2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sımdı zeyneple facede konustumda 3 kere mail atmıs maıl adresıyle baglantı kurulamıyormus gıbı bi uyarı gelıyormus maillerden cevap gelmezse tekrar uye olmayı deneyecekmiş kızlara selam söle merak etmesınler dedı
kıs dedik ya uzaklaştırma almış
bağlantı kurulamaz tabi mail adresiyle
sempatiksalakcinni

cleopatra cnm aslında hiç ses çıkarmıyo bhr mknlr yani çıkarmamasıda lazım bu marka marka değişmezki garantisi bitmemişse geri götür derim ben bi arızası falan vardır belki

sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar,
Geçmişi okumadım ama neden uzaklaştırma aldığını bilen var mı Zeynep'in

Zeynep'le grupta iletişim kurduk, mail attı:

Bende şimdi faceden güneşe yazıyordum okuyorum yazdıklarınızı aşağıdaki misafir benim Sabah geldim açmaya mail adresinizle site arasında bağlantı kurulamıyor adresinizi aktif edin diye uyarı çıkıyor.
Ben iş mailimle üyeyim ya acaba akşam bizim server falanmı gitti geldide sorun oldu anlamadım. Daha öncede birkere olmuştu yönetime mesaj attım hallettiler. Ama busefer kimse geri dönmüyor tam 2 kez mesaj attım. Sizede kopyalayım uyarıyı siteye girince aşağıdaki uyarı çıkıyor:

Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Merhaba, zyuvanc@mediamaxturkey.com adresine malesef ulaşamıyoruz lütfen mailinizi aktif edin ve editor@kadinlarkulubu.com adresine bildirin lütfen. Adresiniz değişti isede yeni adresinizi bize bildirin lütfen...
Süre: Hiç

bu arada kızlar
dün benim kız öle bi oynuyodu ki
annemlerde uzandım sırt üstü
annem geldi elini koydu
2-3 kere güm pat hissetti..
yani ilk hisseden annem oldu..
o öküz kocama da kaç kere seslendim gel diye ama içerdeki odada uyumuş meğerse..

o daha sonra hissetti. her vuruşunda "anaaaaa" dedi.
sonra gitti tekrar yattı
:umursamaz:

bende elini zorla koyuyom bizimkinin
öööle bekliyoz
bişide diyemiyo
derse sen sevmiyosun bu cocugu ...dan bi giriyorum...kaydirigubbakcemile3
sende öle yapaklinialirimsmile
maşallah cnm allh bozmasnnn:lepi:
amiiin hepimizi inşallah

sempatiksalakcinni

sn özge hn
benim mail adresim
arada çalışmıyo
bi bakıma alsanız

Zeynep'le grupta iletişim kurduk, mail attı:

Bende şimdi faceden güneşe yazıyordum okuyorum yazdıklarınızı aşağıdaki misafir benim Sabah geldim açmaya mail adresinizle site arasında bağlantı kurulamıyor adresinizi aktif edin diye uyarı çıkıyor.
Ben iş mailimle üyeyim ya acaba akşam bizim server falanmı gitti geldide sorun oldu anlamadım. Daha öncede birkere olmuştu yönetime mesaj attım hallettiler. Ama busefer kimse geri dönmüyor tam 2 kez mesaj attım. Sizede kopyalayım uyarıyı siteye girince aşağıdaki uyarı çıkıyor:

Aşağıdaki sebepten dolayı siteye erişemiyorsunuz :

Merhaba, zyuvanc@mediamaxturkey.com adresine malesef ulaşamıyoruz lütfen mailinizi aktif edin ve editor@kadinlarkulubu.com adresine bildirin lütfen. Adresiniz değişti isede yeni adresinizi bize bildirin lütfen...
Süre: Hiç

hımmmmbilmiyorumkismile

ya koca iğne giriyo acıtmazmı birde madem acıtmıyo niye millet yaygarayı basıyo iki saat ovalanıyo falan birde tetanos için çok acıtıyo diye biliyorum bu güne kadar hiç yaptırmadım ben bilmiyorum evet aslında genel anestezi o açıdan daha iyi çünkü ben işlem sırasındada korkucam sırasıyla yapılanları gözümün önüne getircem falan ama ben genel anestezi alamam sanırım bir ameliyatım var ve uyanmam sorun olmuştu

:roflol::roflol::roflol:
genel anesteziyi düşündün yani .
yaygarayı basanlara inanma. gerçektende acımıyor iğne olurken. derin nefes alıp kendini sıkmazsan hiç birşey hissetmezsin

bu arada kızlar
dün benim kız öle bi oynuyodu ki
annemlerde uzandım sırt üstü
annem geldi elini koydu
2-3 kere güm pat hissetti..
yani ilk hisseden annem oldu..
o öküz kocama da kaç kere seslendim gel diye ama içerdeki odada uyumuş meğerse..

o daha sonra hissetti. her vuruşunda "anaaaaa" dedi.
sonra gitti tekrar yattı
:umursamaz:

dün gecede bizimki babası gelince 2 göbek attı. bende istiyorum ki eşimde benim gibi sevinsin ama nerdeeee.
evet oynuyor dedi hissettim dedi yattı. :oklava::oklava:

ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok

bende elini zorla koyuyom bizimkinin
öööle bekliyoz
bişide diyemiyo
derse sen sevmiyosun bu cocugu ...dan bi giriyorum...kaydirigubbakcemile3
sende öle yapaklinialirimsmile

sn özge hn
benim mail adresim
arada çalışmıyo
bi bakıma alsanız

tamam öle diyiiimm sempatiksalakcinni

sizin mail adresinin son kullanma tarihi geçmiş, tamir edilemez sempatiksalakcinni

dün gecede bizimki babası gelince 2 göbek attı. bende istiyorum ki eşimde benim gibi sevinsin ama nerdeeee.

ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok

ay evet ben de öyle
dün resmen sırıtık halde dolanıyordum evde
sürekli tebessüm varıd yüzümde..
sonra eve dönerken biraz söylendim ama ona da sesini cıkarmadı
ay ne öküz bu adamlar yaa :oklava:

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrr güzel anneler ve bebişleriiiiiiiiiiiiii

:roflol::roflol::roflol:
genel anesteziyi düşündün yani .
yaygarayı basanlara inanma. gerçektende acımıyor iğne olurken. derin nefes alıp kendini sıkmazsan hiç birşey hissetmezsin

ben her oynayışında sanki ilk kez oynuyormuş gibi seviniyorum. erkeklerde tık yok[/B]

benimkisi neden hissetmiyo yaa o kadar elini karnıma koyuyor içinde kımıldadığını tekme attığını ben hissediyorum benim kocam hissedemiyor çok istiyorum hareketlerini duysun hissetsin diye ama taa 1 ay önce hissetti şimdikiler daha kuvvetli ama hissetmiyor.

valla teyzoşlar benimkiide bir hareketli maaşşallah henüz 20 haftada ama dışardan belli oluyo tekmeleri yaaaaa herkes zayıf oldugum için böle oldugunu söylüyolar ama mükemmel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back
X