2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazik kizlar heriflerinize daha son ayda isteseniz de memnun edemezsiniz,
ondan sonra lohusa donemi var derken epey bir oruc tutacaklar bari simdi yapmayin.
bilmiyorumkismile

ya olmyr işte hehe istemıyom kocamıı zaten cnm acıyor hehehehe bıde yorgun oluyormmmhemmm daha sayımmı sebeb:):asigim:

Kızlar doktordan geldim şimdi. 498 gr. mış oğlum. Kocaman bi pipi gösterdi doktor şaşkınlıktan aaaa boyu kadar demişim :kedi: yarın da doppler için randevum var yine görcezzzz...

daem feysbuktaki karve bizresimlerini nezaman cekildin sen
göbek nerdebilmiyorumkismile
gecen karda cekıldık yevrumm kat kat gıyındım uzerımdekı montta bl gobek falan bellı olmuyo hıc
en son kapsama alanında diyorlardı ama niye bilemyorum

yaa yesıllık bı el atsan sımdı lısteyı zuzenlıyorum ya rengarenk yapıodum ama 200000 karakterı gecmısım kabul etmıyo bol ekaldı lıste napcam yaaa..

bence hosuna gıtmştr benmkıde harektlıydııı :) bide mısırı sevıyr heraldeee kımlkımldı oğluşm ee komıktıde oda gulmştr ıcerden dimi

Arkadaşlar şimdi tetanoz aşısı oldum geldim :) hemşire idrar tahlili yaptı bebeğin kalbini dinledi :) 1 ay sonra tekrar gideceğim :)

bir yerde okudum doktor diyorki çok yüksek ses bebeğinizi rahatsız eder.
nasıl ki sizi de kapalı bir kutuya koysalar ve dışarıdan yüksek ses verseler o odadan çıkmaya çalışırsınız, bebeğinizde öyle içeride çırpınır diyor. o yüzden yüksek ses pek de faydalı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…