kızlar çok moralim bozuk. eşimin yeğeni evlenecekti. almanya da yaşıyorlar. bu yaz gelip alışveriş yaptılar türkiyeden. sonra biz de düğünlerine gitmek için bir sürü masraf yaptık. vize, pasaport, uçak bileti, 20 kasımda uçağımız. herşey ayarlandı. 21 kaısmda düğün. takı, gelinlik, düğün salonu herşey hazır... 1 ay önce nikahları kıyıldı. ve geçtiğimiz hafta sonu kına vardı. kına güzel geçmiş. kınadan sonra gelin artık hiç birşey hissetmediğini söylemiş ve ayrılmak istiyorum demiş. şok olduk duyunca. benim bile gözlerim bile doldu. çok şaşkınız. 8 yıldır evlilik hayali kuruyorlardı. şaşırdım....
gecmıse goz tatan gunumuze gelemıyo ıyı duusn derımkaydirigubbakcemile3
bende açımm.. ama ne yıcem bılmıyorum off her öğün aynı dert. bırde yemegı dısardn soyluyoruz ne yesem bugn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. sulu yemek ıstıyorum ama maalesef dogru duzgun bı yer yokkii..
bebişşş sen su böreklerden bizede göndersene anacıgım öle canım cektiki valla...sıcak sıcak papates böregii oy oy
yok canım senin kanıyor mu?
birkaç yerde okudum.. kan basıncımız çogalıyormuş ya ondan olurmuş bazen
Daemon şekerim nerede senin iş yerin ???
Burun Kanamaları: Burun kanamaları özellikle kış aylarında ve sabahları sık görülür.Çoğu kez önemli bir nedeni yoktur. Gebelikte hemen bütün damarlarda genişleme olur.Burun boşluğunu örten dokuda(burun mukozası) damarlar çok yüzeydedir.Bu nedenle dış etkenlere kolay maruz kalırlar. Kış aylarında kaloriferli evlerin neminin azalması nedeniyle her sabah hafif burun kanaması yaşayabilirsiniz. Annelerinizin yaptığı gibi kaloriferler su kaplarının ya da ıslak havluların koyulması faydalı olabilir.Burnunuzu serum fizyolojikle sık sık yıkamanın da faydası olur. Yine de sık ve rahatsiız edici burun kanamalarınız oluyorsa bir Kulak Burun Boğaz uzmanına başvurmanızda faydası olabilir
ALINTI
kız sus ses etmiyorum bir saattir gözümün önünden patatesli börekler geçiyor
kız sus ses etmiyorum bir saattir gözümün önünden patatesli börekler geçiyor
kadıköydeordada yıyecek bulamıyosan hc bıyerde bulamzsın deme
ayran ıstıyorum bende ama uyruum kesinn... ne yıcem yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
özgeee duyuyomusun esranın sozlerını esra özgeye solermısın bunları ihtıyacı vardazemuszemus
bebişşş sen su böreklerden bizede göndersene anacıgım öle canım cektiki valla...sıcak sıcak papates böregii oy oy
kızlar cumartesi dr a gittim. folik asit artık bırak elevit kullan dedi. benden başka var mı folik asidi bırakıp elevite geçen?
ya bende ıstıyorumm.. once ben solemıstım bebıse banane.. neyse ben borek soyleyım en ıyısı
kııızzzzz sen bu saate kadar öğlen yemeği yemedin mi yoksaklava:
Kizlar bende arada bir kola iciyorum hem daha enerjik oluyorum hem bulantimi az da olsa hafifletiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?