2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yemeğim var anacım yaptı.
gel sana ısmarlayayım

afiyet olsun arcihimmmm börekte varmıı ay bni börek krizi tuttu yakında bir yerde yokki gideyim alayım oy oy

daeomonnn nasıl bogazından geciyor o böreklerrrrkaydirigubbakcemile3bnm yerimede yee barriikaydirigubbakcemile3

Ben dayanamıyom çıkıp bakınıcam vallaaaa :1rolleyes:

yok tubiş börek yapmamış annem
valla burda yemek muhabbeti t vde temek programları ateş altında kaldım
herşeyi canım istiyor
akşama kocama börek aldırmazsam bende iyidir.

bı porsıyon su boregı 2 tane patateslı gul boregı 1 tanede kıymalı kır pıdesı mıdeme ulaştııı..

ohh beeeeeeeee

yok tubiş börek yapmamış annem
valla burda yemek muhabbeti t vde temek programları ateş altında kaldım
herşeyi canım istiyor
akşama kocama börek aldırmazsam bende iyidir.

aldır canım aldırrr bi bnm yerime bide kendi yerine yeee

bı porsıyon su boregı 2 tane patateslı gul boregı 1 tanede kıymalı kır pıdesı mıdeme ulaştııı..

ohh beeeeeeeee

ayy cok kötüsünnnnlülülülülülü

kolayı yasaklama nedenleri kafein değilde asit bence..
ben zaten kahve çay içmeyen bir insandım..
hamişliği öğrendiğimden beri sadece 2 kere türk kahvesi, 2 kere de işyerinde nasıl olduysa canım istedi çay içtim..
kola da dediğim gibi çok canım isterse bazı ymeklerle içiyorum..
çünkü bazen gerçekten de çok canım istiyor..
aynen sakınan göze çöp batar..
çok abartmadıkça herşeyi içebiliriz bence..
sonuçta bazı insanlar var, üstüne fln görüyorlar, hamile olduklarını 3. 4. ayda farkediyorlar. o arada herşeyi yiyip içiyorlar, ağır kaldırıyorlar vs.
bebeklerine de hiçbirşey olmuyor..
kendi psikolojimizi de bozmamak adına herşeyi kararınca yapmalıyız bence

Afiyet olsun yarasın canım valla kız haklıymışsın bir gittim geçmişe dönebilene aşkolsun ayy şükür bitirebildim amma çeneniz düşmüş haa

ohh beeeeeeeee

maaşallah maaşallaahhh..
mide de küçük görünüyor ama bayaa bi büyükmüş valla kaydirigubbakcemile3

bu sabah kanadı
yarım saatte zor durdurdum

aaa geçmiş olsun canım
nasılsın şimdi.
benim burnumdan başka diğer yerim kanadığı için burnuma sıra gelmedi sanırım

bende ne zamana kadar kullancam folik asidi dedim. 3 ay bitene kadar dedi
kan değerlerim şimdilik iyi olduğu için elevit vermedi

Evet canim bende ta 6inci haftamda ogrendim hamile oldugumu
ondan 2 hafta once saclarimi boyamistim ve 6inci haftamda ogrenmeden once
bizimkiler pekmez kaynatiyordu orda bende koca koca agir kovalarla uzum tasidim pekmez kazanlari kaldirdim vs vs.

Allahin takdirine kalmis birsey olacagi varsa olur yoksa olmaz, tabiki tebrimizi alicaz ama abartmamak sureti ile bence de.

yaa hay allahım kaydirigubbakcemile3
aman kanamasın canım...
hiçbir yerin kanamasın insallah

Kızlar ya maşallah sizin iştahınız yerinde benimse hiçbirşey canım istemiyo iştahım kesik hamileliğimin ilk başından beri mide bulantım filan ama canım birşey çekmiyo.

Kesinlikle çok haklısın canım. abartmadığın sürece herşey yenebilir bence. Benim doktorum hiç birşeyi yasaklamadı sadece klasik çiğ et konusunda uyardı birde asla light gıda ve sakarin kullanma dedi. Onun dışında ekstra dikkat etmen gereken bişey yok dedi. Gerçi insanın rahat bi doktoru olunca çok iyi oluyor yasaklasaydı belkide daha çok tüketirdim ama şimdi hiç kahve içmiyorum kola tarzı içecekleride çok canım isteyince tüketiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…