2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mafoldumben şu kermes e gidicam diye inlettim ya ortalığı gittim mantılar içli köfteler sarmalar pastalar tatlılar ne bulduysam indirdim mideye karnımı görecektin 5 aylık gibi oldu pis boğazlığım tuttu neyse eşimle yürüyerek eve döndük biraz eriteyim diye eve geldim eşimde bir hava sorma takmadım sorma gereğide duymadım tv seyrediyordum yanıma geldi gelme midem kalkıyor dedim zaten öpmesi tam tırlatıyor beni söylenerek nete geçti msn açtı o sırada bir bulantı başladı çok kötü oldum belli etmek istemiyodum da eşime mücadele edeyim dedim bulantıyla eşim aa dedi msn de arkadaşım var diyince ee olabilir dedeim ne kendini parçalıyon sevda felan diyince umursamadım iş arkadaşıdır dedim ani bir kalkış eşimden bıktım yeter yeter diye bağırmaya başladı ben burdayım ama yok gibiyim yanında unuttun beni diye bağırıyor sus diyorum komşulara rezil olduk diye dinleyen kim ağlama tuttu beni ama hala bağırıyor ben eski bebeişi istiyorum diye cinnet geçirmesin benimki çekti silahı beynine dayadı ya eskisi gibi olucaz ya ben kendimi vururum dedi olayı bu şekle nasıl getirdi anlamadı o anda bi çıkardım midedekilerini ortaya sonrasını gözlerimi açtığımda hastanedeydim başımda tanımadığım bir polis eşi vardı ve eşim hala benimle konuşmuyor şimdi ben ne yaptım ona anlamıyorum senağlama

O ayranı ben içsem kedi gibi uyurum klavyenin sütünde valla kaydirigubbakcemile3
Ama geceleri acayip yoğurt yiyorum ben kızlar cokacimcoook
Okadar zevk alıyomki yoğurt yerken cokacimcoook

yogurt çok faydalıymış bebek gelişiminde..
ben de bolca yemeye başladım son günlerde

cnm şimdi ayran cekti yaa

O ayranı ben içsem kedi gibi uyurum klavyenin sütünde valla kaydirigubbakcemile3
Ama geceleri acayip yoğurt yiyorum ben kızlar cokacimcoook
Okadar zevk alıyomki yoğurt yerken cokacimcoook

Şekerim ben ayran içmediğim zamanda klavyenin üzerinde uyuyorum zaten o yüzden ayranın ekstra bi katkısı olmuyor :)

:bbo::bbo:akannehirbu yazdıkların gercekmii..yanlıs anlama canım ama senin esin psikopat mı yaa..nasıl tabanca cekiyor:1shok:

azıcık anlayıslı olsunn sen hamilesinnn eskisi gibi nazını cekmessin istedigini yapamasınkilmaz:

bunları anlatsana onaa de azıcık anlayıslı olde hamielik kolay gecmiyorr destegine ihtiyacım var kaprisine degill..

üzülme canım bnm yaaa:çok üzgünüm:birde hala nasıl konusmuyor sen bu haldeyken..senini konustugundan anlamıyorsa ailede onun sözünü dinleyecek birine anlat kocanı alıp bir güzel konussun ..mrelinii bozmaa iyi düşünki iyi olsunn

canım bnm yaa geciciek üzülme emii

eşimi 7 yıldır tanıyorum ve ilk defa bu kadar hırçın ve kararlı gördüm sabah zaten ilk işim komiserini aramaktı neyseki bayan o olayı anlattım zaten evet biliyorum olayı dedi zavallım baya ağlamış ben ne yapmışım diye neyse bakıcaz akşam en sevdiği patetesli böreği yapıcam bakalım birazda hatayı kendimde buluyorum milim yaklaştırmıyorum kendime biraz mücadele etsem kendimle olmuyo işte eşime bazen baktığımda bile midem kalkıyor :uhm:

allah allah o nasıl iş ya . herhalde eskisi gibi olamayacaksın bir süre, hamilesin güzelim
senin kocan da karnındaki bebekten beter kusura bakma ama. sana moral vermesi gerekirken iyice moralini bozuyorlmaz:

özellikle gelip yüzümü 50 kere öpmeye calısınca bnmde öle oluyorr diyoeum bni fazla kurcalama birazdan üstüne kusucamkaydirigubbakcemile3

olsun canım sende fazla belli etmee bu davranıslarını..her insan kaldıramıyo olabilir..alınabilir..tabiki esşinin yaptıgınıda tasfif etmiyorum ama seninkide dogru degil

aksama yapo böregidee afiyetle yiyin...:1hug:

bence borek falan yapma hastanelık olmususn adam hala tavır yapıyo.. yok ya varmı oye sey o senın en sevdıgın seyı yaptırsında getırıp gonlunu alsın..

ya kızla rbana cok katısın dıyebılırsınız ama ben dayanamıyorum. adam ıstedıgını yapıcak ben gonlunu almak ıcın patateslı borek yapıcam varmı boyle sey ya cok sınırlendım sımdı..

bende opturmuyorum kendımı nolmus yanı.. ama ben ıstedıgımde kalkıp opuyorum.. kendı keyfı bılır..

kızlar ya bende hiç kocadan tiksinme durumları olmadı
aksine ben ne zaman istese zevkle birlikte oluyorum
onlarada hak verin canım
bebişciğim sen bu gün böreği yap
akşamda şöyle seksi geceliklerini giyde adamda bir rahatlasın
:asigim:

kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum
dr. gidiyorum 2 li test için
bol şans dileyin bana olur mu

aynen yani. o bana böyle şeyler yapacak ben de kalkıp börek yapacağım
valizini toplar anında anasının evine postalarım ben onu. kusura bakma sert yazdım ama aynen böyle yapardım

esmercim bol şanslar..
güzel haberlerle geleceksin inşallah

bana laf edersiniz haaa:jeyyar:

esmerin yazdıkları kapak olsun:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

bu arada kıslar 502. sayfamızdayızz hayırlı olsun nice 500 lerekaydirigubbakcemile3

kızlar yaa bebiş zaten üzülmüş, ne oldugunu neden oldugunu anlamamış belli..
onların normal yasantısını hayatını bilmiyoruz..
ya da o gece neler yaşandıgını bilmiyoruz..
uzaktan yorum yapmak kolay geliyordur..
ben de sizlerle aynı fikirdeyim bu konularda katıyım.. ama kız zaten üzülmüş.. bir de biz yapma etme, ben olsam şöyle böyle yaparım diyerek onu daha da zor duruma sokuyor olabiliriz..
kendisi tanıyor kocasını, kocası da onu..
kendisi karar versin ne yapması gerektiğine bence çok etkilemeyelim..
derim ben..

aynen bende katılıyorum.dışarıdan yorum yapmak çok sağlıklı olmayabilir.bu dönemler hem bizim hemde eşlerimiz için hassas dönemler.bence konuyu çok uzatmadan tatlıya bağlamak lazım.sonuçta uzatmanın yada kapris yapmanın kimseye faydası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…