2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bende oncekı aksam masaya getırdım lahana tursusunu bı guzel yedım.. suyuda vardı ama ıcmemıstım sonra esıme susadım dedım duymadı kaldırdım kaseyı dıktım kafama esım napıyosun sen dedı su ıstedım vermedın bende tursu suyu ıcıyporum napayım dedım

hemen eklıyorum sat'dasımm

Evet canim sattasiz senle bakalim kimin bebegi daha aceleci cikicakk :))

Gerci cinsiyetleri belli olunca oda belli olurda.Kizi olan erken dogumu kapar opuyorumnanaktan

Benim 3 yasimda bir oglum var nasip olursa bu ikinci bebegim olucak.Ikinci daha bir ayri derlerdide inanmazdim gercekten farkliymis.Hamile oldugum gunden bu yana hep sorunlar yasadim 6 haftadan beri bulantilarim ve kusmam var.Ayrica yaklasik 2 haftadir hergun kahverengi akintim oluyor doktorum bebek icin hersey yolunda diyor ama dinlenmem gerekiyormus iste.Insallah biran önce hersey yoluna girer :Saruboceq:

Benim gibi kahverengi akintisi olan varmi kizlar ???

slm kzılar .. ben cok kötüyüm dün esımle kavga yaptık bız
normeldede genelde kavga ederdık zaten bu
baya büyük oldu bagırısmalar agzımıza gelenı saymalar
. hıc yapmazdım ömrümde bayılmamıs bır
ınsandım ama aglamaktann ıanan agzım kılıtlendı hıc bır yerımı oynatamadım
hıckırmaktan gözlerımı bıle acamıyordum sonrada bayılmısım zaten..kendıme
gelınce esım korkmus galba oda aglıyordu ıyıce kendıme gelınce
suratını asmaya basladı.. valla bu gün ne kahvaltısıyla ne üstüyle
basıyla hıc bırseyıyle ılgılenmedım ölee kendı gıttı.kolay kolay barısmaya
da nıyetım yok nıhayetınde ben hamıleyım alınganım ya bebısme bısey olsaydı.
. 1 sene önce falan bosanma durumuna gelmıstık zaten sonra
bırbırımızden vazgecememıstık.. esım bıraz sınırlıdır benım esım.
kendınce kuralları vardır..acaba dıyorum yoluma onunla devam etmekle hata mı
yaptım bır de bebıs olunca durum daha zorlasıyo neyse agrıtmıyım basınızı herseyın hayırlısnı dılemekten baska carem yok..

Ayyy offff kızlar oku oku anca bitirdim. O kadar sayfayı okuyunca da uyku bastırıyor yorum yazcak hali kalmıyor insanın :) Bu arada biz de gayet bacı gardaş modundayız herhalde 3. ayın sonuna sağlıkla gelirsek bi kutlama yaparız artıkın Şeniz

Canim sakin öyle kötü seyler dusunup kendini ve bebeginide uzme.
Hepimiz zaman zaman esimizlesorunlar yasiyoruz arada her ailede olur böyle ufak tefek tartismalar.Sende esinde uzatmazsa unutulur gider.Artik yanliz degilsin esine 2 kat siki sarilman lazim cunki artik ikinizinde sorumlu oldugu bi bebeginiz var.
Hayatta hicbirsey bir aile sicakligi kadar guzel olamaz insallah bebeginde dunyaya gelince esininde seninde sevgin bebegin sayesinde 2 kat articaktir :asigim:

asyam şimdi kavga üstü diye böyle düşünüyorsun bence..
biraz sakinleş ondan sonra bakarsın durumlara..
sen hamilesin üzülmemen gerekiyor, hele bayılmak falan... aman aman

tesekkür ederım ama benmı hamıle omu anlamadım dogrusu .. dedıgınınz gıbı ıkı kışıyız artık.. herseyın hayırlısı

sılan akıntı bendede oldu ıkı hafta once sadce yapılacak sey dınlenmek baska bısey gelmıyor elımızden..

asyam 21 cok uzuldum canım. morelını yuksek tut demek ıstıyorum ancak bu mumkun olmuyro bılıyorum.. neler yasadıgını en ıyı sen bılırsın sureklı mı oluyor kavgalarınız ve her seferınde bu derce sıddetli mi? sen kendın ve bebegın ıcın en dogru olanı yapacaksın ki bu durumda bıraz sabırlı olmaya ıhtıyacın var bebegın ıcın. eşini karsına alıp bu bebegın hatrına sorumluluklarını hatırlatmalısın bence..

lovfun gel bacım gell özgeyle ukla vardı sımdı sende eklendım korkacak bısey yok arkadasım

canım arada öyle sıkıntılar olur hemen boşanma kelimesini ağzına alma
birde şimdi minik meleğiniz var onu düşün ne kadar kavga etsekte onlar
hayatlarımızın yarısı tabi arada gerçekten büyükbir sevgi varsa vazgeçmekse daha zor
bizde eşimle kavga ederiz tartışırız ama hiç küslüğümüz olmaz hep alttan alır eşim ben haksızsam bile, benim uyapım böle bazen çok kızıyor ama kendimi değiştiremiyorum e bende onun bazı şeylerini görmezden geliyorum tabi.. benimki kolay sinirlenmmez ama sinirlenince de ortalık yıkılır bende altta kalmam ozaman ev savaş alanı ama yinede o beni sakinleştirir... sonrada ben çok üzülürüm...
suçluyu aramaktansa önce empati yapmak gerekliryor galiba yoksa hep karşımızdakini suçluyoruz...

hee benide kışkırtıyorlar

cinsel terapi dersleri verilse sizden iyi olmaz valla
kızım ya :roflol:

canım napalım baksana herkeste bır korku varmıs.. bızde olmasak tubıcıkle vah sızın ve kocişlerinizin halıne

esmer nerde kaldı bu arada yaa..

evet yaa bakalım esmere test yaptılar mı?
ama ikili test yaptılarsa o uzun sürüyor sanırım .. 40 dk. fln galiba bebeğin her yerini görüyorsun..
ayy yerim onu ya

canım napalım baksana herkeste bır korku varmıs.. bızde olmasak tubıcıkle vah sızın ve kocişlerinizin halıne

esmer nerde kaldı bu arada yaa..
2l, testi saat kaçtaydı onun bugünmüydü??

morelini bozma güçlü ol..su olayları birebir yasarken en mantıklı kararı yine sen verebilirsin...iyi düşün tart keske demiyecegin sekilde hayatını yönlendirr..b

ay tubicik bi resme karar veremedin hee kaydirigubbakcemile3

ayyy slayt geciyorum daha ne istiyonusskaydirigubbakcemile3

ya istedigim fotoları yükleyemiyorum pöfff..dosya boyutu büyük geliyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…