tebriklerrrrrrrrrrrrra.s.kızlar bu arada ders çalışmak için çabalayıp duruyodum. ben mali müşavirlik bitirme sınavlarına giriyodum en sonunda bitirdim kızlar mezun oldum artık mali müşavirim meleğim uğurlu geldi heralde
ben beyaz tenliyim belki de ondan dolayı yoktur o çizgi
hayırlı olsun casper. artık paraya para demezsin aklinialirimsmile
HEHEH ANLADIM AMA SENSIZ OLMAZZZ DEVAM HIZLI HIZLIII HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:CüvCüv::CüvCüv:
kızlar bu arada ders çalışmak için çabalayıp duruyodum. ben mali müşavirlik bitirme sınavlarına giriyodum en sonunda bitirdim kızlar mezun oldum artık mali müşavirim meleğim uğurlu geldi heralde
tebriklerrrrrrrrrrrrra.s.
piki züt annemmmaksam 7.30 gıbı hazırlarım canım. sııznkılerı once pısırıım..
arasırız temem mı..
haıd gıt nan gec kaldın ıyıce
gözün aydın canım
bende açıköğretim sınavlarına çalışıyorum, 3. sınıf işletmedeyim
darısı başıma diyeyim
kızlar bu arada ders çalışmak için çabalayıp duruyodum. ben mali müşavirlik bitirme sınavlarına giriyodum en sonunda bitirdim kızlar mezun oldum artık mali müşavirim meleğim uğurlu geldi heralde
aksam 7.30 gıbı hazırlarım canım. sııznkılerı once pısırıım..
arasırız temem mı..
haıd gıt nan gec kaldın ıyıce
hayırlı olsun cnm
ösgeeeeesempatiksalakcinni
ben acıktım valla kaçıyom kızlar görüşürüzz
öptüm hepiniziiiiiiiii
bende bodrum dönerine aşerdim ama hala yiyemedim.
leach bendeki eksiklik ne oluyor bu durumda sempatiksalakcinni
hahahah senın kedınınde maasallahı var. sende pet sıse kullan kuzummbenim de göbeğimde henüz çizgi fln çıkmadı bakalım bekliyoz..
daee ben de sürahiynen yatmak istiyom ama
en başlarda koca bardakla yatmayı denemiştim.. sağolsun kedim gelip kafayı sokup içiyo
o nedennen benim işime yaramıyo sempatiksalakcinni
komsuda pişer bızede duser mısalı yapıyoruz=))vaayyy fedakar arkadas kutlarım senii dae bu örnek davranısından dolayıı olumunekankayizsmile
sööle cınımmmm kaydirigubbakcemile2
Özledin dimi beni imansız aklinialirimsmile sempatiksalakcinni :jeyyar:
senin aşerme metan ne cınım? hemen açıklık getireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?