- Konu Sahibi daemon
-
- #50.141
lülülülülülüama valla bende böyleyim bakmayin hizli kilo aldigima birgün bende resmimi cekeyim resmimi de ekleyim bari,o zaman görüsünüz.benim sadece göbek kismim büyüdü,eski güzel totom bile yok su anda,sadece kilo alan kismim göbekim birde memisler:CüvCüv:bende tickerdaki bebik:ecrin_bebek:
o manken degil zaten benimmmmmmmmmmmmmmmkafamçokkarıştı
güle güle canimkızlar benim herüf gelmiş..
öpüldünüz
evet siz calisanlar icin cok zor olmustur canim.doru dıyosn ben calstgm ıcın mecbr kaldmmm rahat bişlr gıymk zorndydımyoksa evd eolsam esofmanla gecrrdm heraldee
sakaaaaaaaaaaaa yaptim canim :icecream:alintiydi o,ama bende ona benziyorum tam degilde azcuk ucundan benziyorum.Canım maşallahın var ama hamıle manenler gıbı çıkmışsın işte ne guzel.Valla ben başkasıdır dedım:lepi:Ben 51 le hamıle kaldım ve şimdi basenlerımede kılo aldım ne yazıkkı .Bende boyle durmuyo anlıcan.Senın uzun bişeyle kapatmana bıle gerek kalmamış.Yenımı çektın bu fotoyu.Super valla
sende kendine iyi bak canim grs.kızlar gorusrzz kendınızee ii bakınnnnnnnnnn haftasonu gırmeye calıscm ıns temzlktn vakıt bulursammmmmmmmmmmmmmmm
ıyi aksamlar kizlar, asimi vuruldum gezdim geldim yoruldum kim yemegimi yapacaksaa.
Iyi aksamlar kizlar, asimi vuruldum gezdim geldim yoruldum kim yemegimi yapacaksaa.
Elhhhhhhhh nerdesİn kısssss
Çıktınmı Çık yukarı bakemmmm
geçmiş olsun cnm
aşı çok acıyomuuuuuuuuuu
hadi geçmiş olsun şekerim
menemen yap geçsempatiksalakcinni
çıktım gıbilmiyorumkismile
yok canim ben hicbirsey hissetmedim, ve 1 snlik is yani cekinme hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?