- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi daemon
- #48.641
günaydın yewrummmeveeettt bildiniiizzzzz... delikafadulden
günaydın kızlaarrrrr Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın yewrummmeveeettt bildiniiizzzzz... delikafadulden
günaydın kızlaarrrrr Şeniz
:roflol::roflol::roflol:
Özge kalemi nerde yaptırdın?
günaydıınnn olumunekankayizsmilegünaydın yewrummm
ben de sendenim canımm:kedi:bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:
günaydınnn:roflol:yani aldatıyomuuuu ösgeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:
kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
saol güzelim sen de güle güle kullan.ben henüz bişey almadım ne alacağımı da bilemiyorum belki gömlek alırım yeni gömlek alayım diyordu bankacı ya gömlek hastası zaten[/QU
Evet canım haklısın benımkıde bankacı gömleklere bayılıyo.Yani gömlek koldüğmesi ve saat manyağı.Hatta saat kadran rengine gore kol düğmesi ve ona uygun evlilik yüzüğü var düşünebiliyomusun.Bazen deli oluyorum ama ya.Bende saat aldım oyuzden kocişe.Ama oyle bellı bı gunu beklemıyoz ya hedıye için nebıleyım anlamsız gelıyo.Ama özenebılırde ınsan tabı.Kişiden kişiye değişiyo.Benim için önemli değil mesela...Ama bu haftasonu çıkıp zaten bırsuru şey alcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sevgililer gunune saysın
hiçbirşey almayacağım. karnıma kurdela bağlar yanına giderim.bebekten büyük hediye mi olur. farkındayım uyanıklık yapıyorum delikafadulden
hediyedenizi.com delikafadulden
canım kocam hep takım giyiyoo ama gömlek kravat ala ala bi haal oldum sırnaşık şey başka bişi bulmalıyıımmm :mymeka:
hediyedenizi.com delikafadulden
kız kocalarımız da ikiz kardeş oldu bende o siteden yaptırmıştım :roflol::roflol:
2 li Kalem Seti - Özel İsim Yazılı | HediyeDenizi.com
ben bu modelinden almıştım. ahh nerde bana böyle hediye alacak kocaklava:
ahahahahakız kocalarımız da ikiz kardeş oldu bende o siteden yaptırmıştım :roflol::roflol:
2 li Kalem Seti - Özel İsim Yazılı | HediyeDenizi.com
ben bu modelinden almıştım. ahh nerde bana böyle hediye alacak kocaklava:
ahahahaha
vallaha da aynı kalemi yaptırdımm..
oo biz artık ailecek ikiziz vallaha delikafadulden
bu modelden başkaları da var..Tüh stoklarda kalmamış bu kalem
Sevgililer günü anneleri bakın diyorum şuraya,
sevgililer günü, doğum, anneler günü, v.s... v.s.... her amaca uygun...
Bonnyfood Meyve Sepeti Meyve Çiçek Sepeti Meyve Sepetleri Meyve Çiçek ler i, Meyve Çiçeği Hediye lik Meyva Sepet Çiçeği Hediye Kurabiye Kek Brownie Sebze Çiçekleri Hediyesi
biz sevgililer günü kutlamadık hiçben hiç unutmam ve unutturmam ne dogumgünümü ne baska biseyi cunku cocuk ruhlu olduğumdan daha gelmeden baslarım saymaya napcaz nası kutlıcaz demeye falan o acıdan bisey unutulmuyor biz de ama ben hatırlatmıs gibi oluyorum belki aksi bi durum olsa unutur benimki de