vuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar:
biz hala yenemedik ya off naapcas böle bilmiyoz...
bööle sarılıp duruyoz birbirimize öpüşüp koklaşıp..
o kadar..
fazlası benim içimden gelmiyor bişi olcak gibi geliyor, o da öyle herhalde.. ya da benden korkusuna isteyemiyor..
ay naapcas bilmiyom..
bi yapabilsek bişi olmasa sonra rahatlayacaz ama :kedi:
hayırlısı artık
güldüğüne göre bu gece calısma avr desene-tatlicadiarzu-
kızlar çok moralim bozuk. eşimin yeğeni evlenecekti. almanya da yaşıyorlar. bu yaz gelip alışveriş yaptılar türkiyeden. sonra biz de düğünlerine gitmek için bir sürü masraf yaptık. vize, pasaport, uçak bileti, 20 kasımda uçağımız. herşey ayarlandı. 21 kaısmda düğün. takı, gelinlik, düğün salonu herşey hazır... 1 ay önce nikahları kıyıldı. ve geçtiğimiz hafta sonu kına vardı. kına güzel geçmiş. kınadan sonra gelin artık hiç birşey hissetmediğini söylemiş ve ayrılmak istiyorum demiş. şok olduk duyunca. benim bile gözlerim bile doldu. çok şaşkınız. 8 yıldır evlilik hayali kuruyorlardı. şaşırdım....
hehe bize zaten yasak. doktor dedi bir halt edip bu bebeği yapmışsınız. bundan sonra birbirinize yaklaşanı vururum dedi
biz yanyana bile gelemiyoruz ben bir kanepede yatıyorum , o da diğer kanepede.
geceden geceye de aynı yatakta buluşuyoruz. adamcağız azıcık sarılsa hemen uyanıp kıızyorum beni elleme bunalıyorum diye.
yakında terkedecek beni
kızlar çok moralim bozuk. eşimin yeğeni evlenecekti. almanya da yaşıyorlar. bu yaz gelip alışveriş yaptılar türkiyeden. sonra biz de düğünlerine gitmek için bir sürü masraf yaptık. vize, pasaport, uçak bileti, 20 kasımda uçağımız. herşey ayarlandı. 21 kaısmda düğün. takı, gelinlik, düğün salonu herşey hazır... 1 ay önce nikahları kıyıldı. ve geçtiğimiz hafta sonu kına vardı. kına güzel geçmiş. kınadan sonra gelin artık hiç birşey hissetmediğini söylemiş ve ayrılmak istiyorum demiş. şok olduk duyunca. benim bile gözlerim bile doldu. çok şaşkınız. 8 yıldır evlilik hayali kuruyorlardı. şaşırdım....
inşallah yaa bakalım :jeyyar:
he hehehehe sen azcık cesaret ıstıyomussun cnaım solesen bız sneı hemen cesaretlendırırdıkbugun cok yorma kendını ..
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
cosmocum neden güldüğünü anlayamadım ????
bence cosmo gülmemiş de şaşkınlık anlamında yapmış onu gibi geldi bana
yaa özlemle gerçekten şu kızla biri konussa..
mutlaka bişi vardır bu işin altında doğru
Gülmedim canım "eyvah eyvah" anlamında kullandım
Komik bi durum yok ortada gülmemmi lazım dı?
ay utandım... :kedi:
bana gülme ifadesi gibi geldi. tabiki gülüncek birşey yok. ben zor zaptediyorum gözyaşalarımı
slm güzel anneler nasılsınız bugün ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?