- Konu Sahibi daemon
-
- #51.941
ay sorma canim valla,aslinda normal olarak cok sakin biriyim bazen böyle panik atakligim tutuyor.ama bir yandan da iyi oldu dogum odasini gördüm yatakta yattim.Rabbim hepimize zamaninda dogurmayi nasip etsin.ay sen alemsın yaaaakaydirigubbakcemile3
cumartesi niye gitmiyonuz??ban acanbebedeb davetıyede geldı ama bızde ev arıyoruz pazar gununu ona ayırmak zorund akalıcaz heralde.
dıge rgunlerdede aksam 19.30 da kapanıyomus ama pazar gununu ayıramıycaz galıba
:roflol:karısı çok şanslı olacak desenebilmiyorumkismile:roflol:doktor verdidde haptan tiksindigim için kullanmıorum şimdide aspirin verdi yarım yarım iç diye ama onudakullanmak istemiyorum bnm amacım dogal yolla beslemek..haa bu arada doktor dediki bu cocougun pipisi büyük:jeyyar:
slm arkadaslar,kizlar ben dün doguruyordum akannehirsözde.hemen anlatayim dün gece acile gittim saat 3 de.icimi rahatlatmak amaciyla.uyku sersemligine kanama var sandim.tuvalet temizliginde ve tuvalet kagidiyla kuruladiktan sonra hafif bir kan gördüm gibi geldi,ama tuvalet kagidini coktan atmistim uyku sersemligi iste.mirmirmirmiryerime yattim ama uykum kacti ya öyle birsey olduysa diye esimi kaldirdim ve acile gittik ve bir ebe geldi,sormaya basladi,suyunmu geldi agrin varmi,hayir dedik suyumda gelmedi,agrimda yok.neyse ebe beni agri makinasina bagladi,ilk defa yasadigim icin ne bileyim ben,anlayacaginiz dogum odasina girdim.odada suda dogurmak icin bir küvet icinde plates topu vardi,acaba sudami dogursam :uhm:diye düsünüp duruyorum simdi.ben uzun süre agri makinasinda kaldim,40 dkka falankafamçokkarıştı.ama artik bayilmak üzereydim sinirlerim bozuldu bacaklarim ve bütün vücudum zangir zangir titredi, ilk defa böyle oldum yok titreme gecmiyor.neyse ebe geldi,bir form almis eline basladi sormaya sikayetlerimi,tekrar suyumun ne zaman geldigini,agrimin cok olup olmadigini.diyorum kendi kendime bu iste bir gariplik var ama bir ben degilmisim uyku sersemligi ceken kadin uyku sersemligine mirmirmirmirbeni doguruyor sanmis ve agri makinasina da o yüzden baglamis anlayacaginiz.o tecrübeyi yasamis oldum,dogum odasini,agri makinasini.sonra beni dra yönlendirdi ve dr kontrol etti hic birseyimin olmadigini söyledi.:Saruboceq:ben bu kizi dogurasiya dokuz doguracagim artik.:CüvCüv:neyse dogum odasinida görmüs oldum.bu günde kontrolüm vardi.drum ultrosona bakmadi.cünkü ayrintiliya girdim,birde dün acile gidince cok ultrosona girdim diye bakmadi.bu arada arkadaslar cok kilo aldim diyordum ya degilmis.bu ay sadece 1 kilo almisim.buna cok sevindim:teytey:
Ya ama şimdi yemeği yedikten sonra uyumalıyız dimi çalışan anneler ya :kedi:
Nasıl çöktü bi ağırlık offfff gel de çalışlmaz:
yanlis alarm olsa iyi yanlis anlasilma,ben kendimi yanlis anladim,ebe beni yanlis anladi,yanlis anlayan anlayana kafamçokkarıştıcanim.ben hic nstye baglanmadigim icin,nasil birsey oldugunu bilmiyordum.burada agri makinasi diye söyledi drlar.nstde bebegin kalbi falan dinleniyor ya,bunda öyle birsey yoktu.yanliz bugün kendi drum nstye bagladi.yanlış alarm desene aklinialirimsmile
o nst nin sesi bile beni geriyor bilmiyorumkismile
evet genelde sol tarafta toplanıyorrrbilmiyorumkismile
ya bi de bende acayip gaz sancısı oluyooo deli olcak :sinifsinif:
evet canim ya,zaten o yüzdende özellikle gitmek istedim.cok haklisin bir okutturayim kendimi.ayyy kanaryaaa
okurken içim bi tuhaf oldu
geçen gün de nefes alamamıştın sen
bi okuttur kendini sen bilmiyorumkismile
yanlis alarm olsa iyi yanlis anlasilma,ben kendimi yanlis anladim,ebe beni yanlis anladi,yanlis anlayan anlayana kafamçokkarıştıcanim.ben hic nstye baglanmadigim icin,nasil birsey oldugunu bilmiyordum.burada agri makinasi diye söyledi drlar.nstde bebegin kalbi falan dinleniyor ya,bunda öyle birsey yoktu.yanliz bugün kendi drum nstye bagladi.
slm arkadaslar,kizlar ben dün doguruyordum akannehirsözde.hemen anlatayim dün gece acile gittim saat 3 de.icimi rahatlatmak amaciyla.uyku sersemligine kanama var sandim.tuvalet temizliginde ve tuvalet kagidiyla kuruladiktan sonra hafif bir kan gördüm gibi geldi,ama tuvalet kagidini coktan atmistim uyku sersemligi iste.mirmirmirmiryerime yattim ama uykum kacti ya öyle birsey olduysa diye esimi kaldirdim ve acile gittik ve bir ebe geldi,sormaya basladi,suyunmu geldi agrin varmi,hayir dedik suyumda gelmedi,agrimda yok.neyse ebe beni agri makinasina bagladi,ilk defa yasadigim icin ne bileyim ben,anlayacaginiz dogum odasina girdim.odada suda dogurmak icin bir küvet icinde plates topu vardi,acaba sudami dogursam :uhm:diye düsünüp duruyorum simdi.ben uzun süre agri makinasinda kaldim,40 dkka falankafamçokkarıştı.ama artik bayilmak üzereydim sinirlerim bozuldu bacaklarim ve bütün vücudum zangir zangir titredi, ilk defa böyle oldum yok titreme gecmiyor.neyse ebe geldi,bir form almis eline basladi sormaya sikayetlerimi,tekrar suyumun ne zaman geldigini,agrimin cok olup olmadigini.diyorum kendi kendime bu iste bir gariplik var ama bir ben degilmisim uyku sersemligi ceken kadin uyku sersemligine mirmirmirmirbeni doguruyor sanmis ve agri makinasina da o yüzden baglamis anlayacaginiz.o tecrübeyi yasamis oldum,dogum odasini,agri makinasini.sonra beni dra yönlendirdi ve dr kontrol etti hic birseyimin olmadigini söyledi.:Saruboceq:ben bu kizi dogurasiya dokuz doguracagim artik.:CüvCüv:neyse dogum odasinida görmüs oldum.bu günde kontrolüm vardi.drum ultrosona bakmadi.cünkü ayrintiliya girdim,birde dün acile gidince cok ultrosona girdim diye bakmadi.bu arada arkadaslar cok kilo aldim diyordum ya degilmis.bu ay sadece 1 kilo almisim.buna cok sevindim:teytey:
öff k.validenin ne işi var bea git annenle işte derse desin sanki o seni çok arıyo alla allabu kayınvalideyi arayıp sölesem
bişiler aldırtmak için arıyo dicek
cagırmasam niye cagırılmadım dicek
of beee
kızlar sizde de bebeğinizi bir tarafa toplanıp tortop oluyor mu??
bazen rahmimde garip şeyler hissediyorum ağrı desen ağrı değil. sonra karnımın bir köşesi tortop oluyor
bebek mi toplanıyor kasılmamı oluyor çözemedim
sagol canim.hic sorma valla benide bir titreme aldi,titremekten gerildim cenem kitlenecek duruma geldi konusamadim.korkudanmi,sinirlerdenmi bilmiyorum artik.esimlede bir ara gülme krizine girdik.esimi odadan kovdum.Kanarya geçmiş olsun canım ya :1hug:
Ben tırstım okurken valla, kimbilr sen ne hissettin?
sagol canim.hic sorma valla benide bir titreme aldi,titremekten gerildim cenem kitlenecek duruma geldi konusamadim.korkudanmi,sinirlerdenmi bilmiyorum artik.esimlede bir ara gülme krizine girdik.esimi odadan kovdum.klava:
alkisalkisalkisYüzyıllarca önce insanlarda şeytani güçlerin, bebeklerin veya küçük çocukların odalarında dolaştıklarına, onların vücutlarına girmek için fırsat kolladıklarına ilişkin ortak bir inanç vardı. Ayrıca bu şeytani güçlerin, mavi renk tarafından kovulduğuna da inanılıyordu. Çünkü mavi göklerin rengi idi. Hatta bugün bile hala Ortadoğu'da şeytanı kovmak için, bazı evlerin kapıları maviye boyanmaktadır. O zamanlarda, sülalenin devamı için, erkek bebeklerin önemi daha fazla olduğundan, şeytan korkar da gider diye, erkek bebeklerin ve küçük erkek çocukların giysilerinin mavi olması adet haline geldi. Ve yüzyıllar boyunca böyle devam etti. Çok sonraları kız bebekler de "erkek bebekler kadar önem kazanınca", onların giysilerine de bir renk verilmesi ihtiyacı doğdu ve de çiçeklerin en güzeli olan gülün rengi, yani pembe renk verildi
benim günde en az 2-3 kere oluyor
ama benimki bebek eminim çok güzel oluyor böyle kendini hissettirmesi :kedi:
Yüzyıllarca önce insanlarda şeytani güçlerin, bebeklerin veya küçük çocukların odalarında dolaştıklarına, onların vücutlarına girmek için fırsat kolladıklarına ilişkin ortak bir inanç vardı. Ayrıca bu şeytani güçlerin, mavi renk tarafından kovulduğuna da inanılıyordu. Çünkü mavi göklerin rengi idi. Hatta bugün bile hala Ortadoğu'da şeytanı kovmak için, bazı evlerin kapıları maviye boyanmaktadır. O zamanlarda, sülalenin devamı için, erkek bebeklerin önemi daha fazla olduğundan, şeytan korkar da gider diye, erkek bebeklerin ve küçük erkek çocukların giysilerinin mavi olması adet haline geldi. Ve yüzyıllar boyunca böyle devam etti. Çok sonraları kız bebekler de "erkek bebekler kadar önem kazanınca", onların giysilerine de bir renk verilmesi ihtiyacı doğdu ve de çiçeklerin en güzeli olan gülün rengi, yani pembe renk verildi
sagol canim.hic sorma valla benide bir titreme aldi,titremekten gerildim cenem kitlenecek duruma geldi konusamadim.korkudanmi,sinirlerdenmi bilmiyorum artik.esimlede bir ara gülme krizine girdik.esimi odadan kovdum.klava:
öff k.validenin ne işi var bea git annenle işte derse desin sanki o seni çok arıyo alla alla
kaydirigubbakcemile3sagol canim yaaaabakalim ben gittim siz ne zaman gideceksiniz,yalanci dogum agrilari baslayacak,daha kac kere gidecegiz acaba benimkisi yalancida degildi ama olsun hic olmazsa gittigimde yabancilik cekmemsempatiksalakcinniAllah iyiliğini versin Kanarya.
Of cosmo yapma yaa, zaten gözlerim kapanmak üzere. Nolcek böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?