2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gıcıksın :umursamaz:

efet bizdede aynı durum gecerli 6 mart cıkmaya basladıgım gunu kutlarız genelde ne o ne ben atlayabılırız o gunu ama busene 14 subatıda kutlattırcam zorla alışşn yavas yavas icee untck hepsını

kızlar ya bişi sorcam..
ben bu bebişin hareketlerini gıdıklama gibi fln hissediyorum hem böle içerden biri hafiften dokunuyormuş gibi. ama son 2-3 gündür sanki böle içimde bişi alt taraflara da dahil güm güm indiriyomuş gibi çok güçlü bişi hissediyorum.
yani hani böle anlık bi gaz gelir güm diye gider ya..
en başta gaz diye düşündüm ama son 2 gündür sürekli olmaya başladı..
güçlü tekme dedikleri bu mu acaba
ben bebişimi hep gaz gelip gitmesi mi sandım bilmiyorumkismile

ama bu hediyeyi anında yerim biter bilmiyorumkismile

evet ya,
hastanede doğum yapan birine götürüyorlardı, meyvelerden. Harika görünüyor.a.s.
Ama dedim bende insan napar bunu ya,
hem yemek ister, hem kıyamaz, e kendini de tutamaz.
Off akla zarar olmuş.

ukla sen bana alcan dımı sefgililer günü hediyesi

Benim evlilik yıldönümüm 9 Ağustos doğumgünümde 10 ağustos maalesef eşimmde tek hediye ile geçiştirebilenlerden.Yada hiç hediye almayanlardan genelde kradi kartını bana vermeyi tercih ediyor benim öküzcan kocam

:roflol:
yok nan depiyodur seniii gaz değildirr

bende kocamın ödedıgı kartımla mı hedıye alsam incelık olsun dıye acepbilmiyorumkismile

hadi cnm bende sorcam sizlere soramadım anlatamam diyeee
benim vurma harici bide güm güm diye aşağı doğruuu bağırsaklarda gaz gibi bazennnnnnnnnn korkuyordum bazennn ya bak şimcik rahatladım sanırımmmmmmmm

benim kız 2 haftadır gümbürdetiyor öyle.
gaz değil bebişin yapıyor onları.
hatta şimdi de acıktı güm güm vuruyor kasıklarıma. pare pare top atışı yapıyor garibim.

bilmiyorumkismileohaoldumsmile
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
boşver bende hep onu kartını alıp alıyorm bişilerrr:)

aman en ıyısı ben yıne aynı kartla bebişime bişiler alıyım..
şimdi aradı oglum evdemı dedı sınır ettı benı benı degılde oglunu aramıs bende yok evde dedım arkadaslarıyla gıttı dedım cebınden ara dedım kapadım:ecrin_bebek:
sonra kucucuk cocuga cep telefonumu aldın sen dusuncesız dedı kızdı bana=))
o yuzden haketedı hedıyeyeı bende ogluma alıcam oh olsun onaa

gıcıklık değil aslında arada kaynamış işte benim de doğum günüm 10 aralık bi de hemen arkasından yeni yıl var yakında kaynatmaya baslar benimki de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…