göbeği döte
paçaları kollarına geçiriyon
ortaya kapşonlu sweet çıkıyo
harika bişi ya
göbeği döte
paçaları kollarına geçiriyon
ortaya kapşonlu sweet çıkıyo
harika bişi ya
bende 1 ay kadar oldubende 2 tane aldımmm 4 aydr gıyyrm
burç partisi ne fisfisfis
hep kleopatranın yaygaası valla . suç onun :1closedeyes:
off
tersini giyiyon yani..
bol kısımı da popon dolduruyo..
hamileykene göbek dolduruyodu ya sempatiksalakcinni
bende böyle bir kot aldim cok rahat tavsiye ederim göbek kisminda kumas parcasi var,esofman gibi.
şirketteki kovaların doğumgününü kutladık seker.her ay hangi burçsa onlara parti oluyor işte içki-yiyecek-müzik-pasta 1 saat iş paydos öyle bişi...hediye de veriyorlar bu sene sinema bileti afm.den..
kızlar ben hasta olcam galba :gitme: eve gitmek istiyorum mutfagım da dağınık bilmiyorumkismile çok mutsuzum eve gidip uyumak istiyorum bilmiyorumkismile
iyi akşamlar mucu mucu
bende 1 ay kadar oldu
evet cleonun suçu
ceza olarak
msn sini nette dağıtalımaklinialirimsmile
o manken degil zaten benimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştıBen de şuan bu kotlarda gıyıyorum canım.Ama o mankendeki gibi durmuyo bendekı ne yazıkkisırnaşık şey:roflol:
o manken degil zaten benimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı
ben zaten ilk zamanlar disariya pek cikmadigim icin sorun olmadi malum domuz gribinden dolayi kendimi eve kapamistim.o yüzden ilk zamanlar pek kiyafet derdim olmadi.ben kılo almadım daha yenı alyrm ama yınede bolbol raht raht gıydm
ben zaten ilk zamanlar disariya pek cikmadigim icin sorun olmadi malum domuz gribinden dolayi kendimi eve kapamistim.o yüzden ilk zamanlar pek kiyafet derdim olmadi.
çok açım eve gitmek istiyorum.
kızım bile uyandı açlıktan tekmeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?