hiçbirşey almayacağım. karnıma kurdela bağlar yanına giderim.bebekten büyük hediye mi olur. farkındayım uyanıklık yapıyorum delikafadulden
ne güzel işte ben sevgililier gününden geçtim bugün kocamdan hediye bilem bekleyemiyorum. parası yok garibimin bakalım ne yapacak.
sırnaşık şey aynısını mı yapsam ben de alkisalkisalkis
saolun kızlar insallah hepimiz neşelenelim mutlu olalım..
kg vermemin sırrı yok dilekcim yani 1kg oynar bazen ama almamış olmam mutlu ediyor beni cünkü giderek sisiyorum gibi hissediyorum doktorum da dikkat et dedi yoksa diyetisyene gitmek zorunda kalacakmışım !
meloşum hangi acıdan hediyemi?şaşırttı beni kocam kızzzzzz hem de erkenden verdi biz ztn karı koca sabırsızız
ben üstünde adı soyadı fln yazan bir kalem takımı aldım.. aklinialirimsmile
mutlu günlerde kullan canım hediyeni.. zemuszemus benimkinde de kurt var o da dün göndermişş Şeniz
Hiç bişey almıycam gerek yok maddi olarak sıkıntıdayız zaten.HEdiye alanlar ne aldınız eşiinizeyada ne alıcaksınız peki?
ya canım sorma benim doğumgünü hediyem de arada kaynamıştı olsun arada olur öyle ben profesyonel fotoğraf makinesi istiyorum ne zamandır o da onu almaya kalktı arkadasına çinden getirtirecekti adam gidemedi kaldı uzadı simdine durumda mevzu bilmiyorum yani hediyesiz geçti doğumgünümü kocam..olsun canım inanki hediye vs bunlar hiç önemli değil ona da aynı seyi dedim ztn dün beni düşünmen yetiyor ince olsun biraz kafi.
Ben erken vermeyi bırak, hediye alacağından bile şüpheliyim. Bu seneye kadar sürekli alıyordu, ben de unuttuğumdan adamın başını ütülerdim bu sadece alışveriş günü diye. Bu sene de tam tersi benim romantikliğim üzerinde.
doğum günün kutlu olsun canımma.s.günaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım ben bomba gibiyim bugün doğum günüm benim:lepi::lepi:
ben de çok bayıldım aklinialirimsmileonu doğumgününde almıştım. çok şık bir hediye yerimseniben
ayyy kıs delisin sen yaa benim burdaki arkadaşlarımda seviyo karnımı ama samimi olduğum için onlar bişey demiyorum ben..Gözlerinin içi gülüyor dimi? a.sa.sa.s
Bir de işyerinde bir kız var, uyuz ikide bir gelip elini karnıma koyuyor, ödüm patladı eşimden önce o fark edecek hareketlerini diye. Sinir oluyorum çok istiyorsan git evlen, yap çocuk onu ellersin yaaa
sırnaşık şey aynısını mı yapsam ben de alkisalkisalkis
bende bu fıkre bayıldımmmmm:)alkisalkisalkis
saol güzelim sen de güle güle kullan.ben henüz bişey almadım ne alacağımı da bilemiyorum belki gömlek alırım yeni gömlek alayım diyordu bankacı ya gömlek hastası zaten
:roflol::roflol:ayyy bende hep kendimi başkasıyla görüyom bazennnn töbe töbeeeben de dün gece rüyamda kocamın beni aldattığını gördüm, çok hoş, genç ve İNCE bir hatunla sevişiyorlardı, ben de aynı odada bir kanepeye oturmuşum izliyorum bunları mafoldumben
sabah kalktım nasıl sinirliyim, az kalsın uykusunda boğcaktım adamıkötükedihüso
uyanınca anlattım rüyayı, dalga geçiyor benle " sende gelseydin ya" diye. ama işin ilginç yanı seks hayatımız bitti ama bana yeniden aşık oldu...
Hiç bişey almıycam gerek yok maddi olarak sıkıntıdayız zaten.
Benimde 1 ay önce evlilik yıldönümümüzü unuttu burnundan getirdim şimdi ödü patlıyor unutucam diye zaetn unutturmuyorumda.
hiçbirşey almayacağım. karnıma kurdela bağlar yanına giderim.bebekten büyük hediye mi olur. farkındayım uyanıklık yapıyorum delikafadulden
ben üstünde adı soyadı fln yazan bir kalem takımı aldım.. aklinialirimsmile
Hiç bişey almıycam gerek yok maddi olarak sıkıntıdayız zaten.
Benimde 1 ay önce evlilik yıldönümümüzü unuttu burnundan getirdim şimdi ödü patlıyor unutucam diye zaetn unutturmuyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?