canım ya kıyamam valla ben o korkuyla düşürürdüm heralde bebeği silah felannn amann yanii..mafoldumben şu kermes e gidicam diye inlettim ya ortalığı gittim mantılar içli köfteler sarmalar pastalar tatlılar ne bulduysam indirdim mideye karnımı görecektin 5 aylık gibi oldu pis boğazlığım tuttu neyse eşimle yürüyerek eve döndük biraz eriteyim diye eve geldim eşimde bir hava sorma takmadım sorma gereğide duymadım tv seyrediyordum yanıma geldi gelme midem kalkıyor dedim zaten öpmesi tam tırlatıyor beni söylenerek nete geçti msn açtı o sırada bir bulantı başladı çok kötü oldum belli etmek istemiyodum da eşime mücadele edeyim dedim bulantıyla eşim aa dedi msn de arkadaşım var diyince ee olabilir dedeim ne kendini parçalıyon sevda felan diyince umursamadım iş arkadaşıdır dedim ani bir kalkış eşimden bıktım yeter yeter diye bağırmaya başladı ben burdayım ama yok gibiyim yanında unuttun beni diye bağırıyor sus diyorum komşulara rezil olduk diye dinleyen kim ağlama tuttu beni ama hala bağırıyor ben eski bebeişi istiyorum diye cinnet geçirmesin benimki çekti silahı beynine dayadı ya eskisi gibi olucaz ya ben kendimi vururum dedi olayı bu şekle nasıl getirdi anlamadı o anda bi çıkardım midedekilerini ortaya sonrasını gözlerimi açtığımda hastanedeydim başımda tanımadığım bir polis eşi vardı ve eşim hala benimle konuşmuyor şimdi ben ne yaptım ona anlamıyorum senağlama
ay saol canım hemde ne borek yedım ama hayatımda ılk kez bu kadar cok yemısımdır.. senın patateslı borek hepımızı bastan cıkardı
Yok aşkım zaten yiyecek iştah yokda öle canım çekti burda bahsi geçince cokacimcoook
Az da olsa yedim rahatladım hihoyyyt
ben d leyim ya kokusu dokunuyor valla o öperken başımı yan çeviriyorum ama kusura bakma hayatım her türlü koku beni mahvediyor kendime bile tahammül edemiyorum diyorum .. oda anlyışla karşılıyoeşimi 7 yıldır tanıyorum ve ilk defa bu kadar hırçın ve kararlı gördüm sabah zaten ilk işim komiserini aramaktı neyseki bayan o olayı anlattım zaten evet biliyorum olayı dedi zavallım baya ağlamış ben ne yapmışım diye neyse bakıcaz akşam en sevdiği patetesli böreği yapıcam bakalım birazda hatayı kendimde buluyorum milim yaklaştırmıyorum kendime biraz mücadele etsem kendimle olmuyo işte eşime bazen baktığımda bile midem kalkıyor :uhm:
heh senden zaten bu cevabı beklerdimm :roflol:bence borek falan yapma hastanelık olmususn adam hala tavır yapıyo.. yok ya varmı oye sey o senın en sevdıgın seyı yaptırsında getırıp gonlunu alsın..
ya kızla rbana cok katısın dıyebılırsınız ama ben dayanamıyorum. adam ıstedıgını yapıcak ben gonlunu almak ıcın patateslı borek yapıcam varmı boyle sey ya cok sınırlendım sımdı..
bende opturmuyorum kendımı nolmus yanı.. ama ben ıstedıgımde kalkıp opuyorum.. kendı keyfı bılır..
canım ya kıyamam valla ben o korkuyla düşürürdüm heralde bebeği silah felannn amann yanii..
eskisi gibi olmak ne mümkün bunu anlamaları gerekli ruh halin aynı oluyorki...
ama bunu iyi bir dille anlatmak gerek
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım..kızlar ben kaçıyorum
dr. gidiyorum 2 li test için
bol şans dileyin bana olur mu
Stella
birdaha tekrarlarsa kesin dktra git belki yüksek tansiyonda olabilir ihmal etme geçmiş olsun
Stellaaaaa kuzum geçmiş olsun :1hug:
valla benim pek aram iyi değil yiyorum ama hemen midem bulanıyoyemekleri yediniz mi bayanlar.
mide durumlarınız nasıl bulantılar devam ediyor mu??
bende birazdab progesteronumu alacağım. hiç sevmiyorum o hapı içmeden sarhoş yapıyor beni. baş dönmesinden duramıyorum
heh senden zaten bu cevabı beklerdimm :roflol:
kıss bizde 1 kerecik yaptıkda korkudan cesaret edemşyorum ben yaabi kerecık yap bısey olmadıgı gordugunde bu slülülülülülüefer sen bos durmak ıstemezsın
kıss bizde 1 kerecik yaptıkda korkudan cesaret edemşyorum ben yaa((
yazık ya çocuğasağolun kızlar.. sizinle paylaşmak istedim.sinirlerim bozuldu. herşey hallolup bittikten sonra böyle bir karar çok anlamsız. alışveriş esnasında olsa anlarım da. ki istediği herşey yapıldı. takı konusunda da. başım ağrıdı. görümcem hıçkırırarak ağlıyordu telde. oğlanda ben mahvoldum diyormuş. ayyy çok kötü. bende kız ve ailesi ve bizim taraf bie terapiste gidin dedim. belki kızın anlamsız takınatıları vardır. konuşunca hallolur. belki de anlamlıdır. bu durumda da enazından uzman eşliğinde terapi görür bizim oğlan yoksa toparlaması zor gibi.
kıslar ekmegin arasına ketceap sıkıp yiyen varmıı..bnm en büyük ttutkum kocam cok kızıyo ama
ayyy yok yaw nasıl yiyosun kıss ıyyykıslar ekmegin arasına ketceap sıkıp yiyen varmıı..bnm en büyük ttutkum kocam cok kızıyo ama
kıss bizde 1 kerecik yaptıkda korkudan cesaret edemşyorum ben yaa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?