2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada ders çalışmak için çabalayıp duruyodum. ben mali müşavirlik bitirme sınavlarına giriyodum en sonunda bitirdim kızlar mezun oldum artık mali müşavirim meleğim uğurlu geldi heralde
tebriklerrrrrrrrrrrrra.s.

benim de göbeğimde henüz çizgi fln çıkmadı bakalım bekliyoz..

daee ben de sürahiynen yatmak istiyom ama
en başlarda koca bardakla yatmayı denemiştim.. sağolsun kedim gelip kafayı sokup içiyo
o nedennen benim işime yaramıyo sempatiksalakcinni

kızlar bu arada ders çalışmak için çabalayıp duruyodum. ben mali müşavirlik bitirme sınavlarına giriyodum en sonunda bitirdim kızlar mezun oldum artık mali müşavirim meleğim uğurlu geldi heralde

gözün aydın canım
bende açıköğretim sınavlarına çalışıyorum, 3. sınıf işletmedeyim
darısı başıma diyeyim

aksam 7.30 gıbı hazırlarım canım. sııznkılerı once pısırıım..
arasırız temem mı..
haıd gıt nan gec kaldın ıyıce
piki züt annemmm
çıktım bennn görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

benim de göbeğimde henüz çizgi fln çıkmadı bakalım bekliyoz..

daee ben de sürahiynen yatmak istiyom ama
en başlarda koca bardakla yatmayı denemiştim.. sağolsun kedim gelip kafayı sokup içiyo
o nedennen benim işime yaramıyo sempatiksalakcinni
hahahah senın kedınınde maasallahı var. sende pet sıse kullan kuzumm
vaayyy fedakar arkadas kutlarım senii dae bu örnek davranısından dolayıı olumunekankayizsmile
komsuda pişer bızede duser mısalı yapıyoruz=))
cıceklerı evıme yolayınız..opuyorumnanaktan

sööle cınımmmm kaydirigubbakcemile2

banada cınımmm de

Canım benım ben de mali müşavirim.Dün açıklandı sonuçlar sen o sonuçlamı öğrendın canım.Hayırlı olsun çok sevındım.Ders çalışmak yok artık hadi gözün aydına.s.a.s.:teytey:

senin aşerme metan ne cınım? hemen açıklık getireyim.

ay pardon algı eksikliği yaşamışım.
sendeki durum benimkiyle aynı, bokboğazlık diyoruz buna. mesela benim de sürekli gözümün önünden mantarlı pizza geçiyor, dominos ama dublex çedarlı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X