2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya kıyamam valla ben o korkuyla düşürürdüm heralde bebeği silah felannn amann yanii..
eskisi gibi olmak ne mümkün bunu anlamaları gerekli ruh halin aynı oluyorki...
ama bunu iyi bir dille anlatmak gerek

ay saol canım hemde ne borek yedım ama hayatımda ılk kez bu kadar cok yemısımdır.. senın patateslı borek hepımızı bastan cıkardı

ana ne şom ağızlıyım kısır dedim kısır istedi canınızdelikafadulden
mantı dedim mantı istedi :roflol:
böğrek dedim böğrek çıldırtı sizi :roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim canım başka bişey daha istiyo bakem sizi çıldırtacak mı
canım kızlar kociş istiyor bakem kaçınızın ki isteyecekhihoyyyt:teytey::teytey::teytey:

Yok aşkım zaten yiyecek iştah yokda öle canım çekti burda bahsi geçince cokacimcoook
Az da olsa yedim rahatladım hihoyyyt

iyi barı bebişine yarasın diyelim o zamn ya bız bızım mınıklerın tekmelerını ne zamn duycazzz

ben d leyim ya kokusu dokunuyor valla o öperken başımı yan çeviriyorum ama kusura bakma hayatım her türlü koku beni mahvediyor kendime bile tahammül edemiyorum diyorum .. oda anlyışla karşılıyo

heh senden zaten bu cevabı beklerdimm :roflol:

canım ya kıyamam valla ben o korkuyla düşürürdüm heralde bebeği silah felannn amann yanii..
eskisi gibi olmak ne mümkün bunu anlamaları gerekli ruh halin aynı oluyorki...
ama bunu iyi bir dille anlatmak gerek

alakan için tşkrlr canım suçu sadece kocişte bulmak bana yakışmaz çok badireler atlattık bunu da ona destek vererek atlatmaya çalışıyorum patetesli börek yapıp akşam yidirem kocişe bakem ne diyecek:hulya:

yemekleri yediniz mi bayanlar.
mide durumlarınız nasıl bulantılar devam ediyor mu??
bende birazdab progesteronumu alacağım. hiç sevmiyorum o hapı içmeden sarhoş yapıyor beni. baş dönmesinden duramıyorum
valla benim pek aram iyi değil yiyorum ama hemen midem bulanıyo
bugünde yanma ve bulantı ikisi bir arada birde karnım ağrıyor ne ararsanız var yani..

kıslar ekmegin arasına ketceap sıkıp yiyen varmıı..bnm en büyük ttutkum kocam cok kızıyo ama

yazık ya çocuğa
valla cinayet sebebi çocuk oyuncağımı bu
onca emek var işin içinde
bence aile büyükleri devreye girse en mantıklısı
sende üzme kendini olacağı varsa oluyor sonuçta
ye evlenip boşanmak istese o daha vahim ya
bi sürü masraf iki katı, belki vazgeçer kız kendine gelir..

kıslar ekmegin arasına ketceap sıkıp yiyen varmıı..bnm en büyük ttutkum kocam cok kızıyo ama

ayy senin bu ara ara sordugun sorular beni koparıyor ya.. :)))
ıyy ben hiç sevmem..
ketcap da sevmem zaten

ayyy yok yaw nasıl yiyosun kıss ıyyy

bu arada amma yazışmışınız gene gerilerde kaldım bitiremedimmm

kıss bizde 1 kerecik yaptıkda korkudan cesaret edemşyorum ben yaa ((

BAK ÖZGEDE KORKUYORUM DEDI VERDIK CESARTEI ORTADAN KAYBOLDUU..

TUBİCİK HADI SIRA UKLADA..

korkma uklacım korkma hıc bısey olmuyo gözlerını kapatttkaydirigubbakcemile3:sm_cool:

................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…