nerelerdesin bebişşş
sorma ya para basacağım akşamları taksilere para yetiştiremiyorum
oyy bu 1 hafta nasıl geçecek gene. evde oturmak ne kötü birşeymiş yahu.bende yatılı bir bayan alıcam bana arkadaşlık etsin diye ama kaydirigubbakcemile3
evin halini gel görrr anlarsınkaydirigubbakcemile3
ama dediginz dogru heralde kıslarr... 3. kişiye tahammül edemem sanırımm yine en iyisi istedigim zamn cagırmak
hiç sorma canım ya bu 2 gün kıyameti yaşadım eşimin isyanı ve kermes kabusu ikisi birden yüklendi bana soluğu acilde aldım şimdi iyiyim çok şükür:çok üzgünüm:
çok açımmm
o kadar yiyorum yatıyorum bana mısın demiyor.sanki maraton koşuyorum gözüm sürekli yemeklerde
çok açımmm
o kadar yiyorum yatıyorum bana mısın demiyor.sanki maraton koşuyorum gözüm sürekli yemeklerde
kıs sen döversin hatta o 3. kişiyi bak ben diyim sana
Kızlar selam benim bugün ikili taramam var saat 5 de gidicem doktora şans dileyin
Kızlar selam benim bugün ikili taramam var saat 5 de gidicem doktora şans dileyin
ben de öyle bendeee.. ne yersem yiyeyim 1-2 saate kurt gibi aç oluyorum yine..
Bende en fazla 2 saat içinde hiç bişey yememiş gibi oluyorum ama nekadar yemiş olursam olayım değişmiyor bu nedenle az ve sık yemeye özen göstermeye başladım özellikle öğleden sonra büyük bir bardak ayran içiyorum o beni baya idare ediyor.
Bende en fazla 2 saat içinde hiç bişey yememiş gibi oluyorum ama nekadar yemiş olursam olayım değişmiyor bu nedenle az ve sık yemeye özen göstermeye başladım özellikle öğleden sonra büyük bir bardak ayran içiyorum o beni baya idare ediyor.
ayy nedense hiç sevmiyorum o kadını ben yaa..kıslar ya demet akalının evini gördünüz mü?bn pazar seyrettim..kadının banyosundakii kalörifer bilee taslarla doluyduu..biraz agır ama güzel dösemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?