- Konu Sahibi daemon
-
- #4.781
Ay canım gözün aydın bende haftaya gidecem ense kalınlığına filan bakacak dr inşallah herşey yolundadır Rabbim tamamına erdirsin
Etkili olmuş mu peki çatlak kremi bazıları hiç fayda etmiyor diyor da bende düşünüyodum almayı inşallah iyi olur
cok cok tesekkurler canim.insallah sende de hersey yolundadir.
sen 2li test yaptiracak misin?
bi de bu ikili testte ense kalinligini olcuyorlar,baska napiyorlar biliyormusun?.
evet bende duydum bazilari fayda etmiyor diye ama duzenli kullanmak lazim iyi sonuc elde etmek icin.benim dr. cocugu yok,ama onun butun yuz kremleri,temizleyici sutu filan lierac mis.cok guzel bi marka dedi.herhalde ise yarar.
kızlar nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar benim bulantılar hala geçmedi 10.haftadayım bu haftalarda azalır diye duydum ama bende bi değişiklik yok sizde nasıl durumlar
canim genelde 10-12 haftadan sonra azaliyor.ben artik 11. haftayi bitirdim.12ye gectim.zaten 3 gun onde gidiyorum.bende sanki azaldi bulantilar.kızlar nasılsınız bebişler nasıl ya kızlar benim bulantılar hala geçmedi 10.haftadayım bu haftalarda azalır diye duydum ama bende bi değişiklik yok sizde nasıl durumlar
canım kan testi yapılıyomuş ben sivastayım Ankaraya gönderiliyomuş tahlil orda yapılıyomuş onun dışında bende pek bilmiyorum dr diğer gelişinde 2 li test ve ense kalınlığına bakıcaz dedi inşallah işe yarar canım ya ne kadara aldın kremi internetten bulabilir miyim ben de
canim genelde 10-12 haftadan sonra azaliyor.ben artik 11. haftayi bitirdim.12ye gectim.zaten 3 gun onde gidiyorum.bende sanki azaldi bulantilar.
internetten bulabilirsin.bana esim turkiyedeyken almisdi yanilmiyorsam 60tl
canim genelde 10-12 haftadan sonra azaliyor.ben artik 11. haftayi bitirdim.12ye gectim.zaten 3 gun onde gidiyorum.bende sanki azaldi bulantilar.
evetcanım bende okudum bi kaç kaynaktan azalma olması lazım ama neden olmuyor anlamıyorum doktor ilaçta yazmıyor bulantı konusunda bu arada 3 gün önden gidiyorum derken anlamadım :) nasl oluyorki o bu arada 23de 11 haftalık olucak ense kalınlığını ölçüceklermiş ay o minicik şeyi nasıl ölçüçeklerP sen ölçürtünmü canım
kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(
merhaba kizlar 2 gundur giremiyordum.
dun doktora gitmisdim,bebisimi gordum,bayagi bi buyumus masallah 3.87sm olmus.
kalbini dinledik,dr ense kalinligini olctu 0.23 cikti.hersey yolunda cok sukur
sonraaaa cinsiyyetini solemesini istedim ama kesin deyil daha diye solemek istemedi,ben israr edince erkek goruyorum dedi ama bi dahaki kontrolumuzde tam soylerim cinsiyyetini dedi.
ay kizlar minigim elini kolunu oynatiyor,yuvarlaniyor,hele doktor cinsiyyetine bakarken elleriyle yuzunu kapadi...utandi dedim cok gulduk :)) ben o ana kadar bebegimi benimsememisdim,zaten cok soguk bir karakterim var ama bu duygu bir baska...her kese tavsiye ederim :))))))))))))))
iyiyiz leydicim sen nasılsın
bebek nasıl :hulya:
kıpır kıpır valla teyzesi yumurcak ben hala işteyim ama yarın fulll izin zemuszemus
aaa pazar pazar iş mi olur yaa
hiç sevmediğim şey pazarları çalışmak o zaman dışarıda gezenlere gıcık oluyorum Çok üzgünüm çoook
ya birde benim karnım çok büyüdü resmen 5 aylık gibi duruyorum.tabi yatmanında verdiği bir şişkinlik var. ama hiçbirşeyim olmuyor, dışarıya çıkıp alışveriş de yapamıyorum.
ayy bayılazammmm
kızlaarr
benim de hiçbirşeyim olmuyor, hele pantolonlar.. düğmeler fln hep açık geziyordum..
ben de yaptım alışveriş koçiş aldı bana bir kumas pantolon bir de kanvas.. belleri ayarlamalı ve lastikli ya allahımm nasıll rahat sanki birşey yok üstünde gibi..
ne güzel ya nerden almış eşin kıyafetleri??
bende dışarı çıkabilsem alacağım bir sürü şey de hala yatağa bağımlı olduğum için ne bulsam onu giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?