2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende tickerdaki bebik:ecrin_bebek:
lülülülülülüama valla bende böyleyim bakmayin hizli kilo aldigima birgün bende resmimi cekeyim resmimi de ekleyim bari,o zaman görüsünüz.benim sadece göbek kismim büyüdü,eski güzel totom bile yok su anda,sadece kilo alan kismim göbekim birde memisler:CüvCüv:

o manken degil zaten benimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

Canım maşallahın var ama hamıle manenler gıbı çıkmışsın işte ne guzel.Valla ben başkasıdır dedım:lepi:Ben 51 le hamıle kaldım ve şimdi basenlerımede kılo aldım ne yazıkkı .Bende boyle durmuyo anlıcan.Senın uzun bişeyle kapatmana bıle gerek kalmamış.Yenımı çektın bu fotoyu.Super valla

sakaaaaaaaaaaaa yaptim canim :icecream:alintiydi o,ama bende ona benziyorum tam degilde azcuk ucundan benziyorum.

valla kanarya şaamı yaptın kız o sen değilmisin yoksa.Ben de bunalıma gırdım dermişimkaydirigubbakcemile3neyse oyleyse tebrıkler valla ben 63 kılo oldum sen duşun gerısınıkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar hepinize hamişler.Öpüyorum bebişleri.Bol bol hareket edıp spor yapsınlar inş.bye

Iyi aksamlar kizlar, asimi vuruldum gezdim geldim yoruldum kim yemegimi yapacaksaa.

yok canim ben hicbirsey hissetmedim, ve 1 snlik is yani cekinme hic.

ya çekinmek değil pek istemiyodum druma sordum o da olmasanda olur sadece doğum esnasında işte aletlerle alakalı açıklama yaptııııı
bilmiyommm cnm ya

akşama annemdeyim yemeğe ondan hala buralardayım bende
bi yandan 10marifete bakıyorum
bazen ilginç fikirler oluyo

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt holeyyy alttaki ticcerde bir basamak daha ilerlemişim... sevindirik oldum... kızlar az kaldı galıba gerçekten, anne olcaz sanırımmmmm,,,rüya gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…