2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tubi senin doktorun biraz manyakmış.
sen dikkat ediyorsan ne olacak..
1-2 haftaya toparlar bebiş kendini..
vitaminini fln da alıyormusun bu arada

yuhh nası doktormus o oyle uc gunun lafınımı edıyo bakma sen ona canım yaaa..
sen nerelerdesın hem
bıkac gune gelıyorumd edım 1 ay gectı be

senin dr abartmış bence...3gün geriden gelmesi anormallik değil ki...
sen yinede bebeğe kilo aldıracak bişeylere ağırlık ver...mesala hurma ye,ceviz ye bolca...

Canim benim kiz zaten herzaman cok nadir oynar.
Su an ki donemimizde 16 ile 20 saat arasi uyurlarmis zaten.
Sanirim benim kizda 23,5 saat uyuyor gunde. :roflol::roflol:

24-28 haftaları arası bebeklerin oynaması açısından en hareketli geçen dönemmiş, hem vücudundaki organların birbirine oranı normal oluyormuş, hemde amnuyotik sıvısı çok olduğundan daha rahat hareket ediyorlarmış
28 den sonra yerleri kalmıyormuş daha az hissedecekmişiz

benimkisi 2 hafta geriden geliyor ben atayım kendimi o zaman.
hem ultrasonlarda 3 günlük yanılma payı var merak etme sorun olmaz.
bende sordum doktora gelişiminin geri olması sorun olur mu diye. sorun olmaz sadece minyon olur dedi o kadar.

gidemeyeceğim canım yaa çok uzak bana. yolda telef olurum oraya gidene kadar

biz cumartesi gidecektik ama şeker yüklemesi var sonrasındada annemlere geçeceğiz
pazar öğleden sonra gideceğiz çok kalabalık olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile

Ne alaka canim, benim bebenin boyu bir hafta geriden gidiyor.
Nedemek 3 gun geriden gidiyor diye gelismemis beslenememissin falan.
Sacmalamis.lmaz:lmaz:

ayy cok güsel bu odalar yaaa..
kızımın odası gelsin içi fln süslensin ben de koyacam inşallah

ben taşınıyom gidemicem :sinifsinif:

ban acanbebedeb davetıyede geldı ama bızde ev arıyoruz pazar gununu ona ayırmak zorund akalıcaz heralde.
dıge rgunlerdede aksam 19.30 da kapanıyomus ama pazar gununu ayıramıycaz galıba

tubi senin doktorun biraz manyakmış.
sen dikkat ediyorsan ne olacak..
1-2 haftaya toparlar bebiş kendini..
vitaminini fln da alıyormusun bu arada

doktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar:

Dusunsene benim bebe en hareketli doneminde bile bukadar az hareket ediyorsa,
tamam zaten bir ay sonra hic hissetmem artik. :roflol::roflol:
Ben devamli diyorum ki kizim ya cok tembel ya cok uslu, dua ediyorum ikincisi olsun. :roflol:

doktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar:

senin oğlundanda o beklenırkaydirigubbakcemile3

ahahahahah
senin doktor kesin manyak kızım yaa :roflol:

aspirini niye verdi ki bu arada ne alakaymış acaba bilmiyorumkismile

biz cumartesi gidecektik ama şeker yüklemesi var sonrasındada annemlere geçeceğiz
pazar öğleden sonra gideceğiz çok kalabalık olmasından korkuyorum eyvahedigeldismile

hımmm kalabalık olabilir pazar günü.herkes o güne yığılır büyük ihtimalle. neyse bir gidin bakalım ne var ne yok

hahaha:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…