2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar bu arada cevap için mesajlardan alıntı yapamıyorum bi türlü siz nasıl yapıyosunuz

valla bizim işyeri kıyafetimiz sabit ben ondan işyeri için birtane sabit aynı renk kumas aldım birde hamile tulum aldım bide kendim evde eski kotumun arka beli kaldı ön belini kesip lastikli bir kumas ekleyip ayarlamalı ip taktım süper bir hamiş kotu oldu bide annem alıcak gelince yeterde artar:kedi::CüvCüv:

eskiden avrupa yakasındaydım biliyorum lord giyimi
ama şimdi yakacık da oturuyorum buralarda da ne var bilgim yok. dolaşmam lazım bakalım neler bulacağım. hamile kıyafetleri de artık çok şeker.insanın hepsinde gözü kalıyor

göğüs altından bollaşan elbiseler de çok rahat oluyo..
ya da hafta sonları tayt tunik de olur..
uzun tuniklerim var geçe seneden falan ben de artık pantolonların üstüne onlarla bayagı idare ederim.
bol elbiselerim de var tesadüf..
ööe idare edecez bakalım kızlar..

kızlsr ben galıba hasta olucam sırtım cok fena agrıyor bırde basım bı anda kemıklerımı parcaladılar sankı

valla öyle çok çok tatlılar..
orada kadınlar beni de pek sevdi, bide hamile tişört hediye ettiler..
gözüm de birkaç bluzda kaldı..
karnişler biraz daha büyüsün, 1 ay sonra fln 1-2 bişi daha alırım artık.. :asigim:

QUOTE=ozgecay;10112145]kıs nireeeeee[/QUOTE]

:dilcikar:herkese alıntı yapıp bişeler yazıom kimse cevap yazmıo :dilcikar:

QUOTE=ozgecay;10112145]kıs nireeeeee

:dilcikar:herkese alıntı yapıp bişeler yazıom kimse cevap yazmıo :dilcikar:[/QUOTE]

ben okudum da alıntı yapmadan cevap verdim sana sanırım kıyafetlernen ilgili :1hug:

kıslaaarrr ben yatıyom, gözler kapandııı..
öpüyorum hepinizi muckk

:dilcikar:herkese alıntı yapıp bişeler yazıom kimse cevap yazmıo :dilcikar:

ben okudum da alıntı yapmadan cevap verdim sana sanırım kıyafetlernen ilgili :1hug:[/QUOTE]

:kedi:bende cokmu alıngan oldum ne anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3 :içelim:canımsın ben hesap kapatayım cıkıs saattim yaklasıo malum ben hala işteyim opuyorumnanaktansizleri çpüyorum canlarım bebişelere iyi bakın heee:kedi:vereliniortaka.s.

selam kızlar bir haftadır yokum internette sorun vardı iş yerinden giremiyorum nasılsınız görmeyeli???

kızlar iyi geceler
Geçmişe bi göz attım da benim hala kıyafetlerim oluyo karnım hiç yok=((
Bulantılarım azaldı ama başağrısı başladı, iştahım hiç yok=(((
Benm karnım ne zman buyyucek yaaaaaaaaaaaa

canım benim de kıyafetlerim oluyo hala benimde büyümedi karnım hoş hamile olmadan önce de göbeğim vardı belki de ondan oluyodur hala kıyafetlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…