2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaydirigubbakcemile3sen harbi harbi sosyetik olmususn canımkaydirigubbakcemile3

evin halini gel görrr anlarsınkaydirigubbakcemile3

ama dediginz dogru heralde kıslarr... 3. kişiye tahammül edemem sanırımm yine en iyisi istedigim zamn cagırmak

kıs sen döversin hatta o 3. kişiyi bak ben diyim sana

çok açımmm
o kadar yiyorum yatıyorum bana mısın demiyor.sanki maraton koşuyorum gözüm sürekli yemeklerde

hiç sorma canım ya bu 2 gün kıyameti yaşadım eşimin isyanı ve kermes kabusu ikisi birden yüklendi bana soluğu acilde aldım şimdi iyiyim çok şükür:çok üzgünüm:

ne isyanıı kermes, hayırdırrr?..cok gecmiş olsun yaa noldu anam 2 günde hepiniz hastanelik oldunuzz..azıcık toparlayın kendinizi..

ben bi temizlik derdine düşmüşüm kara kara düşünüyomm millet ne dertlerle ugrasıyoo

özgeçay yaşasın 9 haftalık olmuşsun. bende 2 gün sonra 9 haftalık olacağım :lepi:

çok açımmm
o kadar yiyorum yatıyorum bana mısın demiyor.sanki maraton koşuyorum gözüm sürekli yemeklerde

al bende okadr..ben ekmegi sadece kahvaltılarda yerim..ay hamileligim basladı baslıyalıı yarım ekmegi bir ögünde bitiriyomm

kıs sen döversin hatta o 3. kişiyi bak ben diyim sana

heee sende bnii iyice sımo güreşcisi ilan ettinkaydirigubbakcemile3

Kızlar selam benim bugün ikili taramam var saat 5 de gidicem doktora şans dileyin

bol sanss ve güzel haberler diliyorummmm

ben de öyle bendeee.. ne yersem yiyeyim 1-2 saate kurt gibi aç oluyorum yine..

Bende en fazla 2 saat içinde hiç bişey yememiş gibi oluyorum ama nekadar yemiş olursam olayım değişmiyor bu nedenle az ve sık yemeye özen göstermeye başladım özellikle öğleden sonra büyük bir bardak ayran içiyorum o beni baya idare ediyor.

kıslar ya demet akalının evini gördünüz mü?bn pazar seyrettim..kadının banyosundakii kalörifer bilee taslarla doluyduu..biraz agır ama güzel dösemiş

Teşekkürler kızlar galiba içinizde ilk ben yaptırıcam ikili taramayı değil mi?
sonuçlar hemen çıkmaz herhalde ama ben akşam sizlere haber veririm muhakkak

hmm ayran denememiştim hiç.
ben de bir deneyeyim bakalım tıkar belki beni de

hadi bakalım bekliyossss zynp

O ayranı ben içsem kedi gibi uyurum klavyenin sütünde valla kaydirigubbakcemile3
Ama geceleri acayip yoğurt yiyorum ben kızlar cokacimcoook
Okadar zevk alıyomki yoğurt yerken cokacimcoook

kıslar ya demet akalının evini gördünüz mü?bn pazar seyrettim..kadının banyosundakii kalörifer bilee taslarla doluyduu..biraz agır ama güzel dösemiş
ayy nedense hiç sevmiyorum o kadını ben yaa..
demet akalın ıyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…