- Konu Sahibi daemon
-
- #48.341
gruba attım şimdi tekrar
ah canım sen de bi çin takvimi bi makas bıcak her seferinde ayrı yöntemle geliyon..
bi öğrenemedin şu cinsiyeti.
e büyümüş de bebiş niye öğrenemiyon hala..
bu arada makas bıcak fln inanma hiç çünkü tutmuyo
merhaba güzel anneler aranızda makas bıçak testine tabi tutulan varmı varsa tuttumu merak ettım öpüyorum szi
uklaaaammmmmm :1hug::dilcikar:
ben ilk yılımı martta doldurdum ocakda (geçen sene başka bi sigortadan geçiş yapmıştım martta bu sigortama burda yenilemem martta ama ocakda 1 senemi bitirdiğim için 1 senelik 1500 tl lik rutin kontrollerim 3 ayda kullancam)cıkayakta tedavı yok çok saçma deilmiii aslnda anketlerdede ozellkle yazdık ne anldık bu sıgortadn dıye ama hala duzelme olmadı sımdı bakalm martta yenılenecek inş duzeltırler durumu.( bide benm ilk yılımdı busene ılk seen dogum odemıyormus sıgortamda sanırım
sen haziran annelerine üye misin??
üye değilse özelden mail adresini at sana göndereyim
benim ve bebeğin diş yapısı için ve çürüme engelleyiciymiş:uhm:o nieki..bilmiyorumkismile
yenı mı oldun asıyı aksam olsunda goreyım senıherkese merhaba cok alakasız olacak ama tetanoz asımı oldum mınıcık bır ıgne sınek ısırıgı gıbı bıle degıl sısmedı kızarmadı agrımadı bazıları ya abartıyor yada kısıye gore degısıyor anlamadım.hihoyyyt
opuyorumnanaktandae ve özgüş merciledim sizi kızlaropuyorumnanaktan
uklaaaammmmmm :1hug:
bence çok merak ediyorsan doktorundan kaçak bi sağlık ocagında fln başka bir doktora git aklinialirimsmilecnm merak ettigim için sordum dokorum benı bu ayın sonunda çagırdı bende gitmek için sabırsızlanıyorum aslında ama beklicem mecbur
aaah aaahhh....
yarama barnak bastın...
bana ilk başıma tuz dökmüşler benden habersiz burna ellyince erkek ağza elleyince kız olurmuş burnuma elledim aaa oğlun olcak dediler
sonra aradan bir kaç ay geçti şu sandalyelerden birine otur dediler bıçağa oturmuşum aaaa oğlun olcak dediler
sonra benim sevgili dr. um %80 erkek dedi ultrasonda
bende bebişimi hep erkek die sevdim durdum taki geçen haftaya kadaaaaarrrr
meğer bebişim kızmışşşşş
şimdi bu duruma alışmaya çalışıyorummmm
yani bunların hepsi fasa fisooooo naniknanik
benim ve bebeğin diş yapısı için ve çürüme engelleyiciymiş:uhm:
öyle demişti bi ebe arkadaşım hatta geçenlerde yine konuştuk kendiside erken doğum yapmış zamanında ve ağdaya bağlıyo çok detaylı bilemicemağda erken doğumumu tetikliyomuş...
hiç duymadım böle bişi ve çok tanıdığım var doğuma kadar hep ağdacıya giden bende gidiyorum
aynayla her hafta her hafta hem ben becerememki bi elimde ayna tutarsam tek elleaynı dert bendede var ufak ayna alacam ben başka yolu yok
ben agda yaptırıyorum cokta memnunum vaalla zaten jılet ıcın onumu gormem bıde o cok rahatsız edıyo sonrasında. ılk zamnlar jılet yaptım sıkı doktora gıttıgımden ama agdayla ayda bırr ohhh rahat oluyo valla.
bır surude hamıle olup gıden var. onu hıc duymadım ben.
dene tabı hemencık..
evet bende ılkınde buna gore yaptım 4 fıncan cıktı kocayla bırbırımıze gırdık ucunu ben yıyınce kıyamyıp bı dah aypmıstım=))
sımdı kucuk bı su bardagım var onla yapıyorum.
girme aramıza alsanaalsanasmileuzme uklamıalsanaalsanasmile
he bende daeyle iğneyi vurdururken öle didimdi akşam başladı ağrımaya 2 gün yatamadım üstüne akannehirherkese merhaba cok alakasız olacak ama tetanoz asımı oldum mınıcık bır ıgne sınek ısırıgı gıbı bıle degıl sısmedı kızarmadı agrımadı bazıları ya abartıyor yada kısıye gore degısıyor anlamadım.hihoyyyt
yetiştim işteeeeeeeeeedelikafaduldenŞenizuklaaaammmmmm :1hug:
ben balık yiyemiyorum tiksindim o acıdan vitamin almam lazım dedim balıktan da doktora sordum o da bana balık yağını verdi ben de kullanıyorum zararlı mıymış hiç haberim yoktu.en iyisi doğalını yemek ama yiyemiyorum zaten sevmezdim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?