2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım
yarım saat boyunca ağzımdan nefes aldığımdan dudaklarım çatladı -tatlicadiarzu-
iyiyim ama şimdi
yüzmeyede gitmedim
evdeyim dinlenecem

Bende bıraktım folik asiti geçen hafta elevit dediğiniz ne işe yarıyo bana dr neden vermedi ki:uhm:

ay kızalr bır doydum bır doydum maasallahım varmıs bende tahmın etmıyodum o kadar yıyecegımı.. sızın yerınızede yemıs oldum

stella gecmıs olsun canım eger devam ederse bı kbb ye gorun derım

benimde ilk defa kanadı
burnumu sıkıp bekledim bende yarım saat sonra anca geçti

Burun Kanamaları: Burun kanamaları özellikle kış aylarında ve sabahları sık görülür.Çoğu kez önemli bir nedeni yoktur. Gebelikte hemen bütün damarlarda genişleme olur.Burun boşluğunu örten dokuda(burun mukozası) damarlar çok yüzeydedir.Bu nedenle dış etkenlere kolay maruz kalırlar. Kış aylarında kaloriferli evlerin neminin azalması nedeniyle her sabah hafif burun kanaması yaşayabilirsiniz. Annelerinizin yaptığı gibi kaloriferler su kaplarının ya da ıslak havluların koyulması faydalı olabilir.Burnunuzu serum fizyolojikle sık sık yıkamanın da faydası olur. Yine de sık ve rahatsiız edici burun kanamalarınız oluyorsa bir Kulak Burun Boğaz uzmanına başvurmanızda faydası olabilir

böreğin harcını hazırladım kapıcıya söyledim yufka getirecek az kaldı

ben böğrek yapıyorum ama benim canım mercimekli köfte istiyor yanında da ayran ve turşu:umursamaz:

ay kızalr bır doydum bır doydum maasallahım varmıs bende tahmın etmıyodum o kadar yıyecegımı.. sızın yerınızede yemıs oldum

stella gecmıs olsun canım eger devam ederse bı kbb ye gorun derım

Canım çok geçmiş olsun

sağolun kızlar
aklımdaydı 10 dk daha devam etse gitcektim hastaneye

Stella
birdaha tekrarlarsa kesin dktra git belki yüksek tansiyonda olabilir ihmal etme geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…