ayy cgrsak koşa koşa gelcktı oda ama kucuk oglunu gotrdum o yeter onaaa
sayfasını atsanıza bi sordurayım ne olmuş benim arkadaş listemde yok daAynen birkac gundur bende sizin gibiyim arkadaslar ya.
Canim ben baktim: Son Aktivite: 13-02-2010 11:47 (Yani iki gun once)
Son yazisi; 10-02-2010, 09:59 (5 gun once)
Ama nedense; Kapsama Alanı Dışında ! yaziyor canim
bence hosuna gıtmştr benmkıde harektlıydııı :) bide mısırı sevıyr heraldeee kımlkımldı oğluşm ee komıktıde oda gulmştr ıcerden dimi
bir yerde okudum doktor diyorki çok yüksek ses bebeğinizi rahatsız eder.
nasıl ki sizi de kapalı bir kutuya koysalar ve dışarıdan yüksek ses verseler o odadan çıkmaya çalışırsınız, bebeğinizde öyle içeride çırpınır diyor. o yüzden yüksek ses pek de faydalı değil.
ya olmyr iştehehe istemıyom kocamıı zaten cnm acıyor hehehehe bıde yorgun oluyormmmhemmm daha sayımmı sebeb:):asigim:
Özeeeege Sensi ye öle şeyler demeeeeee aklinialirimsmile o hep maşaş yaptırıyo zaten
Fazla maşaşdan olabilr ağrısı kaydirigubbakcemile3
Ohhhhh olsunnnn Çok üzgünüm çoook
Ben koymuycam epey bir yerde okudum, halidaki tuyler vs. bebek icin alerji ve solunum yolu problemine sebep olabiliyormus.. ama ufak bi kilim koyabilirim
Kızlar doktordan geldim şimdi. 498 gr. mış oğlum. Kocaman bi pipi gösterdi doktor şaşkınlıktan aaaa boyu kadar demişim :kedi: yarın da doppler için randevum var yine görcezzzz...
Ben doktoruma sordum, ozellikle bu ay bal da dahil sekerli herseye kontrol koymami yoksa cok ugrastirdigini soyledi.Pekmezi de sordum..hepsinin icine seker koyuyorlar eger bildigin biri yapmissa o da cok dikkatli yiyebilirsin dedi.. Tam tahil ekmegine gectim..tatliyi da cooook canim cekerse ucundan aliyorum. Muz, patates ve havuc da cok yemiycekmisim
yaa kızlar kimsenin özbekten haberi yokmu kaçgündür göremedim. Bide site bı tuhaflaştı özbeği aratayım nezaman bağlanmış bakayım dedim. Site altyapısı değişmiştir aradığınız konu bulunamamaktadır yazıyor saçma saçma
bir yerde okudum doktor diyorki çok yüksek ses bebeğinizi rahatsız eder.
nasıl ki sizi de kapalı bir kutuya koysalar ve dışarıdan yüksek ses verseler o odadan çıkmaya çalışırsınız, bebeğinizde öyle içeride çırpınır diyor. o yüzden yüksek ses pek de faydalı değil.
Hadi yaaaa fisfisfis
ay kızlar bence bu bebişleri biraz sese alıştırmak lazım..
sonra doğunca bık desen uykudan uyanıyorlar.
doğduktan sonra da sesli ortamlarda uyutmak lazım.
ayy ctesi günü gittiğimiz misafirlikte 5 aylık bi bebiş vardı, duru.
maviş maviş nası tatlıydı..
ama kız uyuyunca ev askeriye gibi oluyo
herkes kısık sesle fln konusuyo
ne gıcık bişi yaw
sayfasını atsanıza bi sordurayım ne olmuş benim arkadaş listemde yok da
bulamadımm
Hakkatten bende bir tuhaflik var canim benim, normalde de kocisime duskunum de
hamileligimden beri adam george clooney gibi gorunmeye basladi gozume. Horul horul horlamasi bile beni cekiyor. :kedi:
Hehehe yok fazla masasdan degildir canim yaa,
(fazla masas diye birsey var mi kinaniknanik)
da neden boyle oldu bende anlamadim.
bence hosuna gıtmştr benmkıde harektlıydııı :) bide mısırı sevıyr heraldeee kımlkımldı oğluşm ee komıktıde oda gulmştr ıcerden dimi
ne gıcık bişi yaw
Hakkatten bende bir tuhaflik var canim benim, normalde de kocisime duskunum de
hamileligimden beri adam george clooney gibi gorunmeye basladi gozume. Horul horul horlamasi bile beni cekiyor. :kedi:
Hehehe yok fazla masasdan degildir canim yaa,
(fazla masas diye birsey var mi kinaniknanik)
da neden boyle oldu bende anlamadim.
ne gıcık bişi yaw
tabi sese alıştırmak lazım ama gürültülü ortamlar nasıl bizi rahatsız ediyorsa onlarıda ediyor .
yoksa bende sinir olurum bebek uyuduğu zaman hayatın durmasına.
bir de doğunca dediklerimizin tersini yaparmışız yeterki uyuysun diye delikafadulden
hehe bugnde klıma takılcaktı bızım eve anahtarı bırktık kaynvalıdeye evı toprlmş temzdı evım ama sandelyem boya olmştu onu falan cıkrmıs eheheh arada anahtar versemmikiii:)
milleti evden fln kovarmışız :roflol:
tabi sese alıştırmak lazım ama gürültülü ortamlar nasıl bizi rahatsız ediyorsa onlarıda ediyor .
yoksa bende sinir olurum bebek uyuduğu zaman hayatın durmasına.
bir de doğunca dediklerimizin tersini yaparmışız yeterki uyuysun diye delikafadulden
:1shok: ay yazııkkk korktumu acaba onun içinmi gece yarılarına kadar tekmeledi oynadı zıpladı durdu içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?