nolduuuu
Dusunsene benim bebe en hareketli doneminde bile bukadar az hareket ediyorsa,
tamam zaten bir ay sonra hic hissetmem artik. :roflol::roflol:
Ben devamli diyorum ki kizim ya cok tembel ya cok uslu, dua ediyorum ikincisi olsun. :roflol:
benimkisi 2 hafta geriden geliyor ben atayım kendimi o zaman.
hem ultrasonlarda 3 günlük yanılma payı var merak etme sorun olmaz.
bende sordum doktora gelişiminin geri olması sorun olur mu diye. sorun olmaz sadece minyon olur dedi o kadar.
gerildim galba biraz
1 saattir
yarın toplu alışverişe cıkalımmı cıkmayalımmı davasını konusuyoruz
o gerdi beni
gidiyomuş yarın sabahtan
dr kontrolunude 16.15e aldırdım
arabada bozuk otobuslerde canım cıkcak
ama guzel olcak
ayyy sıkıntı yapacak şey bulamamışsın sen..
gerildim galba biraz
1 saattir
yarın toplu alışverişe cıkalımmı cıkmayalımmı davasını konusuyoruz
o gerdi beni
gidiyoruz yarın sabahtan
karar alındı
dr kontrolunude 16.15e aldırdım
arabada bozuk otobuslerde canım cıkcak
ama guzel olcak
yuhh nası doktormus o oyle uc gunun lafınımı edıyo bakma sen ona canım yaaa..
sen nerelerdesın hem
bıkac gune gelıyorumd edım 1 ay gectı be
senin dr abartmış bence...3gün geriden gelmesi anormallik değil ki...
sen yinede bebeğe kilo aldıracak bişeylere ağırlık ver...mesala hurma ye,ceviz ye bolca...
benimkisi 2 hafta geriden geliyor ben atayım kendimi o zaman.
hem ultrasonlarda 3 günlük yanılma payı var merak etme sorun olmaz.
bende sordum doktora gelişiminin geri olması sorun olur mu diye. sorun olmaz sadece minyon olur dedi o kadar.
ay sen alemsın yaaaakaydirigubbakcemile3slm arkadaslar,kizlar ben dün doguruyordum akannehirsözde.hemen anlatayim dün gece acile gittim saat 3 de.icimi rahatlatmak amaciyla.uyku sersemligine kanama var sandim.tuvalet temizliginde ve tuvalet kagidiyla kuruladiktan sonra hafif bir kan gördüm gibi geldi,ama tuvalet kagidini coktan atmistim uyku sersemligi iste.mirmirmirmiryerime yattim ama uykum kacti ya öyle birsey olduysa diye esimi kaldirdim ve acile gittik ve bir ebe geldi,sormaya basladi,suyunmu geldi agrin varmi,hayir dedik suyumda gelmedi,agrimda yok.neyse ebe beni agri makinasina bagladi,ilk defa yasadigim icin ne bileyim ben,anlayacaginiz dogum odasina girdim.odada suda dogurmak icin bir küvet icinde plates topu vardi,acaba sudami dogursam :uhm:diye düsünüp duruyorum simdi.ben uzun süre agri makinasinda kaldim,40 dkka falankafamçokkarıştı.ama artik bayilmak üzereydim sinirlerim bozuldu bacaklarim ve bütün vücudum zangir zangir titredi, ilk defa böyle oldum yok titreme gecmiyor.neyse ebe geldi,bir form almis eline basladi sormaya sikayetlerimi,tekrar suyumun ne zaman geldigini,agrimin cok olup olmadigini.diyorum kendi kendime bu iste bir gariplik var ama bir ben degilmisim uyku sersemligi ceken kadin uyku sersemligine mirmirmirmirbeni doguruyor sanmis ve agri makinasina da o yüzden baglamis anlayacaginiz.o tecrübeyi yasamis oldum,dogum odasini,agri makinasini.sonra beni dra yönlendirdi ve dr kontrol etti hic birseyimin olmadigini söyledi.:Saruboceq:ben bu kizi dogurasiya dokuz doguracagim artik.:CüvCüv:neyse dogum odasinida görmüs oldum.bu günde kontrolüm vardi.drum ultrosona bakmadi.cünkü ayrintiliya girdim,birde dün acile gidince cok ultrosona girdim diye bakmadi.bu arada arkadaslar cok kilo aldim diyordum ya degilmis.bu ay sadece 1 kilo almisim.buna cok sevindim:teytey:
ayyy sıkıntı yapacak şey bulamamışsın sen..
niye yarın çıkıyonuz bu arada toplu alışverişe
kovalayan mı var :dilcikar:
Dusunsene benim bebe en hareketli doneminde bile bukadar az hareket ediyorsa,
tamam zaten bir ay sonra hic hissetmem artik. :roflol::roflol:
Ben devamli diyorum ki kizim ya cok tembel ya cok uslu, dua ediyorum ikincisi olsun. :roflol:
bakalım gözümüzü karartıp gideceğiz artık, inşallah trafik olmazhımmm kalabalık olabilir pazar günü.herkes o güne yığılır büyük ihtimalle. neyse bir gidin bakalım ne var ne yok
senin kızla benim kız ikiz kardeş kaydirigubbakcemile3
bende diyorum ki ya çok uslu ya da sonradan yapacağı yaramazlıkları planlıyor da sesi çıkmıyor.
ahahahahah
senin doktor kesin manyak kızım yaa :roflol:
aspirini niye verdi ki bu arada ne alakaymış acaba bilmiyorumkismile
evettt haklısınnn hem bizimkilerr 40 yasına gelince genc görünüyorum diye dgerlerine göre daha sanslı olurlar ..saglklı olsunlarda
Hakkaten oyle mi ne canim yaa seninkinin boyu da benim kiz gibi bir hafta geriden dimi.
Benim kizin boyu da 23 cm cikmisti 21inci haftada. kaydirigubbakcemile3
slm arkadaslar,kizlar ben dün doguruyordum akannehirsözde.hemen anlatayim dün gece acile gittim saat 3 de.icimi rahatlatmak amaciyla.uyku sersemligine kanama var sandim.tuvalet temizliginde ve tuvalet kagidiyla kuruladiktan sonra hafif bir kan gördüm gibi geldi,ama tuvalet kagidini coktan atmistim uyku sersemligi iste.mirmirmirmiryerime yattim ama uykum kacti ya öyle birsey olduysa diye esimi kaldirdim ve acile gittik ve bir ebe geldi,sormaya basladi,suyunmu geldi agrin varmi,hayir dedik suyumda gelmedi,agrimda yok.neyse ebe beni agri makinasina bagladi,ilk defa yasadigim icin ne bileyim ben,anlayacaginiz dogum odasina girdim.odada suda dogurmak icin bir küvet icinde plates topu vardi,acaba sudami dogursam :uhm:diye düsünüp duruyorum simdi.ben uzun süre agri makinasinda kaldim,40 dkka falankafamçokkarıştı.ama artik bayilmak üzereydim sinirlerim bozuldu bacaklarim ve bütün vücudum zangir zangir titredi, ilk defa böyle oldum yok titreme gecmiyor.neyse ebe geldi,bir form almis eline basladi sormaya sikayetlerimi,tekrar suyumun ne zaman geldigini,agrimin cok olup olmadigini.diyorum kendi kendime bu iste bir gariplik var ama bir ben degilmisim uyku sersemligi ceken kadin uyku sersemligine mirmirmirmirbeni doguruyor sanmis ve agri makinasina da o yüzden baglamis anlayacaginiz.o tecrübeyi yasamis oldum,dogum odasini,agri makinasini.sonra beni dra yönlendirdi ve dr kontrol etti hic birseyimin olmadigini söyledi.:Saruboceq:ben bu kizi dogurasiya dokuz doguracagim artik.:CüvCüv:neyse dogum odasinida görmüs oldum.bu günde kontrolüm vardi.drum ultrosona bakmadi.cünkü ayrintiliya girdim,birde dün acile gidince cok ultrosona girdim diye bakmadi.bu arada arkadaslar cok kilo aldim diyordum ya degilmis.bu ay sadece 1 kilo almisim.buna cok sevindim:teytey:
tamam git o zaman bayanssulusmile
ya ben tek tek alanlardan olmadığım için hiç bişey yok
ağırlaşmadan şu işi aradan cıkarmak istiiyorum kuşum
e yarın izinlide eşim iyi olcak annem eşim ben gitcez
ay bunu da ilk defa duydumgelişimini hızlandırıyormuss kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?