2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burç partisi ne fisfisfis

şirketteki kovaların doğumgününü kutladık seker.her ay hangi burçsa onlara parti oluyor işte içki-yiyecek-müzik-pasta 1 saat iş paydos öyle bişi...hediye de veriyorlar bu sene sinema bileti afm.den..
kızlar ben hasta olcam galba :gitme: eve gitmek istiyorum mutfagım da dağınık bilmiyorumkismile çok mutsuzum eve gidip uyumak istiyorum bilmiyorumkismile
iyi akşamlar mucu mucu

bende böyle bir kot aldim cok rahat tavsiye ederim göbek kisminda kumas parcasi var,esofman gibi.

Ben de şuan bu kotlarda gıyıyorum canım.Ama o mankendeki gibi durmuyo bendekı ne yazıkkisırnaşık şey:roflol:

aylık toplu doğum günü yani,

mutsuzsan güzel bir tatlı al eve giderken sevdiğin filmi yada diziyi aç geçer
iyi akşamlar

gidennere iyi akşamlar
yarın burda buluşalım

ösge herüfünü bekletme şekerim öptüm

kızlar gorusrzz kendınızee ii bakınnnnnnnnnn haftasonu gırmeye calıscm ıns temzlktn vakıt bulursammmmmmmmmmmmmmmm

çok açım eve gitmek istiyorum.
kızım bile uyandı açlıktan tekmeliyor.

ben zaten ilk zamanlar disariya pek cikmadigim icin sorun olmadi malum domuz gribinden dolayi kendimi eve kapamistim.o yüzden ilk zamanlar pek kiyafet derdim olmadi.

doru dıyosn ben calstgm ıcın mecbr kaldmmm rahat bişlr gıymk zorndydım yoksa evd eolsam esofmanla gecrrdm heraldee

çok açım eve gitmek istiyorum.
kızım bile uyandı açlıktan tekmeliyor.

ben biraz açlık çeksem hemen miğdem bulanıyor halsizlik çöküyor
krakerin falandamı yok yanında bastırmak için
dikkat et minübüste

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…