iyiyim iyiyim merak etme kaydirigubbakcemile5 evi değiştiricez esimin ailesi bize para desteğinde bulunacak ve ev alıcaz diye bekledik ama olmadı.simdi kiraya yine baska bir eve gecicez kayınvalidem kendi apt.larından bi daire boşalıcakmış taşınırmıyız diye soruyormuş kocama da..esim de diyorki istersen taşınalım oraya.ben de olumlu olumsuz sonucları sayıyorum.neyse ben bitirdim adam hala sen düşün diyor yaffbilmiyorumkismile bu erkekler pek bir hoşlar.kafam da karışmadı değil.bebeğe o bakacağından sabahları akşamları sorun olmadı almak bırakmak.ama çat kapı gelinmesinden de pek hoşlanmam ben evime.arkadasım olsa neyse ama bu kaynana kaydirigubbakcemile3 ne bileyim cok samimi olmak istemiyorum sorun yasamamak icin hep mesafeli durdum sorun da yasamadık ama aynı binada ne kdr uzak durabilicem bilemiyorum bilmiyorumkismile bebeğim için katlansam mı diyorum.ayy esim de ailesinin bizi rahatsız etmeyeceğini söylüyor çat kapı gelmezler diyor durmadan ama bence bebek de olunca sevmek icin mutlaka hergün gelirler hele ki aynı binada dimi canım ya?benim de rahatım kacar
Canim tabiki kolay olur bebegine o bakacaksa ama ayni bina olmayip yine yakin biryerlerden ev bulamaz misiniz?
cunku ikimiz de cok yuzu yumusak insanlarız kimseye bi laf edemeyen hep kendilerini sıkıntıya sokan tipler bilmiyorumkismile
Ozaman oturma canim bence, baska yerden ev bulursunuz.
Arabaniz da varsa kolaycana birakirsiniz,
o fazla suren mesafeyi huzur yonunden kazanirsin.
iyiyim iyiyim merak etme kaydirigubbakcemile5 evi değiştiricez esimin ailesi bize para desteğinde bulunacak ve ev alıcaz diye bekledik ama olmadı.simdi kiraya yine baska bir eve gecicez kayınvalidem kendi apt.larından bi daire boşalıcakmış taşınırmıyız diye soruyormuş kocama da..esim de diyorki istersen taşınalım oraya.ben de olumlu olumsuz sonucları sayıyorum.neyse ben bitirdim adam hala sen düşün diyor yaffbilmiyorumkismile bu erkekler pek bir hoşlar.kafam da karışmadı değil.bebeğe o bakacağından sabahları akşamları sorun olmadı almak bırakmak.ama çat kapı gelinmesinden de pek hoşlanmam ben evime.arkadasım olsa neyse ama bu kaynana kaydirigubbakcemile3 ne bileyim cok samimi olmak istemiyorum sorun yasamamak icin hep mesafeli durdum sorun da yasamadık ama aynı binada ne kdr uzak durabilicem bilemiyorum bilmiyorumkismile bebeğim için katlansam mı diyorum.ayy esim de ailesinin bizi rahatsız etmeyeceğini söylüyor çat kapı gelmezler diyor durmadan ama bence bebek de olunca sevmek icin mutlaka hergün gelirler hele ki aynı binada dimi canım ya?benim de rahatım kacar
merak etme:jeyyar:suude nin mesajlarına baktım da her yere adres bırakmış. yakında ban ı yer
yürü beeee :roflol:merak etme:jeyyar:
Pembik ben kayınvalidemlerle aynı apartmanda oturuyorum, yani müstakil ev gibi. İyi yanları da var, kötü yanları da var. Ama artık keşke en azından farklı binalarda oturuyor olsaydık diye düşünüyorum. Yakınımda güvenebileceğim insanların olması çok ii ama ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz eşimle. Hemen çıkıyorlar noldu ne var diye.Bence sen ii düşünmüşsün. Eşimle ben de bebek doğduktan sonra kredi çekip Beylikdüzü'nden ev alıp taşınmayı düşünüyoruz. Arada biraz mesafe olursa herkes rahat nefes alır.
nası hastasın nan sen hala burdasınnnnşirketteki kovaların doğumgününü kutladık seker.her ay hangi burçsa onlara parti oluyor işte içki-yiyecek-müzik-pasta 1 saat iş paydos öyle bişi...hediye de veriyorlar bu sene sinema bileti afm.den..
kızlar ben hasta olcam galba :gitme: eve gitmek istiyorum mutfagım da dağınık bilmiyorumkismile çok mutsuzum eve gidip uyumak istiyorum bilmiyorumkismile
iyi akşamlar mucu mucu
nası hastasın nan sen hala burdasınnnnlmaz:işe gelince çeneye gelince iyikafamçokkarıştı
bak işte sen önümde güzel bir örneksin canım.aynen öyle olacak ne kavga edebiliccez ne bişey.bi de evim dağınık olsa pis olsa cat kapı gelcekler huzursuz olucam simdi cat kapı gelen kimsem yok kafam rahat.ben calısan bir insanım.yorgun olucam hasta olucam bebek olunca hele daha da zorlaşacak işim.benim kayınvalidem ztn öyle bana yardımcı olacak bi tip asla değil..evine kadın tutar sık sık cok titizdir ama öyle becerikli eli cabuk biri değil.ztn öncesinde cok sorun yasadık evlenmeden evlendikten sonra mesafeli oldum rahat ettim valla.simdi düşününce bile stres oldum meloş yaaa ay yok ne kdr uzak o kdr rahatbilmiyorumkismile
bi de haklı çıkarmaya çalışıyo kendini döfcem şindi senii hasta olursan sorarım sanaakannehir bak yaa askolsun ablamla dertlesiyorum ayrıca da meloşla tımaammmııı :dilcikar: ayrıca da su anda ztn yatağımdayım ben portakal suyumu iciyorum birazdan da uyucam :dilcikar:
akannehir bak yaa askolsun ablamla dertlesiyorum ayrıca da meloşla tımaammmııı :dilcikar: ayrıca da su anda ztn yatağımdayım ben portakal suyumu iciyorum birazdan da uyucam :dilcikar:
dizi bittii, banyo faslı da bitttii..
şööle bi bakayım size dedimm...
şimdi gidiyoomm..
bu arada pembikim sakın aynı apartmanda oturma..
hiç olmayan yerden gereksiz tatsızlıklar cıkabilir birçok şeyden rahatsız olabilirsin.
hem böyle alışmışsın
bırak hiç gerek yok..
bana da kayınvaldiem demişti üst kaat boş fln diye..
ben de eşimin ağzını aramıştım sonra baktın mı o eve fln diye.
allahtan bana sacmalama aynı apartmanda olmaz ne bakacam dedi.
ne derler fazla muhabbet tez ayrılık mı getirir derler..
o kdr dipdibe ve samimi olmaya hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?