2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimk, hiçbir özel gunu untmyr ama suprızde yapmyr alıyor gelıyor bi pasta oturup yıyoz sınır oluyorm tabı pastayı kendıde yıcek:( gıcık kocaaa

bende hep kendimi başka erkeklerle görüyorum.
zavallı kocam rüyamda bile aldatamıyor beni. bende var herhalde bir azgınlık :roflol::roflol:
ben de sendenim canımm:kedi:
:roflol:yani aldatıyomuuuu ösgeeeeeeeeeeeeeeee:roflol:

kızlar günaydın hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan
günaydınnn

saol güzelim sen de güle güle kullan.ben henüz bişey almadım ne alacağımı da bilemiyorum belki gömlek alırım yeni gömlek alayım diyordu bankacı ya gömlek hastası zaten
[/QU
Evet canım haklısın benımkıde bankacı gömleklere bayılıyo.Yani gömlek koldüğmesi ve saat manyağı.Hatta saat kadran rengine gore kol düğmesi ve ona uygun evlilik yüzüğü var düşünebiliyomusun.Bazen deli oluyorum ama ya.Bende saat aldım oyuzden kocişe.Ama oyle bellı bı gunu beklemıyoz ya hedıye için nebıleyım anlamsız gelıyo.Ama özenebılırde ınsan tabı.Kişiden kişiye değişiyo.Benim için önemli değil mesela...Ama bu haftasonu çıkıp zaten bırsuru şey alcamkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sevgililer gunune saysın

canım kocam hep takım giyiyoo ama gömlek kravat ala ala bi haal oldum sırnaşık şey başka bişi bulmalıyıımmm :mymeka:

ben çelik bir yüzük alırım diye düşünüyordum alabilirsem zaman bulup da ama o benden önce davranıp dün kendine 2 tane yüzük almış.tuğra var üstünde cok seviyor öyle şeyleri..o sebeple bari ihtiyacı olan bişeyi alayım gömlek alayım dedim..
ikinizin fotosunu puzzle yaptırabilirsin o da cok sık evine de asarsın eşim sevgililer günü hediyesi olarak yaptırmıştı bana 3 sene önce evli değildik o zaman tabi romantik takılıyordukkaydirigubbakcemile3

geçen sene de kendi resimlerimizden oluşan masa takvimi bastırmıştım
o da çok hoş oluyor tavsiye ederim.

cleopatraaaaaaaaaa bebiş cicilerine resim nasıl yükleniyoooo yüklicez beceremioozzzz

ben hiç unutmam ve unutturmam ne dogumgünümü ne baska biseyi cunku cocuk ruhlu olduğumdan daha gelmeden baslarım saymaya napcaz nası kutlıcaz demeye falan o acıdan bisey unutulmuyor biz de ama ben hatırlatmıs gibi oluyorum belki aksi bi durum olsa unutur benimki de
biz sevgililer günü kutlamadık hiç
hep çıkmaya başladığımız tarihi milat sayarız ve nerdeyse evlilik yıldönümümüzden bile daha değerli 18 haziran kızımda haziranda doğacak daha bi katlanacak
ama onun dışında evlilik yıldönümümüzle eşimin d.tarihi çok yakın bende hep
doğum günü hediyesi ile yıldönümü hediyesini birleştiriyorum bilmiyorumkismilegıcık oluyo bana

Back
X