2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay canım gözün aydın bende haftaya gidecem ense kalınlığına filan bakacak dr inşallah herşey yolundadır Rabbim tamamına erdirsin

cok cok tesekkurler canim.insallah sende de hersey yolundadir.
sen 2li test yaptiracak misin?
bi de bu ikili testte ense kalinligini olcuyorlar,baska napiyorlar biliyormusun?.

Etkili olmuş mu peki çatlak kremi bazıları hiç fayda etmiyor diyor da bende düşünüyodum almayı inşallah iyi olur

evet bende duydum bazilari fayda etmiyor diye ama duzenli kullanmak lazim iyi sonuc elde etmek icin.benim dr. cocugu yok,ama onun butun yuz kremleri,temizleyici sutu filan lierac mis.cok guzel bi marka dedi.herhalde ise yarar.

kızlar nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar benim bulantılar hala geçmedi 10.haftadayım bu haftalarda azalır diye duydum ama bende bi değişiklik yok sizde nasıl durumlar

cok cok tesekkurler canim.insallah sende de hersey yolundadir.
sen 2li test yaptiracak misin?
bi de bu ikili testte ense kalinligini olcuyorlar,baska napiyorlar biliyormusun?.

evet bende duydum bazilari fayda etmiyor diye ama duzenli kullanmak lazim iyi sonuc elde etmek icin.benim dr. cocugu yok,ama onun butun yuz kremleri,temizleyici sutu filan lierac mis.cok guzel bi marka dedi.herhalde ise yarar.

canım kan testi yapılıyomuş ben sivastayım Ankaraya gönderiliyomuş tahlil orda yapılıyomuş onun dışında bende pek bilmiyorum dr diğer gelişinde 2 li test ve ense kalınlığına bakıcaz dedi inşallah işe yarar canım ya ne kadara aldın kremi internetten bulabilir miyim ben de

kızlar nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar benim bulantılar hala geçmedi 10.haftadayım bu haftalarda azalır diye duydum ama bende bi değişiklik yok sizde nasıl durumlar

Canım Allah a şükür benim hiç bulantı ve çıkarma sorunum olmadı yalnızca halsizlik ve bel ağrısı yaşadım inşallah seninki de tez zamanda geçer ilk üç aydan sonra geçiyomuş genelde

canim genelde 10-12 haftadan sonra azaliyor.ben artik 11. haftayi bitirdim.12ye gectim.zaten 3 gun onde gidiyorum.bende sanki azaldi bulantilar.

internetten bulabilirsin.bana esim turkiyedeyken almisdi yanilmiyorsam 60tl

canim genelde 10-12 haftadan sonra azaliyor.ben artik 11. haftayi bitirdim.12ye gectim.zaten 3 gun onde gidiyorum.bende sanki azaldi bulantilar.

internetten bulabilirsin.bana esim turkiyedeyken almisdi yanilmiyorsam 60tl

teşekürler canım bakıyım bi

kızlar ben 7. haftadayım ve son iki gündür bulantım yok denecek kadar azaldı şaşırdım vallazemuszemus
ben şimdiye kadar çok bulantım var eskisinin yarısı kadar bile yiyemiyorum kesin kilo vermişimdir derken bugun bi tartıldım anam o da ne 2 kilo almışım:1shok:
sizde kilo durumları nasıl kızlar?*
birde çatlaklar için dermatolog bir arkadaşım 3 sene önce hamileliğinde yengeme yağ karışımı önermişti, şimdi onun hiç çatlağı yok.. komşulardan da deneyenlerin oldukça az oldu karın altı çatlaması.
karışımda kırmızı kantaron yağı, badem yağı ve bikaç damla gül yağı var..
bende ona başlarım malzemeleri tamamlayıp.süprizzzzz

geçmiş olsun canım üzülme. her kanama da bebek düşse benimkinin 40 kere düşmesi lazımdı. 2 haftadır kanamam durmadı yatıyorum hala. yarında doktora gideceğim büyük ihtimalle raporumu gene uzatacak. sen moralini bozma, bol bol dinlen

leylacım sen bebeğini ne güzel büyütmüşsün maşallah
bende onu öyle bıcır bıcır oynarken görebilecek miyim acaba?

leylacım gozunaydın cAANIM. CINSIYET TAHMINLERIDE BASLADI ARTIK ALLAH GONLUNE GORE VERSIN CANIM BENIMM..

bende ıkılı test konusunda cok endılselıyım nedense cok korkuyorum bı sorun olcak dıye kalbımı bozmayım dıyorum ama engel olunmuyor ıste..

bebıslerımıze saglık versın allah.

kıpır kıpır valla teyzesi yumurcak ben hala işteyim ama yarın fulll izin zemuszemus

aaa pazar pazar iş mi olur yaa
hiç sevmediğim şey pazarları çalışmak o zaman dışarıda gezenlere gıcık oluyorum Çok üzgünüm çoook

ya birde benim karnım çok büyüdü resmen 5 aylık gibi duruyorum.tabi yatmanında verdiği bir şişkinlik var. ama hiçbirşeyim olmuyor, dışarıya çıkıp alışveriş de yapamıyorum.
ayy bayılazammmm

benim cumartesi veya pazar die belli izin yok ben ayda 15 gün calısıyorum sabah 7 aksam 23 birgün fulll bir gün izin yani böle ondan bugün fullldüm yarın izin bende şişim ama okdara deil normal kıyafetlerimin hiç biriolmuo bana :kedi:

kızlaarr
benim de hiçbirşeyim olmuyor, hele pantolonlar.. düğmeler fln hep açık geziyordum..
ben de yaptım alışveriş koçiş aldı bana bir kumas pantolon bir de kanvas.. belleri ayarlamalı ve lastikli ya allahımm nasıll rahat sanki birşey yok üstünde gibi..

ne güzel ya nerden almış eşin kıyafetleri??
bende dışarı çıkabilsem alacağım bir sürü şey de hala yatağa bağımlı olduğum için ne bulsam onu giyiyorum

verdiğin karışım için saol denemek isterim yanlız bu badem yağının kıl köklerini beslemesi ayrı bi mesele çatlamıcaz diye tüylencez biraz ama napalım tüyün çözümü var ama çatlağın yok he bu arada kızlar ben hamile kalmadan önce karınca yağı yumurtasına başlamıştım ama bıraktım acaba bebeğime bi etkisi olurmu olmazmı karasız kaldım siz ne dersiniz?

ne güzel ya nerden almış eşin kıyafetleri??
bende dışarı çıkabilsem alacağım bir sürü şey de hala yatağa bağımlı olduğum için ne bulsam onu giyiyorum

beraber aldık canımm.. ben daha erken diyordum ama kociş ille aldı sağolsun.. benim açık düğmeleri görünce herhalde kaydirigubbakcemile3
bakırköy çarşıda lord hamile giyim var oradan aldık..
çok çok rahat valla..
sen de evdesin şimdi nasılsa esofmanla idare edersin..
ama cıkabildiğin zaman ilk fırsatta al yok böyle bi rahatlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…