tamam..
ama ben hurmadan korktum şimdi..normalde çok severim, alınca bol bol yerim diye düşünüyodum ama ya erken doğuma sebep olursa..günde bi tane yesek sadece?? olmaz mı archimim ?? cokacimcoook
tamam..
ama ben hurmadan korktum şimdi..normalde çok severim, alınca bol bol yerim diye düşünüyodum ama ya erken doğuma sebep olursa..günde bi tane yesek sadece?? olmaz mı archimim ?? cokacimcoook
ama o da bana oğlunu ağlatmışsın dediiii senağlamahooooooooooooooop noluyoruzyaaaaaaaaa gelınımı nereye kacırıyonuz yafssss hoytttttttttttttttttttklava: klava:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
makinayı yağlayacağız yani :roflol:
onu bende duymuştum da o vıcık vıcık yağla da duramam ki ben
hadiya neresindennnnhihoyyytanauuuuuuum dunur hemşeri sayılırz bende kayserılıyımmm:):) eheheh
ama o da bana oğlunu ağlatmışsın dediiii senağlama
:roflol: :roflol:
Ukla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
nan elhamra gacısı takip çizelgesi soruyodun 4 tane yer var neyine yetmiyii kii
cadının da birkaç hafta sonra 6. ayı tam bitiyor işte.
7. aydan gün almaya başlıyor. no problemo yani yerimseniben
hadiya neresindennnnhihoyyyt
:1shok:kaçıramazsın işteee, züt annemin oğlu tuğberk var o ve güneşimin oğlu var ömürrr düverlerrrralsanaalsanasmileağlatmadııımmmm alsanaalsanasmile
oğluma diyim de doğunca senin kızı kaçırsın gör o zaman sen :dilcikar:
:1shok:kaçıramazsın işteee, züt annemin oğlu tuğberk var o ve güneşimin oğlu var ömürrr düverlerrrralsanaalsanasmile
Ukla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.
Dün akşam da Aşkı Memnu'da Nihal Haziran başında düğün yapicaz diyor. Ay zaman kalmamış diyorlar, eyvah dedim. Ne diyor bunlar? O kadar çabuk mu gelcekti Haziran?
tamam be alsanaalsanasmilehoytttttt gelınımeeeee dokunamaz kımseeeeeeeeeeeeee
Ukla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.
Dün akşam da Aşkı Memnu'da Nihal Haziran başında düğün yapicaz diyor. Ay zaman kalmamış diyorlar, eyvah dedim. Ne diyor bunlar? O kadar çabuk mu gelcekti Haziran?
tamam be alsanaalsanasmile
evet ya çok çabuk geçmeye başladı zaman..
mart nisan mayısUkla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.
kızlar hurmada oksitosin hormonu varmış ya bakın ne buldum
Doğumu kolaylaştırıcı etki: Oksitosin hormonu, doğum sırasında hamile kadının rahminin güçlü bir biçimde kasılmasını sağlar. Doğum olayı başlarken çocuğun başı rahim boynunu gerer. Çerilme sonucu sinirsel bir uyan doğar. Bu sinirsel uyarı sinir lifleriyle hipotalamusa taşınır. Hipotalamus bu uyarıyı aldığında oksitosin hormonu salgılanmasını başlatır ya da çoğaltır. Kana karışan oksitosin hormonu rahime geldiğinde, güçlü kasılmasını sağlar. Bu kasılmalar sonucunda çocuk, daha güçlü bir biçimde rahim dışına itilir. Bu itilme, rahim boynunu daha çok gereceğinden, hipotalamusa yeni sinirsel uyarılar ulaşır. Rahim bir süre kasıldıktan sonra yorulacağı için kasılmaya ara verip dinlenir. Rahim doğum gerçekleşinceye kadar gitgide kısalan dinlenme aralıklarıyla kasılmalarını sürdürür.
bizimkilerde develiturkbayragitomarzaturkbayragi
evet ya bazen bana çok uzak geliyor bazende bakıyorum sanki hiç zaman kalmamış gibi.
birkaç gündür de doğum yapacağım gerçeğiyle yüzleştim.eskiden şaka gibiydi hamileliğim. şimdi iş ciddiye bindi.
buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden
:lepi:buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?