zeyhat canım senin bebeğin sağlıklı niye düşünüp olumsuzu çağırıyosun senin sınavında böyle işte güçlü ol kuruntu yapma canım inşallah iyi olucak bebeğin Allah korusun öyle kötü şey düşünme ne olacağı belli olmaz bak ben gayet iyiydim bi belirtim de yoktu herşey yolundaydı bebeğim gitmiş hiiiiç belirti bile vermeden ağrı bile olmadı kanama da yoktu ama gitti bebeğim
dikkat et kendine canım psikoloji çok önemli önce kendin için sonra bebeğin için mutlu ol
iyi düşün iyi olsun
sen sağlıksız olup psikolojin bozuk olusa bebeğine hiç bi faydan olmaz
dikkat et kendine
iyi haberlerini bekliyoeum senin ve herkesin:)))))))))))
inaşşalah canım burdaki herkes ve ben sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bbamda aslen kangallı ama ben sivas merkezde doğdum büyüdüm.
leylacımm sanırım yine haziran annesi oluyorsunn..gerci silmişsin
canım hasapladım temmuz çıkıyo o yüzden sorumun cevabını buldum diye sildimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
piştttt.. bı susmadınız gıttı ya... ne cene maasallahınız var pazar paazar keyıf yapıyoruz surda
tubıcık senınkı gelmedımı daha..
yok gelmemiş baksana..
gelse nette olmaz pek :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(
kızlar merhaba moralim çok bozuk cuma günü bi anda paçalarımdan akarcasına kanamam geldi korku içinde doktora gittik ikizlerimizin kalp atışlarını gördük ama dr düşük tehlikesi dedi beynimden kaynar sular döküldü sanki. bide bende küçük bir miyom vardı oda yapabilirdedi. şimdi 12. hftya kdr sürekli yatıcam. cumada yine kontrol. nolur dua edin bebklerim beni bırakmasın , Allahım onları bize bağaşlasın..(
esraaa bu arada sivaslısın sanırım bende aslen sivaslıyım evlenince istanbula yerleştim
merhaba kizlar 2 gundur giremiyordum.
dun doktora gitmisdim,bebisimi gordum,bayagi bi buyumus masallah 3.87sm olmus.
kalbini dinledik,dr ense kalinligini olctu 0.23 cikti.hersey yolunda cok sukur
sonraaaa cinsiyyetini solemesini istedim ama kesin deyil daha diye solemek istemedi,ben israr edince erkek goruyorum dedi ama bi dahaki kontrolumuzde tam soylerim cinsiyyetini dedi.
ay kizlar minigim elini kolunu oynatiyor,yuvarlaniyor,hele doktor cinsiyyetine bakarken elleriyle yuzunu kapadi...utandi dedim cok gulduk :)) ben o ana kadar bebegimi benimsememisdim,zaten cok soguk bir karakterim var ama bu duygu bir baska...her kese tavsiye ederim :))))))))))))))
slm kızlar nasılsınız bakalım ben bugün alışveriş yaptım hamile pantolonu aldım kot tavsiye ederim çok rahat
bi de kizlar ben catlak kremi almisdim Lierac phytolastil dr.a gosterdim cok begendi,harika bi firma tavsiye ederim dedi.o da lierac kullaniyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?