2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy özgişşş geceee tadilat var galibaaa:jeyyar:

masalah masalah:jeyyar:

Kizlar ya bisi sorcam sizin de hic son zamanlarda burnunuz kaniyor mu?

Burun Kanamaları: Burun kanamaları özellikle kış aylarında ve sabahları sık görülür.Çoğu kez önemli bir nedeni yoktur. Gebelikte hemen bütün damarlarda genişleme olur.Burun boşluğunu örten dokuda(burun mukozası) damarlar çok yüzeydedir.Bu nedenle dış etkenlere kolay maruz kalırlar. Kış aylarında kaloriferli evlerin neminin azalması nedeniyle her sabah hafif burun kanaması yaşayabilirsiniz. Annelerinizin yaptığı gibi kaloriferler su kaplarının ya da ıslak havluların koyulması faydalı olabilir.Burnunuzu serum fizyolojikle sık sık yıkamanın da faydası olur. Yine de sık ve rahatsiız edici burun kanamalarınız oluyorsa bir Kulak Burun Boğaz uzmanına başvurmanızda faydası olabilir

ALINTI

karnım acıktıı bn kendime mama yapıyımm

Yok canım gülmedim
Ama kızla birilerinin konuşması lazım sanırım kendide bilmiyodur belki ne istedğni naptğnı şu an
Korkmuştur belki... Kimbilir

belki de. ailesinden ayrılacak diye mi tedirgin oldu acaba? neyse gidip tekrar konuşacaklar. inş. işe yarar.

sağolun kızlar...

karnım acıktıı bn kendime mama yapıyımm

bende açımm.. ama ne yıcem bılmıyorum off her öğün aynı dert. bırde yemegı dısardn soyluyoruz ne yesem bugn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. sulu yemek ıstıyorum ama maalesef dogru duzgun bı yer yokkii..

ben ayran içtim kocamaannn..
cafeteryadan sööledim ohhhhh

kızlar birlikte olmaktan bahsetmişsiniz de valla biz hiç kısıtlamaya gitmedik normal hayattaki gibi devam ettik dr a da sordum zaten o da hiçbir yasağımız yok dedi eğer dr yasaklamadıysa kendinizi kısıtlamanın bir alemi yok rahat olun bence

OZLEMLE, GEÇMİŞ OLSUN CANIM belkide kızın aklını kurcalamışlardır araştırırsanız çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…