saglıkla gelsin bebegın üzdüysem özür dilerim inşallah hayırlı anasına babasına faydalı bir evladın olur opuyorumnanaktan
yaw kızlar keşke mhtp ın telefonunu fln alsaydık arar sorardık nasıl oldugunu
ben ilk yılımı martta doldurdum ocakda (geçen sene başka bi sigortadan geçiş yapmıştım martta bu sigortama burda yenilemem martta ama ocakda 1 senemi bitirdiğim için 1 senelik 1500 tl lik rutin kontrollerim 3 ayda kullancam)
martta yenilemeden sonra 2.yılımıza gircez kız doğumu karşılıyor
hangi sigorta seninki??
:roflol:ayy sabah beri çektiğin çileye bakya ben az 30 sayfa okudum sen iki kelime yazmadınnya ama ben foruma girmekte zorlanıyom takılıyo sürekli ay çıldırıciiiiiiimmmmmmm
laelaelaelaelae lülülülülülügiricemalsanaalsanasmile
Şenizyetiştim işteeeeeeeeeedelikafaduldenŞeniz
yenı mı oldun asıyı aksam olsunda goreyım senı
opuyorumnanaktan
uzme uklamıalsanaalsanasmile
bilmiyomki 2 tane alıyom akşamları çiğnemek için ama boyutu toplu iğne ucu kadar:uhm:kalsıyum gıbı bişi mi..
saat 1 bucukta oldum sekerım ayyy deme kız yarın yazarım durumu ıns bıseycıkler olmaz kolcagızıma sımdılık tık yok.CADIARZU
he valla doğru didinn yawakannehiryaw kızlar keşke mhtp ın telefonunu fln alsaydık arar sorardık nasıl oldugunu
canım senın polıcende dogum temınatı olduguna emınmısın..cnm benımkıde martta yenılenıyor.tesadufe bak ehehe
koç allıanz benmkı bakalım dogumda nasıl olcak aslnda kullanan bırılerı vr ama soramadım daha merkezden
alsanaalsanasmilelaelaelaelaelae lülülülülülü
Şeniz
ınsallah olmaz canım.saat 1 bucukta oldum sekerım ayyy deme kız yarın yazarım durumu ıns bıseycıkler olmaz kolcagızıma sımdılık tık yok.CADIARZU
ya bu tetanoz aşısıda ne oluyo benim dr. hiç bahsetmedi
tetenoz aşısı canım iştene içinmiş bu aşı
:roflol:ayy sabah beri çektiğin çileye bakya ben az 30 sayfa okudum sen iki kelime yazmadınn
vallahi tam yeni gelinmişsin delikafadulden
20. haftadan sonra sağlık ocaklarına gidiyorsun ücretsiz tetanoz aşısını oluyorsun.
doğum sırasında tetanoz olmaman için vuruluyor. bebeğe karşı bir zararı yok. 2 doz yapıyorlar bir de haberin olsun
ben hala yaptıramadım bugün gittim bi yaptırim die konuyu bile açamadım çayımı içtim döndüm cuma yaptırıcam die söz verdim kendime bakalım üfff şimdiden ödüm kopuyoherkese merhaba cok alakasız olacak ama tetanoz asımı oldum mınıcık bır ıgne sınek ısırıgı gıbı bıle degıl sısmedı kızarmadı agrımadı bazıları ya abartıyor yada kısıye gore degısıyor anlamadım.hihoyyyt
vallahi tam yeni gelinmişsin delikafadulden
20. haftadan sonra sağlık ocaklarına gidiyorsun ücretsiz tetanoz aşısını oluyorsun.
doğum sırasında tetanoz olmaman için vuruluyor. bebeğe karşı bir zararı yok. 2 doz yapıyorlar bir de haberin olsun
:dilcikar:Valla sayfayı yeniliyom bekliyom açılıcak diye zaten yoğun zıkkım yer
Bak gülme apla derim heee
balık yerine ceviz ye o zaman
ne içinmiş bu aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?