:) allah sağ sağlım kucagına almayı nasıp etsın canım ne guzel hıssetmen keske artık bende hıssedbılsem cokmu hıssısım dıyorum acaba :) herkes coktan hıssetmen lazımdı dıyor daha cok sıkıntıya sokuyorlar benı....benimkinin daha cinsiyeti belli değil malesef daha doğrusu 2 doktorumda kıza benzıyor dedı ama net bırsey soylemıyorlar nedense bakalım salı gunu tekrar gıdecegım bu sefer umarım artık soylerler :)
canım hiç takma kafana:) allah sağ sağlım kucagına almayı nasıp etsın canım ne guzel hıssetmen keske artık bende hıssedbılsem cokmu hıssısım dıyorum acaba :) herkes coktan hıssetmen lazımdı dıyor daha cok sıkıntıya sokuyorlar benı....benimkinin daha cinsiyeti belli değil malesef daha doğrusu 2 doktorumda kıza benzıyor dedı ama net bırsey soylemıyorlar nedense bakalım salı gunu tekrar gıdecegım bu sefer umarım artık soylerler :)
geçenlerde bana da oldu..kızlar gögüsaltıma birden bıcak saplantı sanki bu ne yaaa
çok korktum
oldumu hiç sizede
geçenlerde bana da oldu..
bide bana bazen böle göğsümün altı artık midem diyeyim, o kısımda bööle aşağıdan yukarıya içerden böle sanki uyuşuyomuş gibii fln böle karıncalanıyomus gibii garip bir his geliyor.. bilmiyorumkismile
nan yemekteydik
yazdık ya
görmedin mi :mymeka:
kızlar gögüsaltıma birden bıcak saplantı sanki bu ne yaaa
çok korktum
oldumu hiç sizede
kızlar gögüsaltıma birden bıcak saplantı sanki bu ne yaaa
çok korktum
oldumu hiç sizede
geçenlerde bana da oldu..
bide bana bazen böle göğsümün altı artık midem diyeyim, o kısımda bööle aşağıdan yukarıya içerden böle sanki uyuşuyomuş gibii fln böle karıncalanıyomus gibii garip bir his geliyor.. bilmiyorumkismile
o banada oluyor sanırım mideler artık yukaı çıkıp baskı yapıyor ve reflü oluyor
evet sanırım öle bişi..o banada oluyor sanırım mideler artık yukaı çıkıp baskı yapıyor ve reflü oluyor
Bugun balıgımızıda yedık geldİk kıslarrrrr ne var ne yokkkkkkkkk
taam taam gel olumunekankayizsmileyaaaaa ne furuyon ya sendemi elhamraaaaaaaaa anneme sen bana iii vallaaaaaaaaaguclubacismile
evet sanırım öle bişi..
ne garip bi his değiil mi
böle sanki için karıncalanıyo gibi.. şöle 15 sn fln sürüyo
ay sormane ilginç şeyler yaşıyoruz ya
gün geçtikçe
hoşgeldin canım
meraklanma hissedersin
cinsiyet mevzusuna gelince
umrım benim kadar beklemezsin 24 haftadayım
hala tık yok
ya kuşum ben babanem gibi üst üste giyiniyorumElhamraa bana da ouyor arasıra, üşütünce oluyormuş, dikkat et, sıkı giyin, üşütmemeye çalış
kıyamam sanaaaaaaaaaa
oluyiyır kısss banada korkmaaaaaaaaaa
canım cok sagol ıcımı bıraz rahatlattın :)
tembel benimki cok tembel olcak...
izmirin neresindensin?
hangi hastaneye gidiyorsun?
birde ben balık yemeye başlayabilsem yarın deneyeceğim ama adını bile duysam kokusu burnuma geliyor
birde ben balık yemeye başlayabilsem yarın deneyeceğim ama adını bile duysam kokusu burnuma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?