2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hehe bize zaten yasak. doktor dedi bir halt edip bu bebeği yapmışsınız. bundan sonra birbirinize yaklaşanı vururum dedi
biz yanyana bile gelemiyoruz ben bir kanepede yatıyorum , o da diğer kanepede.
geceden geceye de aynı yatakta buluşuyoruz. adamcağız azıcık sarılsa hemen uyanıp kıızyorum beni elleme bunalıyorum diye.
yakında terkedecek beni

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

tamam canım yasakta bırak azcık yaklassın dokunsun adam sanaopuyorumnanaktan

aaaa ne demek bişi hissetmiyormuş.. yeni mi anlamış.. delimiymiş o gelin..
tövbe tövbeee..
sinir olurum böyle şeylere.. hayır önceden aklın nerdeydi niye millete o kadar masraf yaptırıyorsun

inşallah yaa bakalım :jeyyar:

he hehehehe sen azcık cesaret ıstıyomussun cnaım solesen bız sneı hemen cesaretlendırırdık bugun cok yorma kendını

özlemle canım herseyın hayırlısı belkıde bı kızgınlıktır gecıcı.. sen üzme kendını..

Oyle pat diye 8 yil sonra birsey hissetmiyorum olur mu mutlaka birsey vardir.
Belki de son anda evlilikten korkmustur cogu kisi bunu yasamistir birileri iyicene konussun bakalim onunla.

bence cosmo gülmemiş de şaşkınlık anlamında yapmış onu gibi geldi bana

yaa özlemle gerçekten şu kızla biri konussa..
mutlaka bişi vardır bu işin altında doğru

sağolun kızlar.. sizinle paylaşmak istedim.sinirlerim bozuldu. herşey hallolup bittikten sonra böyle bir karar çok anlamsız. alışveriş esnasında olsa anlarım da. ki istediği herşey yapıldı. takı konusunda da. başım ağrıdı. görümcem hıçkırırarak ağlıyordu telde. oğlanda ben mahvoldum diyormuş. ayyy çok kötü. bende kız ve ailesi ve bizim taraf bie terapiste gidin dedim. belki kızın anlamsız takınatıları vardır. konuşunca hallolur. belki de anlamlıdır. bu durumda da enazından uzman eşliğinde terapi görür bizim oğlan yoksa toparlaması zor gibi.

Yok canım gülmedim
Ama kızla birilerinin konuşması lazım sanırım kendide bilmiyodur belki ne istedğni naptğnı şu an
Korkmuştur belki... Kimbilir
bana gülme ifadesi gibi geldi. tabiki gülüncek birşey yok. ben zor zaptediyorum gözyaşalarımı

Kizlar ya bisi sorcam sizin de hic son zamanlarda burnunuz kaniyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…