yok kız sanki ben cok becerikliyimIlla beceriksizligimizi yuzumuze mi vuracan baciii. :umursamaz:
6ya girdimmi şimcikkkkk
evet kızım olcak canımi geç gösteren nazlı kızımın adı da nazlı olacak. nazlım geliyor bayanssulusmile
bugun çok mutluyum 2 gundur evde yalnızım eşim yurtdışındaydı, birazdan eve gelcek, yalnız kalmak ne zormuş 2 gecedır uykusuzum. boshayallersmile
çok şeker kaydirigubbakcemile3
çok şeker kaydirigubbakcemile3
evet korktum, hırsız korkum var benim. süreklı ses dinlerim, butun ışıkları yaktım, tv açtım kapıların arkasına sandalye koydum, başucuma bıcak fener ve kurusıkı tabanca koydum ama yıne de uyuyamadım, bu gece horlarım artık boshayallersmile
Gozun aydin canim, hem kizinla hem esinin gelmesi ile. olumunekankayizsmile
Bende kactim artik, yemegimi yapayim artik ki herif bizi bosicak bu gidisle.
QUOTE]
afiyet olsun canım. opuyorumnanaktan
evet korktum, hırsız korkum var benim. Süreklı ses dinlerim, butun ışıkları yaktım, tv açtım kapıların arkasına sandalye koydum, başucuma bıcak fener ve kurusıkı tabanca koydum ama yıne de uyuyamadım, bu gece horlarım artık boshayallersmile
ben ilk evlendiğimde evde yanlız bile kalmak istemiyordum
hep tıkırtılar falan duyuyordum
zamanla alıştım, ama gece yanlız kalmak bi başka ürkütücü tabi bilmiyorumkismile
gozun aydin canim, hem kizinla hem esinin gelmesi ile. Olumunekankayizsmile
bende kactim artik, yemegimi yapayim artik ki herif bizi bosicak bu gidisle.
ozasfa seni etkilemis olmayayim ama hakkatten 1 snlik is canim,
ayrica bu asiyi bukadar buyutuyorsan gozunde,
doguma ne yapacan anam allah kolaylik versin. :roflol:
ben doğurmıcam kısss bilmiyonmu sen kocama doğurtcammm
o nasıl oluyorsa hele bi anlatta ben de aynı yöntemi uygulayım, öle yada böyle bu bebek bi yerden çıkacak mecbur, buna kendını hazılasaan dıyorum yavaştan delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?