2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam..
ama ben hurmadan korktum şimdi..normalde çok severim, alınca bol bol yerim diye düşünüyodum ama ya erken doğuma sebep olursa..günde bi tane yesek sadece?? olmaz mı archimim ?? cokacimcoook

yaf her qün 5 tane yesek bi zararı olmaz bence:umursamaz:

tamam..
ama ben hurmadan korktum şimdi..normalde çok severim, alınca bol bol yerim diye düşünüyodum ama ya erken doğuma sebep olursa..günde bi tane yesek sadece?? olmaz mı archimim ?? cokacimcoook

bilmem ki olur mu acep ?? canım bende hurma konusunda çok emin değilim ama erken doğuma yol açıyor diye duydum. günde 1 taneden birşey olmaz sanırım

hooooooooooooooop noluyoruzyaaaaaaaaa gelınımı nereye kacırıyonuz yafssss hoytttttttttttttttttttklava:klava:alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ama o da bana oğlunu ağlatmışsın dediiii senağlama
makinayı yağlayacağız yani :roflol:
onu bende duymuştum da o vıcık vıcık yağla da duramam ki ben

:roflol: :roflol:

kızlar hurmada oksitosin hormonu varmış ya bakın ne buldum

Doğumu kolaylaştırıcı etki: Oksitosin hormonu, doğum sırasında hamile kadının rahminin güçlü bir biçimde kasılmasını sağlar. Doğum olayı başlarken çocuğun başı rahim boynunu gerer. Çerilme sonucu sinirsel bir uyan doğar. Bu sinirsel uyarı sinir lifleriyle hipotalamusa taşınır. Hipotalamus bu uyarıyı aldığında oksitosin hormonu salgılanmasını başlatır ya da çoğaltır. Kana karışan oksitosin hormonu rahime geldiğinde, güçlü kasılmasını sağlar. Bu kasılmalar sonucunda çocuk, daha güçlü bir biçimde rahim dışına itilir. Bu itilme, rahim boynunu daha çok gereceğinden, hipotalamusa yeni sinirsel uyarılar ulaşır. Rahim bir süre kasıldıktan sonra yorulacağı için kasılmaya ara verip dinlenir. Rahim doğum gerçekleşinceye kadar gitgide kısalan dinlenme aralıklarıyla kasılmalarını sürdürür.

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-yenilikler/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
nan elhamra gacısı takip çizelgesi soruyodun 4 tane yer var neyine yetmiyii kii
Ukla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.

cadının da birkaç hafta sonra 6. ayı tam bitiyor işte.
7. aydan gün almaya başlıyor. no problemo yani yerimseniben

Dün akşam da Aşkı Memnu'da Nihal Haziran başında düğün yapicaz diyor. Ay zaman kalmamış diyorlar, eyvah dedim. Ne diyor bunlar? O kadar çabuk mu gelcekti Haziran?

ağlatmadııımmmm alsanaalsanasmile
oğluma diyim de doğunca senin kızı kaçırsın gör o zaman sen :dilcikar:
:1shok:kaçıramazsın işteee, züt annemin oğlu tuğberk var o ve güneşimin oğlu var ömürrr düverlerrrralsanaalsanasmile

:1shok:kaçıramazsın işteee, züt annemin oğlu tuğberk var o ve güneşimin oğlu var ömürrr düverlerrrralsanaalsanasmile

heee öle kolaydı kız kacırmakkkkkkkkkkkkkkkkkk whuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukötükedihüso

evet ya bazen bana çok uzak geliyor bazende bakıyorum sanki hiç zaman kalmamış gibi.
birkaç gündür de doğum yapacağım gerçeğiyle yüzleştim.eskiden şaka gibiydi hamileliğim. şimdi iş ciddiye bindi.

hoytttttt gelınımeeeee dokunamaz kımseeeeeeeeeeeeee
tamam be alsanaalsanasmile

evet ya çok çabuk geçmeye başladı zaman..

Ukla daisypath'te lilypie'ya yönleniyor.

Dün akşam da Aşkı Memnu'da Nihal Haziran başında düğün yapicaz diyor. Ay zaman kalmamış diyorlar, eyvah dedim. Ne diyor bunlar? O kadar çabuk mu gelcekti Haziran?
mart nisan mayıs
bi şey kalmamış kıss

buldum..
hurmayı son ay yiyelim
ve günde 20 tane fln yiyelim delikafadulden

korkma archi korkmaa :teselli:

Kızlar dün bi arkadaşım doğum yaptı çiçek göndermeye çalışıyorum bir saattir neyseki başardım. Şimdi hastaneler çiçek kabul etmiyor ya meyve çiçeği yada çikolata kabul ediyorlarmış bende çikolatalı drajelerle dolu bir bebek arabası sepeti ve balon yaptırdım çok güzel oldu umarım bizede böyle şeyler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…