ehehe biz eskiden burger kingin dondurmalarını üretirdikdondurma olayına gelince
paket dondrma yememk sartıyla bızımkıynen annastık
mc donald's yada burger dekilerden yiyorum hemde sık sık valla
sundae varya oyyyyyyyyyyyyycokacimcoook
kızlar ya oturunca göğüslerim göbeğime değiyor. tırtıl gibi boğum boğum oldumdelikafadulden
keşke 6 ay bebeği biz taşısak sonra kocalara devretsek. hem onlar bizden iriler. daha rahat olur bebek onların karınlarındasırnaşık şey
ya ben otururken hep bacak bacak üstüne atıyom bişey olurmu acepbilmiyorumkismile
HAHAHAH SÜPER OLURDU AMA KORKARDIK ÖLE BİŞİ OLSA ONLAR TASIYAMAZ FAALN DIYE KISSSSSSSSSSSSSSSSS:kedi:bilmiyorumkismile
aaah ah içimde kalcak bende 3d resim istiyorum ya
kesin benim amniyon sıvım tuzlu ve acılıdırbilmiyorumkismilesırnaşık şeyhiç datlu yokben bir kitapta okumuştum bebeklerimiz bizim yediğimiz herşeyin tadını öğreniyorlarmış daha sonra onların canı o lezzetten istediğinde bizde aş eriyormuşuz ama benzer tatları neye benzetirsek ve bunun zamanı yokmuş. Şuanda tat alma duyuları gelişti :)
:roflol::roflol:aaaa akannehir akannehir akannehir
çok şaşırdım şimdi:))
e niye değiştirdinki, ben seni kaç gündür yeni biri diye okuyorum :roflol:
doğru diyosun o zaman da adamların gözünün içine bakardık dikkatli olsunlar diye.
neyse ben taşıyayım da kafam rahat olsun
doktora soracağım orada yapamıyosa özele gidip çektireceğim yaa.
bebeğiminde vesikalık resmi olsun demi yerimseniben
benim oğlanın esnerkenki haline bakın:)
çığlık filmindeki maskeye benziyo :)))
kesin benim amniyon sıvım tuzlu ve acılıdırbilmiyorumkismilesırnaşık şeyhiç datlu yok
kesin benim amniyon sıvım tuzlu ve acılıdırbilmiyorumkismilesırnaşık şeyhiç datlu yok
ayyy bu ay işi benim kafamı karıştırıyo benim 32. haftam nisanda doluyo sen nasıl cabuk girdin yedi ye nan:uhm:sositosositoaa bu ay 28 le bitioo dimii :ecrin_bebek:
bu ayın son qünü 6 ayımı doldurup 7. ayıma qiricem
ay inanmıyorum yaa
kızlar qerçekten her qeçen qün tekrarlanan bi mutluluk yaşıyorum.
2 düşüğümün üstüne bu oğluşumun bana tutunması
beni her qün dünyanın en mutlu insanı edio
biran önce bebişlerimizi kucağımıza alsak yaa
Ay demin yemekten geldim,
göbeğim, masa-göğüs-bacak üçgeninde sıkıştı.
Nefes almakta zorlanıyorı, ileriki aylarda ne olacak halimiz??? :1no2::1no2::1no2:
Kız Allah hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. O adamlar onu taşıyamazlar, hastalanınca bile o kadar mızmız oluyorlar.
.
offf ama ben hep yapılmaması gerekenlerde rahat ediyom yaaaay ben artık o hareketi kolay kolay yapamıyom :roflol:
sen de yapabiliyosan da yapmamaya calış uklam
zannedersem kan dolaşımını fln yavaşlatıyor
kafamçokkarıştıdünür bende hep öle oturyrm norml oturamıyorm kan dolaşını engellyr falan dıyorlar bende merak edıyorum valla budurumuuu
ayyy bu ay işi benim kafamı karıştırıyo benim 32. haftam nisanda doluyo sen nasıl cabuk girdin yedi ye nan:uhm:
evet evet bana da gelmiş az önce salak şeyler broşür göndermişler diyordum bi baktım fuar davetiyesi 2 denehihoyyytkızlar size bebek fuarı icin can bebeden bilet geldimi?bana demin geldi şaşırdım ne çabuk diyee
ayyy bu ay işi benim kafamı karıştırıyo benim 32. haftam nisanda doluyo sen nasıl cabuk girdin yedi ye nan:uhm:
anammm yirim ben onuuuu, nan ağlıyoda olabilir ne yaptın çocuğa süle çabukkk
Ay demin yemekten geldim,
göbeğim, masa-göğüs-bacak üçgeninde sıkıştı.
Nefes almakta zorlanıyorı, ileriki aylarda ne olacak halimiz??? :1no2::1no2::1no2:
Kız Allah hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. O adamlar onu taşıyamazlar, hastalanınca bile o kadar mızmız oluyorlar.
Kan akışını yavaşlatıyormuş ukla, mümkün olduğu kadar yapmamaya çalış.
doğru diyosun o zaman da adamların gözünün içine bakardık dikkatli olsunlar diye.
neyse ben taşıyayım da kafam rahat olsun
nan taşısalar ne olcek nerelerinden çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?