi sağlık ocagında fln başka bir doktora git aklinialirimsmile
çünkü çoğumuz 14-16. haftalarda öğrenmiştik

saglıkla gelsin bebegın üzdüysem özür dilerim inşallah hayırlı anasına babasına faydalı bir evladın olur opuyorumnanaktan

ağda erken doğumumu tetikliyomuş...
hiç duymadım böle bişi ve çok tanıdığım var doğuma kadar hep ağdacıya giden bende gidiyorum
öyle demişti bi ebe arkadaşım hatta geçenlerde yine konuştuk kendiside erken doğum yapmış zamanında ve ağdaya bağlıyo çok detaylı bilemicem
aynı dert bendede var ufak ayna alacam ben başka yolu yok
aynayla her hafta her hafta hem ben becerememki bi elimde ayna tutarsam tek elle

cnm araştırmadım açıkcası ama ebe arkadaş öyle diyo başka bi şekilde idare et özellikle son aylarda dedi ağda elbette rahattır

ya bu tetanoz aşısıda ne oluyo benim dr. hiç bahsetmedi

he bende daeyle iğneyi vurdururken öle didimdi akşam başladı ağrımaya 2 gün yatamadım üstüne akannehir

yaw kızlar keşke mhtp ın telefonunu fln alsaydık arar sorardık nasıl oldugunu

balık yerine ceviz ye o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…