2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dondurma olayına gelince
paket dondrma yememk sartıyla bızımkıynen annastık
mc donald's yada burger dekilerden yiyorum hemde sık sık valla
sundae varya oyyyyyyyyyyyyycokacimcoook
ehehe biz eskiden burger kingin dondurmalarını üretirdik
ohh heleizmire fabrikaya gelince varya ne yerdim ne yerdimmm :icecream:

kızlar ya oturunca göğüslerim göbeğime değiyor. tırtıl gibi boğum boğum oldumdelikafadulden

Ay demin yemekten geldim,
göbeğim, masa-göğüs-bacak üçgeninde sıkıştı.
Nefes almakta zorlanıyorı, ileriki aylarda ne olacak halimiz??? :1no2::1no2::1no2:

keşke 6 ay bebeği biz taşısak sonra kocalara devretsek. hem onlar bizden iriler. daha rahat olur bebek onların karınlarındasırnaşık şey

Kız Allah hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermezmiş. O adamlar onu taşıyamazlar, hastalanınca bile o kadar mızmız oluyorlar.

ya ben otururken hep bacak bacak üstüne atıyom bişey olurmu acepbilmiyorumkismile

Kan akışını yavaşlatıyormuş ukla, mümkün olduğu kadar yapmamaya çalış.

HAHAHAH SÜPER OLURDU AMA KORKARDIK ÖLE BİŞİ OLSA ONLAR TASIYAMAZ FAALN DIYE KISSSSSSSSSSSSSSSSS:kedi:bilmiyorumkismile

doğru diyosun o zaman da adamların gözünün içine bakardık dikkatli olsunlar diye.
neyse ben taşıyayım da kafam rahat olsun

aaah ah içimde kalcak bende 3d resim istiyorum ya

doktora soracağım orada yapamıyosa özele gidip çektireceğim yaa.
bebeğiminde vesikalık resmi olsun demi yerimseniben

kesin benim amniyon sıvım tuzlu ve acılıdırbilmiyorumkismilesırnaşık şeyhiç datlu yok

BENCEDE VERMEYELIMMMMM HASSASS DUSUNEMYRLR ZATEN:d

ayyy bu ay işi benim kafamı karıştırıyo benim 32. haftam nisanda doluyo sen nasıl cabuk girdin yedi ye nan:uhm:

kaydirigubbakcemile5 valla ya vazgeçtim ben bu fikirden. dediğin gibi eşlerimiz hamile olsalar var ya herhalde katil olurdumdelikafadulden çekilmez onların mızıldamaları

ay ben artık o hareketi kolay kolay yapamıyom :roflol:

sen de yapabiliyosan da yapmamaya calış uklam
zannedersem kan dolaşımını fln yavaşlatıyor
offf ama ben hep yapılmaması gerekenlerde rahat ediyom yaaa
bacak bacak üstüne atmadan oturamıyom
uyurken hep sağımda rahat ediyom yada sırt üstü
deli olcam yaaaaklinialirimsmile

ayyy bu ay işi benim kafamı karıştırıyo benim 32. haftam nisanda doluyo sen nasıl cabuk girdin yedi ye nan:uhm:

cadının da birkaç hafta sonra 6. ayı tam bitiyor işte.
7. aydan gün almaya başlıyor. no problemo yani yerimseniben

kızlar size bebek fuarı icin can bebeden bilet geldimi?bana demin geldi şaşırdım ne çabuk diyee
evet evet bana da gelmiş az önce salak şeyler broşür göndermişler diyordum bi baktım fuar davetiyesi 2 denehihoyyyt

daha qirmedim yiwrummmm
bu ayın 28inde 6.ayımı bitirecem daha sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

doğru diyosun o zaman da adamların gözünün içine bakardık dikkatli olsunlar diye.
neyse ben taşıyayım da kafam rahat olsun

nan taşısalar ne olcek nerelerinden çıkarıcaklar kaydirigubbakcemile3

şaka maka doğacak bu bebekler yakında yaa eyvahedigeldismile
ben böyle ağrılarımla reflümle mutluydum. nereden çıktı bu doğurma işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…