ayyy slayt geciyorum daha ne istiyonusskaydirigubbakcemile3
ya istedigim fotoları yükleyemiyorum pöfff..dosya boyutu büyük geliyoo..
tüh tühh.. kaydirigubbakcemile3
tamam tmam her halinizi gördük falla çok güselsiniz çok aşıksınız maaşallahh
sizde ölee
naniknanik
bende değiştirdim avatarımııı
baktım da avatarlar değişmiş ben de mi değiştirsem ne sositososito iş yerindeki ac'de pek fotolarımız yok evdekinden halaederim artık
merci canımmmayyyy cok güzell uklaaaaakaydirigubbakcemile3
ESMERLE KONUSTUM KIZLAR .. ıkılı testı yapmamıslar bugun ama bebısı maasallah buyumus. 11+ 1 olarak gorunmus 42,6 mm olmus afacan.. sonra hastanenın baska bı polıklınıgıne yonlendırmısler ama randevuyu cok ılerı bı tarıhe vermısler 14. hafta sonrasına o yyuzden baska bı hastaneye gıdıcek onumuzdekı gunlerde.. hala ogle yemegı yememıs garıbım karnını doyurup gelıcek buralara
baktım da avatarlar değişmiş ben de mi değiştirsem ne sositososito iş yerindeki ac'de pek fotolarımız yok evdekinden halaederim artık
sen beni guldurdun allahta seni guldursun kiss:roflol::roflol::roflol:ana ne şom ağızlıyım kısır dedim kısır istedi canınızdelikafadulden
mantı dedim mantı istedi :roflol:
böğrek dedim böğrek çıldırtı sizi :roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benim canım başka bişey daha istiyo bakem sizi çıldırtacak mı
canım kızlar kociş istiyor bakem kaçınızın ki isteyecekhihoyyyt:teytey::teytey::teytey:
uklaaaaaaaaaaa
süper resimm...
işyerinden tanınmamak için de gözlük ve bone mi bandana mı neyse çok iyi fikirr hihoyyyt
valla olsa da gitsek ne süper olurduhavuz ıstıyorum tatıl ıstıyorum.. ah ukla ah bu resım eklenırmı sımdıı
havuz ıstıyorum tatıl ıstıyorum.. ah ukla ah bu resım eklenırmı sımdıı
vay vayyy içimizde afrodit hanımlarda varmısskaydirigubbakcemile3
mesallah mesallah
ayy kuaföre gitmek istiyorummmmmmnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?