2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sağol canım bebek için elimden geleni yapacağım artık zataen en büyük üzüntüm benim stresimin ona yansıyor olabileceği

inaşşalah canım burdaki herkes ve ben sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bbamda aslen kangallı ama ben sivas merkezde doğdum büyüdüm.

zeyhatcım ilk önce seni çok iyi anladığımı söyleyeyim. bende çok daralıp bunalıyorum yanlızken. sana tavsiyem pek yanlız kalma yanında sürekli birileri olsun. yoksa benim gibi kafana huniyi takarsın

ikinci olarak da benimde kocam sivas kangallı. bak azıcık hemşeri çıktık hihoyyyt

canım hasapladım temmuz çıkıyo o yüzden sorumun cevabını buldum diye sildimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

haziran temmuz farketmez bebeğin hayırlı olsuna.s.

pazar diye kimsecikler yok anlaşılan herkesler gezmeye gitmiş sanırım
gene komşuculuk mu oynuyorsunuz yoksa

slm kıslarr ay bnmde sinirlerim bozuldu sonunda..bir derdim var kösesindeki yazıları okumicam diyorum foruma bakarken yine gidip okuyorum...

fazlasıyla sinirlerim gerildi iyice..nefes alamıyorum sankii...ne insanlar var hayatta

ay artık kimsenin derdine bşi yazmıcam sonra oturup bn aglıyorum(

piştttt.. bı susmadınız gıttı ya... ne cene maasallahınız var pazar paazar keyıf yapıyoruz surda

tubıcık senınkı gelmedımı daha..

piştttt.. bı susmadınız gıttı ya... ne cene maasallahınız var pazar paazar keyıf yapıyoruz surda

tubıcık senınkı gelmedımı daha..

yok gelmemiş baksana..
gelse nette olmaz pek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

iyi akşamlar hamişler

nasılsınız? ben bebeğime battaniye örüyorum, siz başladınız mı örüp dikmeye?

kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün alışveriş yaptım hamile pantolonu aldım kot tavsiye ederim çok rahat

çok geçmiş olsun, teleşlanma yine de sen arkadaşım, gönlünü ferah tut. dualarımız seninle.

canım cok ıyı anlıyorum senı gecen hafta benımde oldu kanamam. bızde kostuk acıle her turlu kanama ve lekelenmeyı dusuk tehlıkesı olarak goruyor doktorlar. ancak her kanamada bebek dusecek dıye bısey yok. sen bebısının ve kendının morelını bozma hepımız her seye heran hazırlıklı olmalıyız ancak morel bozmamalısın sımdıden. allah acıl sıfa versın kanama bıtene kadar en azından yat vc dısında kalkma yerınden.. hersey ıyı olacak canım benım

esraaa bu arada sivaslısın sanırım bende aslen sivaslıyım evlenince istanbula yerleştim

canım sivaslı değilim eşimin işi nedeniyle burdayız küçük bir ilçesi Altınyayla da oturuyoruz ama sivasa sık gidip geliyoruz Sivaslı olmana sevindim çünkü artık burası da bizim memleket sayılır ne demişler " Doğduğun yer değil doyduğun yer"

merhaba kizlar 2 gundur giremiyordum.
dun doktora gitmisdim,bebisimi gordum,bayagi bi buyumus masallah 3.87sm olmus.
kalbini dinledik,dr ense kalinligini olctu 0.23 cikti.hersey yolunda cok sukur
sonraaaa cinsiyyetini solemesini istedim ama kesin deyil daha diye solemek istemedi,ben israr edince erkek goruyorum dedi ama bi dahaki kontrolumuzde tam soylerim cinsiyyetini dedi.
ay kizlar minigim elini kolunu oynatiyor,yuvarlaniyor,hele doktor cinsiyyetine bakarken elleriyle yuzunu kapadi...utandi dedim cok gulduk :)) ben o ana kadar bebegimi benimsememisdim,zaten cok soguk bir karakterim var ama bu duygu bir baska...her kese tavsiye ederim :))))))))))))))

Canım çok geçmiş olsun inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hepimizin bebeğini korusun

bi de kizlar ben catlak kremi almisdim Lierac phytolastil dr.a gosterdim cok begendi,harika bi firma tavsiye ederim dedi.o da lierac kullaniyormus.

Ay canım gözün aydın bende haftaya gidecem ense kalınlığına filan bakacak dr inşallah herşey yolundadır Rabbim tamamına erdirsin

slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün alışveriş yaptım hamile pantolonu aldım kot tavsiye ederim çok rahat

ben de alisveris yaptim,1 kot,spor ayakkabi filan aldim,pantalonum super cok begendim...benim bedenim de bulundu cok sukur. XXS :))))))

bi de kizlar ben catlak kremi almisdim Lierac phytolastil dr.a gosterdim cok begendi,harika bi firma tavsiye ederim dedi.o da lierac kullaniyormus.

Etkili olmuş mu peki çatlak kremi bazıları hiç fayda etmiyor diyor da bende düşünüyodum almayı inşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…