2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt holeyyy alttaki ticcerde bir basamak daha ilerlemişim... sevindirik oldum... kızlar az kaldı galıba gerçekten, anne olcaz sanırımmmmm,,,rüya gibi

a.s

AMA BŞİYYY DİCEM SENİN TİCKER NİYE ÖLE BENİM Kİ 22 5 AMA DAHA SENDDEN GERİDEEEEEEEEEEEEE:1no2:

ya çekinmek değil pek istemiyodum druma sordum o da olmasanda olur sadece doğum esnasında işte aletlerle alakalı açıklama yaptııııı
bilmiyommm cnm ya

Sart degil tabiki, ben mesela cocuklugumda da vuruldum bu asiyi ona ragmen vuruldum.
Internette arastirdim olumsuz taraflari yok, aslinda tetanos olayi binde bir
ama Allah korusun hadi o binde bir seni bulursa.

akşama annemdeyim yemeğe ondan hala buralardayım bende
bi yandan 10marifete bakıyorum
bazen ilginç fikirler oluyo

10 marifet ne ki canim? Yemegimin adi da var patatesli patlican yemegi yapacagim da,
birturlu kicimi kaldiramadim oturdugum yerden. sempatiksalakcinni

Canim seninkinin de mi cinsiyeti belli oldu, kizin mi olacak?

evet kızım olcak canımi geç gösteren nazlı kızımın adı da nazlı olacak. nazlım geliyor bayanssulusmile

bugun çok mutluyum 2 gundur evde yalnızım eşim yurtdışındaydı, birazdan eve gelcek, yalnız kalmak ne zormuş 2 gecedır uykusuzum. boshayallersmile

efetttttt doğridaaaa işte yemiyoooo

ay kıyamam korkudanmı uyuyamadın yoksaaaaa

efetttttt doğridaaaa işte yemiyoooo

kız bende yemedım daha çok korkuyom, ılkokulda vuruldugumda kolum 2 gun kalıp olmuştu yıne öle olcak diye erteleyip duruyorum. başıma iş almayaım bide diyorum olmasam. enınde sonunda yıcem kaçış kalmadı artık eyvahedigeldismile

ay kıyamam korkudanmı uyuyamadın yoksaaaaa

evet korktum, hırsız korkum var benim. süreklı ses dinlerim, butun ışıkları yaktım, tv açtım kapıların arkasına sandalye koydum, başucuma bıcak fener ve kurusıkı tabanca koydum ama yıne de uyuyamadım, bu gece horlarım artık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…