yahu yatılı birini naapcan be.. arada biri gelsin temizlik yapsın gitsin işte..
ayyy ben hiç rahat edemem öyle evde başka biri varken sürekli..
evin darmadagınıklıgını bir görsen dersinki bu eve 3 yatılı kadın lazımkaydirigubbakcemile3
içimden gelmiyor hiçbirsey yapmak.kendime kahvaltıyı bile hazırlamak istemiyorum..yemek kokularındanda cok tiksindigim için bunları hergün yapacak birine ihtiyacım var
belkide cok tembelllestim bilmiyorum..bende yapabilirmiyim alısabilirmiyim diye düşünüyorum ama evin halini görünceee mecbur hissediyorum kendiimi
..bakalım ısındıgım güvendigim biri bulursam ne ala..bulamassam dedigin gibi yapıcam zaten
archımım gecmıs olsun canım bebiş ıyı neysekı sen yatısa devammm.. kalkmak yok dugundu nısandı senı bı sure ılgılendırmıyorrr. morelınıde yuksek tut..
tubıcık harbıden he napcan yatılıyı evde bı baskası dolasıcak ben sınır olurum haftada bır alsam yetmezmı he sen ben hergun ısterım yemegımı yapsın onu yaopsın bunu yapsın dersen sen bılırsın ama bence hıc gerek yok canım..
hem sen sozkonusuysan asla olmaz daha kocişin gelınce ask fılmı ızlıyceksınızz=)))
evde baska biri olursa kocişinle çok rahat edemezsinn :jeyyar:
gecmiş oslun arcihimm..sende yat dinlennn morelinide yüksek tut..hersey yoluna girer!
archımım gecmıs olsun canım bebiş ıyı neysekı sen yatısa devammm.. kalkmak yok dugundu nısandı senı bı sure ılgılendırmıyorrr. morelınıde yuksek tut..
tubıcık harbıden he napcan yatılıyı evde bı baskası dolasıcak ben sınır olurum haftada bır alsam yetmezmı he sen ben hergun ısterım yemegımı yapsın onu yaopsın bunu yapsın dersen sen bılırsın ama bence hıc gerek yok canım..
hem sen sozkonusuysan asla olmaz daha kocişin gelınce ask fılmı ızlıyceksınızz=)))
işiniz gücünüz haşna fişnaakaydirigubbakcemile3
ne diyim ben sizeekaydirigubbakcemile3
sana da çok geçmiş olsun .bende az önce geldim doktordan, kanamam bebeğin kesesinin yanında. 1 hafta daha cillop gibi raporum var. toplam 3 hafta tatil yapacağım.
benim sıpa olmuş 2 cm kurbağa gibi yatıyor. bende senin gibi her hafta pazartesi günü doktorla açılışı yapıyorum, dalga geçiyor doktorda benimle senin kütüğünü hastaneye alacağım diye. dediğin gibi moral çok çok önemli kafaya taktıkça durumlar kötüleşiyor
sağol canım. o kadar yatıyorum üzerine de bir sürü yemek yiyorum ama yüzüm küçülmüş iyice anlamadım gitti
sen yemene dinlenmene devam et
daemoncum kambersiz düğün olmazdı ama oldu malesef. düğün dernek hak getire, doktora bile binbir güçlükle gidiyorum. çok sosyetik oldum taksilerden inmiyorum delikafadulden
sağol canım. o kadar yatıyorum üzerine de bir sürü yemek yiyorum ama yüzüm küçülmüş iyice anlamadım gitti
daemoncum kambersiz düğün olmazdı ama oldu malesef. düğün dernek hak getire, doktora bile binbir güçlükle gidiyorum. çok sosyetik oldum taksilerden inmiyorum delikafadulden
yaaa kızlar ne fenasınız yaaaa kaydirigubbakcemile3
En yeni üye benden herkese Günaydın,
Mehtap kardeşim çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Ben de 1-2 hafta ara ara lekelenme tarzında kanama yaşadım. Doktora her defasında ağlaya ağlaya gittim. Normalde ayda 1 doktora gitmek yeterliymiş. Bizimki yaramazlık yapınca haftada 1 doktor yolunu tuttuk. Ama doktorum sağolsun çok olumlu, pozitif biri. Bana söylediği sakın moralini bozma, stres en büyük risk faktörü. İçini ferah tut. Buraya kan revan içinde gelip te doğuran bir sürü hastam oldu.
Eğer bebek kromozom bozukluğu taşıyorsa, biz ne yaparsak yapalım düşer. Ama sorunsuz bir bebek tutunacaktır. Onun için stres yapmadan Allah'a dua edip sabretmekten başka yapacak bişey yok.
Allah sana ve yavruna güç, kuvvet versin.
canım yaaa şimdi dikkatimi çekti,listede göremedim ben senin ismini.yokmusun yoksa listede kafamçokkarıştı
:roflol:kaydirigubbakcemile3sosyetik gaciii senikaydirigubbakcemile3
valla ben evde 3.kişiye bile zor dayanıyom kıss sen nasıl yatılı alcan
günlük gelsin ya nasıl rahat etcenn ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?