2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne güzel işte ben sevgililier gününden geçtim bugün kocamdan hediye bilem bekleyemiyorum. parası yok garibimin bakalım ne yapacak.

ya canım sorma benim doğumgünü hediyem de arada kaynamıştı olsun arada olur öyle ben profesyonel fotoğraf makinesi istiyorum ne zamandır o da onu almaya kalktı arkadasına çinden getirtirecekti adam gidemedi kaldı uzadı simdine durumda mevzu bilmiyorum yani hediyesiz geçti doğumgünümü kocam..olsun canım inanki hediye vs bunlar hiç önemli değil ona da aynı seyi dedim ztn dün beni düşünmen yetiyor ince olsun biraz kafi.

saolun kızlar insallah hepimiz neşelenelim mutlu olalım..
kg vermemin sırrı yok dilekcim yani 1kg oynar bazen ama almamış olmam mutlu ediyor beni cünkü giderek sisiyorum gibi hissediyorum doktorum da dikkat et dedi yoksa diyetisyene gitmek zorunda kalacakmışım !
meloşum hangi acıdan hediyemi?şaşırttı beni kocam kızzzzzz hem de erkenden verdi biz ztn karı koca sabırsızız

Ben erken vermeyi bırak, hediye alacağından bile şüpheliyim. Bu seneye kadar sürekli alıyordu, ben de unuttuğumdan adamın başını ütülerdim bu sadece alışveriş günü diye. Bu sene de tam tersi benim romantikliğim üzerinde.

mutlu günlerde kullan canım hediyeni.. zemuszemus benimkinde de kurt var o da dün göndermişş Şeniz

saol güzelim sen de güle güle kullan.ben henüz bişey almadım ne alacağımı da bilemiyorum belki gömlek alırım yeni gömlek alayım diyordu bankacı ya gömlek hastası zaten

kızlaaarrrr bebiş cicileri topiğine resim nasıl yükleniyo o topiğe yazarmısınız

HEdiye alanlar ne aldınız eşiinizeyada ne alıcaksınız peki?
Hiç bişey almıycam gerek yok maddi olarak sıkıntıdayız zaten.

ya canım sorma benim doğumgünü hediyem de arada kaynamıştı olsun arada olur öyle ben profesyonel fotoğraf makinesi istiyorum ne zamandır o da onu almaya kalktı arkadasına çinden getirtirecekti adam gidemedi kaldı uzadı simdine durumda mevzu bilmiyorum yani hediyesiz geçti doğumgünümü kocam..olsun canım inanki hediye vs bunlar hiç önemli değil ona da aynı seyi dedim ztn dün beni düşünmen yetiyor ince olsun biraz kafi.

Benimde 1 ay önce evlilik yıldönümümüzü unuttu burnundan getirdim şimdi ödü patlıyor unutucam diye zaetn unutturmuyorumda.

Ben erken vermeyi bırak, hediye alacağından bile şüpheliyim. Bu seneye kadar sürekli alıyordu, ben de unuttuğumdan adamın başını ütülerdim bu sadece alışveriş günü diye. Bu sene de tam tersi benim romantikliğim üzerinde.

bizde de durum tam tersi benim alasım ve kutlayasım yoktu bu sene adam heveslendi..biz gecen sene hediye almadık birbirimize tatil yapmıştık haftasonu abantta.sadece tek bir gül almıştı ama ben cok mutluydum ztn hediye değilki mevzu hoşluk yaşatması çiftlerin birbirine bence durum bu

kızlar ya hani şu tüğ dökücü spreyler varya onları kullanabiliyomuyuz acaba jiletten çok daha rahat olur onu kullanmak

Gözlerinin içi gülüyor dimi? a.sa.sa.s

Bir de işyerinde bir kız var, uyuz ikide bir gelip elini karnıma koyuyor, ödüm patladı eşimden önce o fark edecek hareketlerini diye. Sinir oluyorum çok istiyorsan git evlen, yap çocuk onu ellersin yaaa
ayyy kıs delisin sen yaa benim burdaki arkadaşlarımda seviyo karnımı ama samimi olduğum için onlar bişey demiyorum ben..

saol güzelim sen de güle güle kullan.ben henüz bişey almadım ne alacağımı da bilemiyorum belki gömlek alırım yeni gömlek alayım diyordu bankacı ya gömlek hastası zaten

canım kocam hep takım giyiyoo ama gömlek kravat ala ala bi haal oldum sırnaşık şey başka bişi bulmalıyıımmm :mymeka:

ben de dün gece rüyamda kocamın beni aldattığını gördüm, çok hoş, genç ve İNCE bir hatunla sevişiyorlardı, ben de aynı odada bir kanepeye oturmuşum izliyorum bunları mafoldumben
sabah kalktım nasıl sinirliyim, az kalsın uykusunda boğcaktım adamıkötükedihüso
uyanınca anlattım rüyayı, dalga geçiyor benle " sende gelseydin ya" diye. ama işin ilginç yanı seks hayatımız bitti ama bana yeniden aşık oldu...
:roflol::roflol:ayyy bende hep kendimi başkasıyla görüyom bazennnn töbe töbeee

Benimde 1 ay önce evlilik yıldönümümüzü unuttu burnundan getirdim şimdi ödü patlıyor unutucam diye zaetn unutturmuyorumda.

ben hiç unutmam ve unutturmam ne dogumgünümü ne baska biseyi cunku cocuk ruhlu olduğumdan daha gelmeden baslarım saymaya napcaz nası kutlıcaz demeye falan o acıdan bisey unutulmuyor biz de ama ben hatırlatmıs gibi oluyorum belki aksi bi durum olsa unutur benimki de

benimkide doğumgünümü unutmuştu. 1 hafta burnundan getirdim. ben o kadar özel günlere dikkat ettikçe benim kocam da o kadar dikkatsizdir. hiç ilgilenmez.
sevgililer gününü unutmuyor ama her yerde bangır bangır bağırdıkları için. sempatiksalakcinni

Back
X