2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız bebiş ne dar geceliklerin varmış senin :jeyyar:

anam sende harbiden dert anasıymısınnkaydirigubbakcemilegecmiş olsun canımmm..hemen atlayıo geliyom sana bu börege hayır diyememopuyorumnanaktan

çatla da patla cosmoooo
bizim göbüşlerimiz senden önce çıkcak bizim hamiş oldugumuz daha cabuk belli olcak işte ohh ohhh

kız bebiş ne dar geceliklerin varmış senin :jeyyar:

evlendigim zaman 34 bedendim yani 39040 arası bişeydim şimdi 40 beden giyiniyorum yani 56 kiloyum gögüslerim 80 di şimdi 95 olmuş yani şimdi otur hesap et kurbanlık inek gibi olmuşum:çok üzgünüm:

kızlar buyuk bir sorunum var geceliklerim olmuyor banamafoldumben

cok seksi geceliklerin olmalıı:jeyyar:

ay ben gecelikel artık ugrasamıyom giyyiom ayıcıklı pijamalarımı yatıyom..ohhhh

Canim kahve ve cay koladan daha zararliymis onlarin kafein orani daha yuksek oldugu icin
ve kahveyi bile gunde 4 bardaktan fazla icme yaziyor internette yani 3 ve daha az okadar sakincali bile degil
ve kahvenin kafein orani 100 iken kolaninki 40 yani bence gunde bir bardak kola okadar da zararli olmamali.
Ben en azindan biraz da olsa rahatliyorum canim icince.

Diger konuda da sana katiliyorum cok fazla da abartmamamiz gerekir diye dusunuyorum.

evlendigim zaman 34 bedendim yani 39040 arası bişeydim şimdi 40 beden giyiniyorum yani 56 kiloyum gögüslerim 80 di şimdi 95 olmuş yani şimdi otur hesap et kurbanlık inek gibi olmuşum:çok üzgünüm:

kaydirigubbakcemile3:roflol:niye öyle diyon bee..olsun şişmanlıkta güzel bak ben aldıgım dahada alacagım kilolarıma üzülüyomuyumm ohh sonra veririz nasıl olsaa..tombişlikte güzeldir

yok canım daha nelerr..
ne demek o..
daha güsel olmustur işte büyük büyük..
sen de o zaman gecelik de giyme napalım :jeyyar:

çatla da patla cosmoooo
bizim göbüşlerimiz senden önce çıkcak bizim hamiş oldugumuz daha cabuk belli olcak işte ohh ohhh

Vallaha gecen baby gaga da bi resim gordum 5 haftalik hamile birinin kocaman gobegi var
bende de hala tik yok hicbir kiyafetim de sikmiyor hergun bakiyorum biraz buyume var mi diye
ama cidden tik yok hala dumduz ayni duruyor pek siskinlik te yok yani.

kıslarr acım ama yemek yapmak içimden gelmiyoooooooo((

kola, çay ve kahve bunların üçünü hamile kalınca terkettim. çayı çok çok açık içiyorum
ben o kadar yediğime içtiğime dikkat ettikçe benim sıpa bana yapmadığını bırakmıyor.
özgeçay ın dediği gibi yediklerini çok kısmak da hiçbir işe yaramıyor. aksine sakınan göze çöp batıyor.

cok seksi geceliklerin olmalıı:jeyyar:

ay ben gecelikel artık ugrasamıyom giyyiom ayıcıklı pijamalarımı yatıyom..ohhhh

valla açık konuşayım eş konusunda hata benim onu anlıyorum 1,5 aydır karsımda abaza oldu gitti evet çok seksi geceliklerim var yokini gibi) ama artık klförler yanınca hiçbişey giyinmiyorum rahat yatıyorum

ayy böyle hamilelik gecirendemi varr ..oda güselkaydirigubbakcemile3

aldım boregımı yıyorum..

yasasın yemek yemekk

bebişşşşşşşşşşşşşşşş börekler pistimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..herkesin gözü senin böreklerde ona göree..en büyük dilim bnmmmmmmmmmmmmm

valla açık konuşayım eş konusunda hata benim onu anlıyorum 1,5 aydır karsımda abaza oldu gitti evet çok seksi geceliklerim var yokini gibi) ama artık klförler yanınca hiçbişey giyinmiyorum rahat yatıyorum

ya ben hiç gecelikle yatamam
anneannem gibi giyinirim pijamaları yatarım. öyle seksülüklerim hiç yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…