2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

o nasıl oyunmuş öyle. bende bahçıvanlar diyarını oynuyorum. arada bakıp ekin ekip biçiyorum. bir de zumaya takılırsam yanarım

Böyle toplar yılan gibi arka arkaya hareket ediyor, onlar deliğe ulaşamadan vurmaya çalışıyorsun, çok zevkli.

Böyle toplar yılan gibi arka arkaya hareket ediyor, onlar deliğe ulaşamadan vurmaya çalışıyorsun, çok zevkli.

aman yok kalsın bir de ona başlarsam patron da beni boş bulduğu her deliğe geçirir.
kk da yeterince zaman harcıyorum zaten delikafadulden

o sebeple burda dergi okumak abes bir durum olmuyor kaydirigubbakcemile3

Ben daha çok dışarı çıkıp gezinebilmeni kıskanmıştım pembik, benim işyerim dağ başında bir fabrika ve maalesef böyle bir imkanımız yok. Dinlence odası da yapmadılar sinir oluyorum, bütün gün masam-tuvalet-mutfak arasında hareket ediyorum sadece. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

off çok uzun sürdü yaaa
gıcık toplantı..
bide araya bi doğum günü sıkıştırdılar
onu kutladık

kızlar kocam gelmiş yaaaa...
anneme gidiyoz bu aksammm hihoyyyt
ben kaçıyorum
öpüyorum kocaman sizi

Ben daha çok dışarı çıkıp gezinebilmeni kıskanmıştım pembik, benim işyerim dağ başında bir fabrika ve maalesef böyle bir imkanımız yok. Dinlence odası da yapmadılar sinir oluyorum, bütün gün masam-tuvalet-mutfak arasında hareket ediyorum sadece. :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bizimkisi de çiftlik gibi bir tesis canım kocaman bir yer burası.tesisin içind yürüyoruz güzel yani yürüyüş için ağaclar çiçekler böcükler falan

bizimkisi de çiftlik gibi bir tesis canım kocaman bir yer burası.tesisin içind yürüyoruz güzel yani yürüyüş için ağaclar çiçekler böcükler falan

Ben de bebeğim doğduktan sonra kendime böyle bir yer aricam. Burada yol bile yok, her akşam botlarımı yıkıyorum, servislerin fabrika içine girmesi yasaklanmış, yol çamur içinde. 2 adımda çamura batıyorum. Ama doğumdan sonra iş ilanlarını değerlendirecem.

dae dönmedinmi daha yaw marketten

kızlar face e bebişim resimlerini koydum haberiniz olsun ama önce maaşallah deyin haaa:)

bu arada yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
kızlar bende cıkıyorum kendınızee ii bakınnn buaksam kaynvalıdemlere ordanda oturmaya gitcezzzzz halayaaaaaaaaaaaaa off youn bır gece benı beklıyorrrr

Back
X