kızlar buyuk bir sorunum var geceliklerim olmuyor banamafoldumben
ah canım bende dertler bitmiyor ki börek yapabilmem için dışarıya çıkıp yufka almam gerek ama aksine kapıcıda yok ama çıkamam korkuyorum bundan 6 ay önce dktra giderken tinerci çocuğun biri beni durdurup baldırıma bıçak saplamaya çalıştı o günden beri eşim olmadan dışarı çıkamıyorum kapıcıyı bekliycam gelin birlikte yiyelim çok güzel yaparım cokacimcoook
kız bebiş ne dar geceliklerin varmış senin :jeyyar:
kızlar buyuk bir sorunum var geceliklerim olmuyor banamafoldumben
kola zararlıymış yaa..
ama valla ben de arada bir çok sevdiğim bir et yemeği olunca falan kola içiyorum..
aaa o kadar da kısıtlamak kendini herşeyden çok iyi değil bence..
yok makyaj yapma yok kola içme krem sürme..
ben o kadar da herşeyden sakınmanın iyi olmadığını düşünüyorum..
biraz da kendi psikolojimizi düşünmemiz lazım
evlendigim zaman 34 bedendim yani 39040 arası bişeydim şimdi 40 beden giyiniyorum yani 56 kiloyum gögüslerim 80 di şimdi 95 olmuş yani şimdi otur hesap et kurbanlık inek gibi olmuşum:çok üzgünüm:
evlendigim zaman 34 bedendim yani 39040 arası bişeydim şimdi 40 beden giyiniyorum yani 56 kiloyum gögüslerim 80 di şimdi 95 olmuş yani şimdi otur hesap et kurbanlık inek gibi olmuşum:çok üzgünüm:
canim sen yinede cok icme benim doktor kola icmeyi yasakladi banaKizlar bende arada bir kola iciyorum hem daha enerjik oluyorum hem bulantimi az da olsa hafifletiyor.
çatla da patla cosmoooo
bizim göbüşlerimiz senden önce çıkcak bizim hamiş oldugumuz daha cabuk belli olcak işte ohh ohhh
cok seksi geceliklerin olmalıı:jeyyar:
ay ben gecelikel artık ugrasamıyom giyyiom ayıcıklı pijamalarımı yatıyom..ohhhh
Vallaha gecen baby gaga da bi resim gordum 5 haftalik hamile birinin kocaman gobegi var
bende de hala tik yok hicbir kiyafetim de sikmiyor hergun bakiyorum biraz buyume var mi diye
ama cidden tik yok hala dumduz ayni duruyor pek siskinlik te yok yani.
kıslarr acım ama yemek yapmak içimden gelmiyoooooooo((
çatla da patla cosmoooo
bizim göbüşlerimiz senden önce çıkcak bizim hamiş oldugumuz daha cabuk belli olcak işte ohh ohhh
valla açık konuşayım eş konusunda hata benim onu anlıyorum 1,5 aydır karsımda abaza oldu gitti evet çok seksi geceliklerim varyokini gibi) ama artık klförler yanınca hiçbişey giyinmiyorum rahat yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?