2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy slayt geciyorum daha ne istiyonusskaydirigubbakcemile3

ya istedigim fotoları yükleyemiyorum pöfff..dosya boyutu büyük geliyoo..

tüh tühh.. kaydirigubbakcemile3
tamam tmam her halinizi gördük falla çok güselsiniz çok aşıksınız maaşallahh

bende değiştirdim avatarımııı

ayyyy cok güzell uklaaaaakaydirigubbakcemile3

baktım da avatarlar değişmiş ben de mi değiştirsem ne sositososito iş yerindeki ac'de pek fotolarımız yok evdekinden halaederim artık

ESMERLE KONUSTUM KIZLAR .. ıkılı testı yapmamıslar bugun ama bebısı maasallah buyumus. 11+ 1 olarak gorunmus 42,6 mm olmus afacan.. sonra hastanenın baska bı polıklınıgıne yonlendırmısler ama randevuyu cok ılerı bı tarıhe vermısler 14. hafta sonrasına o yyuzden baska bı hastaneye gıdıcek onumuzdekı gunlerde.. hala ogle yemegı yememıs garıbım karnını doyurup gelıcek buralara

baktım da avatarlar değişmiş ben de mi değiştirsem ne sositososito iş yerindeki ac'de pek fotolarımız yok evdekinden halaederim artık

vay vayyy içimizde afrodit hanımlarda varmısskaydirigubbakcemile3

mesallah mesallah

ayy kuaföre gitmek istiyorummmmmmnaniknanik

havuz ıstıyorum tatıl ıstıyorum.. ah ukla ah bu resım eklenırmı sımdıı

hhepimiz saglıkla alırız işallah kucagımıza sıpalarımızı:1rolleyes:

aman kızlar hay maşşallah ne çok konuşuyonuz ben ev hanımıyım yetişemşyom hızınıza anam patronlar az kaldı kovacak sizi heeeee

sabah hamiş kıyafeti alanları okumuştum aman dedim kendi kendime ne kadar erken sonra bıkıcaz forma gibi aynı şeyi giymekten dedim çarşıya gittim ben 95 ten 85 kiloya düştüm hamilelik öncesi onun için pantolaonlar çok güzel bol bol oluyo üst sorun oluyodu göğüsler zati büyük hamiş olunca dahada büyüdü bi mağzanın önünde kapatıyoruz ne alırsan 10 ytl yazmışlar aaa bi bakam dedim 1 tane hamile buliz 45 ten düşmüş hemen yapıştım eve geldim giydim pekte hoş oldu vallahiiii aaa sabah güldüm
gülme komşuna gelir başına diye boşa demezler yani

kocişlerle tartışmaya gelince ya anlayışsızlar benimkide sinirli ben özgürce ilişkiye falan giremiyolar ya ona buluyorum girsede korkuyolar bebeğe bişey olursa sorumluluğunu almak istemiyolar
aman bebeği kucağınıza alınca varyaaa hayatın ne kadar boş oldunu anlıyosunuz çocuk eve gelince onun derdinden size zaman bile kalmıyo takmayın zor dönem ama atlatacaz inşallah

sen beni guldurdun allahta seni guldursun kiss:roflol::roflol::roflol:

uklaaaaaaaaaaa
süper resimm...
işyerinden tanınmamak için de gözlük ve bone mi bandana mı neyse çok iyi fikirr hihoyyyt

:roflol:valla öle neyapayım burdan tanıyamazlar sanırım gerçi ben,m koçiş tanınmayacak gibi değil ama keltuşumm benimm:roflol:

valla olsa da gitsek ne süper olurdu

gel anacım bizee gel kapının önüde denizz gir cık eve gel..ben bıkmısım artıkk denizden

ist. geri dönmek istiyorummmmmafoldumben

vay vayyy içimizde afrodit hanımlarda varmısskaydirigubbakcemile3

mesallah mesallah

ayy kuaföre gitmek istiyorummmmmmnaniknanik

çok teşekkür ederim canım ama abi bu halimden biraz farklıyım saçlarımı boyatamıyorum malum, bebeişim için ama hepsi napiim o gelsin de bi daha annesi nereye o da oraya valla iyi gezerkaydirigubbakcemile3 benimle

su bayramı iple cekiyorum gelsede bende azıcık gezsem gerci kayınvalidemlere gitcez ama olsunn yinede canım gezmek istiyor..

evden biryere cıkamıyorum su halimlee..öcü gibi oldum valla:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…