canm sorma misafir vardı pek hareket etmedim ama biden kanama oldu yattım sonra birden çoğaldı
ama sıpam iyi nasıl kıpırdıyor eşşek..
canm sorma misafir vardı pek hareket etmedim ama biden kanama oldu yattım sonra birden çoğaldı
ama sıpam iyi nasıl kıpırdıyor eşşek..
tamö sıpa bunlar bak sen yaptıklarına. aman maasallah canım sıpalar ıyı olsunda cekelım bıraz daha bi.. sen yınede kalkma yerınden canım yat ıste 9 ay boyunca uzat ayaklarını al kumandanı elıne bı tarafındada pc tamam ıste..:hulya:
Hakkaten Mehtap heee kaydirigubbakcemile2
Bazen yernde olmayı istiyrum hani :hulya:
Hep yatsam keşke kaydirigubbakcemile3
Şaka bi yana da allah acil şifa versinde ayaklan inş. bi an evvel :Saruboceq:
merhaba kızlar...nasılsınız....
ben yine hastanelik oldum..yine katı yatak istiratı verildi...
geçmiş olsun canım, kalbimiz seninle, ama hep pozitif düşünmeye çalış, çok önemli.
salak çağla şıkel'in bebeği zaten 2,5 kilodan az doğmuş. o kiloya yine iyi toplamış içerde kendini. ben ilk gebeliğimde 14,5 kilo alıp 3,950 doğurmuştum. 34-35. haftada bebek kasığa indiği için doğru ölçememişti dr. kilosunu. bi de normal yaptım doğumu. doğumdan sonra bana eğer bu kadar iri olduğunu görebilseydim hayatta normal doğum yaptırmazdım sana dedi dr.
En yeni üye benden herkese Günaydın,
Mehtap kardeşim çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Ben de 1-2 hafta ara ara lekelenme tarzında kanama yaşadım. Doktora her defasında ağlaya ağlaya gittim. Normalde ayda 1 doktora gitmek yeterliymiş. Bizimki yaramazlık yapınca haftada 1 doktor yolunu tuttuk. Ama doktorum sağolsun çok olumlu, pozitif biri. Bana söylediği sakın moralini bozma, stres en büyük risk faktörü. İçini ferah tut. Buraya kan revan içinde gelip te doğuran bir sürü hastam oldu.
Eğer bebek kromozom bozukluğu taşıyorsa, biz ne yaparsak yapalım düşer. Ama sorunsuz bir bebek tutunacaktır. Onun için stres yapmadan Allah'a dua edip sabretmekten başka yapacak bişey yok.
Allah sana ve yavruna güç, kuvvet versin.
Mehtap kardeşim çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Ben de 1-2 hafta ara ara lekelenme tarzında kanama yaşadım. Doktora her defasında ağlaya ağlaya gittim. Normalde ayda 1 doktora gitmek yeterliymiş. Bizimki yaramazlık yapınca haftada 1 doktor yolunu tuttuk. Ama doktorum sağolsun çok olumlu, pozitif biri. Bana söylediği sakın moralini bozma, stres en büyük risk faktörü. İçini ferah tut. Buraya kan revan içinde gelip te doğuran bir sürü hastam oldu.
Eğer bebek kromozom bozukluğu taşıyorsa, biz ne yaparsak yapalım düşer. Ama sorunsuz bir bebek tutunacaktır. Onun için stres yapmadan Allah'a dua edip sabretmekten başka yapacak bişey yok.
Mehtap kardeşim çok geçmiş olsun. ınşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Ben de 1-2 hafta ara ara lekelenme tarzında kanama yaşadım. Doktora her defasında ağlaya ağlaya gittim. Normalde ayda 1 doktora gitmek yeterliymiş. Bizimki yaramazlık yapınca haftada 1 doktor yolunu tuttuk. Ama doktorum sağolsun çok olumlu, pozitif biri. Bana söylediği sakın moralini bozma, stres en büyük risk faktörü. ıçini ferah tut. Buraya kan revan içinde gelip te doğuran bir sürü hastam oldu.
mehtap dikkat et kendine..yataktanda cıkma!
kıslar sanırım artık bnmde bir yardımcıya ihtiyacım var..evde yetişemiyorum hiçbirseye..daha dogrusu temizlik yapmak içimden gelmiyor...
yatılı birini almak istiyorum yanıma..bu zamnda nasıl güvenilir birini bulucam yaaa..of of
simnil canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?