2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar görüşürüz
şu kızla ilgileneyim
konusup duruyo sempatiksalakcinni

cıkmak zorundayım bu defa
öpüldünüs kızlar

hepınızı kocaman öpuyorum eşim geldi, azcuk hasret giderelim öhö öhö aklinialirimsmile

benim eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyor. ilk zamanlar yatamıyordum bende.
ama şimdi kafayı vurduğum gibi yatıyorum.tabi buna alışana kadar çok uykusuz kaldım ama insan herşeye alışıyor

çok kötü ya ama doğru diyosun insan herşeye alışıyoooo

benim balık pişmiştir, artık yarın görüşürüz, bebiklerinize ve miniklerinize ii bakın kızlar

ne yazıkki benim eşimde 1 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyo bende alıştım hatta şimdi gececi olunca bu sıralar daha rahat yatıyorum yatağın içinde dönüp duruyorum o zaman eşimde rahatsız oluyo sırt üstü yatmak tehlikeli yüzüstü yatmakta tehlikeli yan yatmaktan da gına geliyo o yüzden ....ama herşeye değer şurda ne kaldıki

rahat yatmasına yatıyorum ama o olmayınca da sürekli uyanıp kontrol ediyorum geldi mi diye.
evde yanlızım doğru dürüst kimsem yok yakınımda. bende bebeğim bir an önce doğsa da onunla ilgilensem diye bekliyorum. yoksa zaman geçmek bilmiyor.

iyiyiz leyloş sen nasılsın
bende hanımın çiftliğini izliyorum kızımla

Melegim eliyle oyle bi sert vurdu ki az once irkildim cok tuhaf yaa ilk defa bukadar guclu hissettim. zemuszemus

Aaa hayırdır pembik, iisin dimi?

iyiyim iyiyim merak etme kaydirigubbakcemile5 evi değiştiricez esimin ailesi bize para desteğinde bulunacak ve ev alıcaz diye bekledik ama olmadı.simdi kiraya yine baska bir eve gecicez kayınvalidem kendi apt.larından bi daire boşalıcakmış taşınırmıyız diye soruyormuş kocama da..esim de diyorki istersen taşınalım oraya.ben de olumlu olumsuz sonucları sayıyorum.neyse ben bitirdim adam hala sen düşün diyor yaffbilmiyorumkismile bu erkekler pek bir hoşlar.kafam da karışmadı değil.bebeğe o bakacağından sabahları akşamları sorun olmadı almak bırakmak.ama çat kapı gelinmesinden de pek hoşlanmam ben evime.arkadasım olsa neyse ama bu kaynana kaydirigubbakcemile3 ne bileyim cok samimi olmak istemiyorum sorun yasamamak icin hep mesafeli durdum sorun da yasamadık ama aynı binada ne kdr uzak durabilicem bilemiyorum bilmiyorumkismile bebeğim için katlansam mı diyorum.ayy esim de ailesinin bizi rahatsız etmeyeceğini söylüyor çat kapı gelmezler diyor durmadan ama bence bebek de olunca sevmek icin mutlaka hergün gelirler hele ki aynı binada dimi canım ya?benim de rahatım kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…