2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benim gorumcem de cocuklarini yatirdiktan sonra odalarinda
supurge supurse bile banamisin demiyorlar. kaydirigubbakcemile3

benim arkadaşım var o da öyle. ev telinin fişi çekilmiş
cep teli kısıkta. resmen 10 kasım gibi hayat duruyor evde
ama onun kızında kolik var uyumuyor. 15 dk uyusun diye yapmadığı şebeklik kalmıyor.

bakayım canım az işim var ilgilenirim

Kuzu klimayı kaça aldınız markası ne kaçlık?
Bizde aLCaz da .. tabi bebek odasını benim ailem yaparsa :Saruboceq:
Yapmazlarsa zor biraz hem oda hem klima.. Eşimde çalışmıyo offf offf

aman cnm bizde nasıl odıcez bılmıyorum ama bakalım mecburduk simdiden alalım bebek olunca hıc alamyz dedık
tosh.ba inverter aldık 19 luk aldık 1900 tl ye 8 taksıt anca ındırım yaptrdık
oturma odasında kullancaz zaten ama sorduk ılerde buyuk bir eve tasınırsak falan dıye adam dedıkı korunaklı bir salonada verıyoruz bunu dedı yani bu iyi dedı ben aslında esıme cok pahalı normal klıma alalım dedımde oda almısken ıyısını alallım elektrık tasarrufu vs dıye bidaha ugrasamam dedı işten bi cıksam nasıl odeyecez bılmyırm yanı bizmde bebegıme aldıgımz tek sey klıma

ay bende anormalim kız
Hep bi yerlerim ağrıyo numarasına yatıyom yada film izlerken uyuyakalmış numarası yapıyom hihoyyyt
benm kcoamda cumrtesılerı dort gozle beklıyor ama hep bişi cıkıyor sonuc sıfıra sıfr elde var sıfır
sen normlsn bencede bende bı anormllk vr adam artk yeter dıckkk

Bu arada kizlar 24+ haftadan itibaren bebegimiz disardan seyleri kavramaya basliyor.
Mesela babasinin sesini anliyor, veya kavga edince tartisinca.
Senin yasadigin stress'i anliyor, o yuzden takvimde o zamandan
itibaren mumkun oldugu kadar stressten uzak durmayi oneriyor.
Cunku biz simdi stress yasarsak onlar da huzursuz oluyorlarmis,
bebegimiz dogduktan sonra cok aglayan stressli bir bebek olurmus.

hayırlı olsun klimanız ama ben bebekli evlerde pek tavsiye etmiyorum klimayı. alerjik rahatsızlıklara yol açabiliyor. içerisinde bir süre sonra bakteriler birikmeye başlıyor çünkü.

ay bende anormalim kız
Hep bi yerlerim ağrıyo numarasına yatıyom yada film izlerken uyuyakalmış numarası yapıyom hihoyyyt

:roflol:
kızalemsın benmkı uyuma numarası yapsmda gelıyr rahatsz edıyor ama fırcayı bı atyrm benı nasıl uyandırrsın dıyeeeee ozmn da bozulyr birz ama bişi diyemıyrrrkaydirigubbakcemile

hayırlı olsun klimanız ama ben bebekli evlerde pek tavsiye etmiyorum klimayı. alerjik rahatsızlıklara yol açabiliyor. içerisinde bir süre sonra bakteriler birikmeye başlıyor çünkü.

haklısn cnm benm ıcınde zararlı zaten allerjık astımım var ama ızmrde kıs öle soba kurcak kadar dııl eee dogalgazda yaygın diil ufoda biryere kdr ıdare edyrdu bizi mecburen en mantıklısı klıma oldu sobaylada kursm bıle ugrasamam yanı hem iş hem cocuk yetısemem zaten gucum kalmyr

arkadaşımın bebeğide öyle. annesi hamileliğinde çok stresliydi bebeği şimdi canavar gibi 5 dk susmuyor.
o da beni hep uyarır sakin ol sonra bebeğin benim ki gibi olur diye.
bende aksi gibi çok rahatım ve benim kızım şu anda bile çok sakin, sürekli uyuyor. umarım doğunca da böyle olur.

doğru canım yapacak bir şeyin yoksa mecbur kullaancaksın. ama temizliğine çok dikkat et.
madem sende rahatsızsın iyice etkileemsin seni de.

aman beee
herşeyi yarım yırtık okursan böle olur..

dedi ya dae, ilk sayfada herkesi pembe mavi yapamadım listede dedi
karakter sayısı yetmedi dedi yaaaaa :mymeka:

haaa annadım
aman napim yemek yiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…