2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım o biraz korkmuş mu ne hani 8 yıldan sonra pat diye bitiyor mu bu sevgi ben anlamadım ya zamanla bitmiştir yada gözü korktu evlilikten gerçi o sıralar insanın psikolojisi de pek düzgün olmuyo hayırlısı canım bunda da vardır bir hayır diyelim inşallah çözülür problem

bebişşş sen su böreklerden bizede göndersene anacıgım öle canım cektiki valla...sıcak sıcak papates böregii oy oy

bende açımm.. ama ne yıcem bılmıyorum off her öğün aynı dert. bırde yemegı dısardn soyluyoruz ne yesem bugn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. sulu yemek ıstıyorum ama maalesef dogru duzgun bı yer yokkii..

Daemon şekerim nerede senin iş yerin ???

bebişşş sen su böreklerden bizede göndersene anacıgım öle canım cektiki valla...sıcak sıcak papates böregii oy oy

kız sus ses etmiyorum bir saattir gözümün önünden patatesli börekler geçiyor

Daemon şekerim nerede senin iş yerin ???

kadıköyde ordada yıyecek bulamıyosan hc bıyerde bulamzsın deme

ayran ıstıyorum bende ama uyruum kesinn... ne yıcem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

özgeee duyuyomusun esranın sozlerını esra özgeye solermısın bunları ihtıyacı vardazemuszemus

Tskler canim bu kaloriver olayindan dolayi olabilir nezamandir su kaplari alayim diyorum kaloriverlere ama bi kismet olmadi.

kızlar cumartesi dr a gittim. folik asit artık bırak elevit kullan dedi. benden başka var mı folik asidi bırakıp elevite geçen?

duyuyorum duyuyorum esrayıı..

tamam bee bu gece sürpriz yapcas kocişe dedik yaa :jeyyar:

Yok canım demem benimde iş yerim leventte herkes orda çok seçenek var diyo ama insan bi süre sonra bıkıyor biliyorum o duyguyu. Ben semtini yemek sepetinden yararlanabiliyomusun diye sordum. Ben genelde küçükevden sipariş veriyorum sulu yemeği o nedenle belki yakınında vardır diye hatırlatayım dedim.

ah canım bende dertler bitmiyor ki börek yapabilmem için dışarıya çıkıp yufka almam gerek ama aksine kapıcıda yok ama çıkamam korkuyorum bundan 6 ay önce dktra giderken tinerci çocuğun biri beni durdurup baldırıma bıçak saplamaya çalıştı o günden beri eşim olmadan dışarı çıkamıyorum kapıcıyı bekliycam gelin birlikte yiyelim çok güzel yaparım cokacimcoook

kızlar cumartesi dr a gittim. folik asit artık bırak elevit kullan dedi. benden başka var mı folik asidi bırakıp elevite geçen?

ben canım..
5. haftadan beri elevit kullanıyorum..
çok faydalıymış.
bebişin tüm ihtiyaclarını karşılayan bir multivitamin..
onunda içinde var yeterli miktarda folik asit ayrıca

kızlar buyuk bir sorunum var geceliklerim olmuyor banamafoldumben

Kizlar bende arada bir kola iciyorum hem daha enerjik oluyorum hem bulantimi az da olsa hafifletiyor.

Kizlar bende arada bir kola iciyorum hem daha enerjik oluyorum hem bulantimi az da olsa hafifletiyor.

kola zararlıymış yaa..
ama valla ben de arada bir çok sevdiğim bir et yemeği olunca falan kola içiyorum..
aaa o kadar da kısıtlamak kendini herşeyden çok iyi değil bence..

yok makyaj yapma yok kola içme krem sürme..

ben o kadar da herşeyden sakınmanın iyi olmadığını düşünüyorum..
biraz da kendi psikolojimizi düşünmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…