2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte bakın bütün hamilelerde bu dönemde aynı sorun var! neden olabilir acaba??
siz şeker yüklemenizi ne zaman yaptırcaksınız?

ben doktoruma sordum..
bu çok normalmiş.. hamilelikte anne adayının burun damarları hassaslaştığından
kaynaklanıyormuş..
ama benim kanama da olduğu için , doktorum eğer çok fazla kanarsa
kulak burun boğaza qitmemi tavsiye etti..
ama benim sadece çekince çok kanıyo.. çekmezsem kanama yok .
ya çekmezsem nefes alamıyorum.. çekince çok fena kanıyo.. kanama durdukdan sonra da
acımaya başlıyo, nefes alırken yanma ve acıma oluyor burnumda senağlama

Allah Allah ... neyse ukla qelsin de öğreniriz..bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 ya bu burun tıkanıklığı benide mahfedio..
ve burnumu çektiğim zaman kanıyo.. sonrada acıyo nefes alırken bile bilmiyorumkismile
inşallah biran önce qeçer bu durum yaa acaba doğuma kadar sürücek mi :1shok:

Canım burun kanaması fazla olmadığı muddetce normalmiş.Yani evın kaloriferliyse dahada çok oluyomuş genelde.Nemsizlikten oluyo o tıkanıklık.Ben buhar makınası çalıştırıyorum iii geliyo.Kızlar bıde bişey sorcam sızde buhar makınası kullanıyomusunuz.Bıraz ses çıkartıyo benımkı normalmi acaba ya.Yoksa gerımı versem.chıcconunkıler nasıl bılen varmı aranızda?

günaydın kızlar... Recep,özge geçmiş olsun canım.Dikkat edin kızlar.Benımde odum kopuyo hasta olucam dıye

hasta değilim kıs ben..
sadece burnumu tıkalı gibi hissediyorum ben
böle basınclıymış da her an kanayabilirmiş gibi

günaydın kıslaaaarrr
ya dün o kadar uğraştım benim burdaki p.c açmıyomuş meğer şablon falan varmış meğer ekranda msn face resim hiçbişi açmıooo allahtan k.k engellemek gelmemiş akıllarına aklinialirimsmile

Canım burun kanaması fazla olmadığı muddetce normalmiş.Yani evın kaloriferliyse dahada çok oluyomuş genelde.Nemsizlikten oluyo o tıkanıklık.Ben buhar makınası çalıştırıyorum iii geliyo.Kızlar bıde bişey sorcam sızde buhar makınası kullanıyomusunuz.Bıraz ses çıkartıyo benımkı normalmi acaba ya.Yoksa gerımı versem.chıcconunkıler nasıl bılen varmı aranızda?

benim evim kombi li ama
her odada peteklere asılı olan buhar vermesi için bişey var
adını bilmiom kaydirigubbakcemile3
içine su dolduruluyo.. sonra o kendisi buhar oluyo zamanla..

şimdiiiiii önce cesaretimi toplicaaam sonra gidip servislerden birinden buz torbası bulcaammmm sonra onu kolumda bekleticeeeemmm sonra aşı odasında gidiceeem burdan sonrası ordaki hemşirelere işkence kolumu uzatıcam çekicem vaz geçicem sonra bir daha uzatıcam v.s v.s sonrada umarım yani aşımı olup gelcem :çok üzgünüm:

hasta değilim kıs ben..
sadece burnumu tıkalı gibi hissediyorum ben
böle basınclıymış da her an kanayabilirmiş gibi

hımm ozamn kesın ne eksıklığı .Ben de çok çektım ondan sordum doktora.Ya buhar makınası çözün.Ya da kalorıferın yanına su konulcak yada sobanın ustune artık.Ama muhakkak nem yukseltılmelı kızlar.Nefes darlığı gıbı oluyo resmen.Ben fenalaşıyodum valla önceden.Dikkat edın bebişde rahat edemıyodur ozamn

haftaya cumartesi 20 şubatta
inşallah yanımda limon götürmeyi unutmam
benimki 28. haftamda yapılacak..daha bi ay var..
limon ne için bu arada?

evet kalorifer çok kurutuyo..ben buhar mak. almadım ama yatak odasındaki peteğin üstüne su koydum..

benim evim kombi li ama
her odada peteklere asılı olan buhar vermesi için bişey var
adını bilmiom kaydirigubbakcemile3
içine su dolduruluyo.. sonra o kendisi buhar oluyo zamanla..

Ben de onlardan kullanıyodum canım ama yetmedı.Bizde nasıl olsa bebişe alcaz bari önceden alalım kullanıp deneyelım dedım.Çok memnunum ama bıraz ses çıkartıyo normalmı acab ya da hiç mi çıkartmaması gerekıyo onu bılmıyom bende.İlerde bebeiş rahatsız olur dıye korkuyorum.bilmiyorumkismile

günaydın anneler

limonu sormuşsunuz söyleyeyim. şeker yüklemesi sırasında verilen glikozun tadı hamilelere kötü geldiği için içine limon sıkıyorlar.
bende zaten şekerli sudan nefret ederim. yanıma muhakkak limon alacağım

şimdiiiiii önce cesaretimi toplicaaam sonra gidip servislerden birinden buz torbası bulcaammmm sonra onu kolumda bekleticeeeemmm sonra aşı odasında gidiceeem burdan sonrası ordaki hemşirelere işkence kolumu uzatıcam çekicem vaz geçicem sonra bir daha uzatıcam v.s v.s sonrada umarım yani aşımı olup gelcem :çok üzgünüm:

sevracım canım ben de iğneden korkuyorum ama git otur hemşirenin karşısına ve şöyle düşün "BUNU YAPARSAM BEBEĞİM DAHA SAĞLIKLI OLUCAK!" gözlerini kapa ve içinden sürekli bunu geçir..
buarada doktor bana haftaya tetanoz aşını yaptır dedi ama ben bu hafta yaptırsam olur mu acaba?? bu akşam giderken yaptırim de haftasonuna denk gelsin istiyorum..

günaydın anneler

limonu sormuşsunuz söyleyeyim. şeker yüklemesi sırasında verilen glikozun tadı hamilelere kötü geldiği için içine limon sıkıyorlar.
bende zaten şekerli sudan nefret ederim. yanıma muhakkak limon alacağım

günaydın archi..hımm o zaman limonu ben de unutmim..senin yükleme ne zaman?

hiiççç gidesim yok ööffff içinizde en korkak benim galibee

canım benım bebeğini düşün ol iğneni gel.Daha doğum yapıcaz iğne ne kı onun yanında.Epudraldekı iğneden çok korkuyorum ben de hep aklıma nasıl olcak dıye gecıyo.Bakalım hayırlısı.Hemşiresin kız bıde.Başkalarına vururken iğne ne yapıyosun sen.Başkalarında korkmuyon tabi demi:jeyyar:

Back
X