2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yahu yatılı birini naapcan be.. arada biri gelsin temizlik yapsın gitsin işte..
ayyy ben hiç rahat edemem öyle evde başka biri varken sürekli..

evin darmadagınıklıgını bir görsen dersinki bu eve 3 yatılı kadın lazımkaydirigubbakcemile3

içimden gelmiyor hiçbirsey yapmak.kendime kahvaltıyı bile hazırlamak istemiyorum..yemek kokularındanda cok tiksindigim için bunları hergün yapacak birine ihtiyacım var

belkide cok tembelllestim bilmiyorum..bende yapabilirmiyim alısabilirmiyim diye düşünüyorum ama evin halini görünceee mecbur hissediyorum kendiimi

..bakalım ısındıgım güvendigim biri bulursam ne ala..bulamassam dedigin gibi yapıcam zaten

archımım gecmıs olsun canım bebiş ıyı neysekı sen yatısa devammm.. kalkmak yok dugundu nısandı senı bı sure ılgılendırmıyorrr. morelınıde yuksek tut..

tubıcık harbıden he napcan yatılıyı evde bı baskası dolasıcak ben sınır olurum haftada bır alsam yetmezmı he sen ben hergun ısterım yemegımı yapsın onu yaopsın bunu yapsın dersen sen bılırsın ama bence hıc gerek yok canım..

hem sen sozkonusuysan asla olmaz daha kocişin gelınce ask fılmı ızlıyceksınızz=)))

evde baska biri olursa kocişinle çok rahat edemezsinn :jeyyar:

evde baska biri olursa kocişinle çok rahat edemezsinn :jeyyar:

işiniz gücünüz haşna fişnaakaydirigubbakcemile3

ne diyim ben sizeekaydirigubbakcemile3

gecmiş oslun arcihimm..sende yat dinlennn morelinide yüksek tut..hersey yoluna girer!

sağol canım. o kadar yatıyorum üzerine de bir sürü yemek yiyorum ama yüzüm küçülmüş iyice anlamadım gitti

daemoncum kambersiz düğün olmazdı ama oldu malesef. düğün dernek hak getire, doktora bile binbir güçlükle gidiyorum. çok sosyetik oldum taksilerden inmiyorum delikafadulden

işiniz gücünüz haşna fişnaakaydirigubbakcemile3

ne diyim ben sizeekaydirigubbakcemile3

üstüme iyilik sağlık diyenede bak seennnnlülülülülülü

hıh alda yatılı bırını gor gununu.. kac gun dayanıcaksın bakalımzemuszemus

aynen öyle.
aslına bakarsan benden panik, eyvah dünyanın sonu durumlarına bir anda geçen biri yoktur, itiraf etmeleiyim.

Ama içimdeki bızdık, tevekkülü öğretmeye başladı, e tam anlamıyla başaramasam da öğreniyorum galiba. Zaten kanama bitti çok şükür. Arada bir koyu renk akıntı gibi olabiliyor, sonra o da geçiyor. Bu hafta sonu 2'li test telaşımız var. Allah yardımcımız olsun, aklım fikrim orda benim de.:Saruboceq:

:roflol:kaydirigubbakcemile3sosyetik gaciii senikaydirigubbakcemile3

aman canım en ıyı dugunler yazın olur hazıranda bebısı dogruru verırısın annenın kayınvalıdenın elıne dugun dernek gezer kurtlarını dokersın

slm kızlar ben geldim
maviumutolsun canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah tekrar hamiş olursun

günaydın şeker,
ne güzel anlatmışsın

esmer'cim valla hiç zor olmadı. gece 22:30 gibi suyum gelmiş anlamadım. ama şüphelenip gece boyu uyumadımda. internette gezip duruyorum. ne kadar su gelmeli diye araştırıyorum sözüm ona, kocişin bi arkadaşı var başka şehirde jinekolog. ona sormuş kocam o da 1 çay bardağı falan gelmesi lazım demiş. kocam sordu bana 1 çay bardağı geldi mi diye. ben de o kadar yoktu galiba diyince döndü sırtını uyudu. gece ^'de kaldırdım bida "ya benim içim rahat etmedi hadi gidelim" diye. " şimdi gitçen oraya dr. yok, hemşire ne anlayacak, ağrın var mı yok, bi da su geldi mi o da yok" yat dinlen dedi. ben de yattım mecbur yarım saat geçti geçmedi. dir daha suyum bir boşaldı. kalktım duş aldım, giyindim kocamı kaldırdım. ağrı mağrı yok ama. gittik dr'a. nöbetçi ebe baktı 3cm açılmış. başlamış doğum dedi. nst'ye bağladı. sancın başlayınca haber ver dedi. 3:30 gibi sancım başladı. sancıserumunu taktılar 06:40 gibi doğumhaneye aldılar. 06:55'de doğurmuştum. Allah haerkese benimki gibi doğum nasip etsin inşallah.a.s.

neyse acıktım ben, yemeğe gidiyorum

nerelerdesin bebişşş

valla ben evde 3.kişiye bile zor dayanıyom kıss sen nasıl yatılı alcan
günlük gelsin ya nasıl rahat etcenn ??

canım yaaa şimdi dikkatimi çekti,listede göremedim ben senin ismini.yokmusun yoksa listede kafamçokkarıştı

yokum lisetede canım ya bn onu coktan unutmusummkaydirigubbakcemile3

:roflol:kaydirigubbakcemile3sosyetik gaciii senikaydirigubbakcemile3

sorma ya para basacağım akşamları taksilere para yetiştiremiyorum
oyy bu 1 hafta nasıl geçecek gene. evde oturmak ne kötü birşeymiş yahu.bende yatılı bir bayan alıcam bana arkadaşlık etsin diye ama kaydirigubbakcemile3

valla ben evde 3.kişiye bile zor dayanıyom kıss sen nasıl yatılı alcan
günlük gelsin ya nasıl rahat etcenn ??

evin halini gel görrr anlarsınkaydirigubbakcemile3

ama dediginz dogru heralde kıslarr... 3. kişiye tahammül edemem sanırımm yine en iyisi istedigim zamn cagırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…