2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ahhh ahh ben de bayram gelse de tatil yapsam diyorumm..

kızın cok datlıymısss nursena..topik aile topğine döndüüü..ne güzel

ay ne güsel herkeşler değiştirdi avatarını

yok kızlar ben avatarımı değiştirdim bizi iş yerindekiler arada giriyolar yazdıklarımı okusunlar istemem çünkü özelimi iş yerinde pek paylaşmam ben 1-2 kşi dışında ama burda rahatım kimse kimsenin arkasından iş çevirmiyo sonuçta bilirsiniz sizde iş yeri geyikleri işte o yüzden avatarımı kaldırdım :ecrin_bebek:

amannn nerden görcekler melis

aslında haklısın bizim bilgi işlemde baksa okusa hemen yayın yaparlar valla

hmm doğru haklısın canım.. tabi çalışınca zor böyle seylerin görülme riski fln var..
biz de bir hevesimiz geçsin, hamiş resimlerine geri döneriz..
ben zaten karnışım biraz büyüyünce kendi karnışımı koymaya başlayacam sadece yüzüm olmadan

bu arada siz bi kocayla uğraşıyonuz ben napayım şu cadı kızım varya kardeşim olcak diye bunalıma gidi beni yedi bitirdi sabahtan beriii offf offfff anne olmak ne kadar zor ya bu kadar hengabe içinde unutuyom hamile oldumu bile biyerim ağrıyomuki diye dinliyemiyom kendimi

haklısın canım gelgıtlı bır evlılıgım var gıtmekte zor kalmakta cınsınden ...

amannn nerden görcekler melis

işte canım senin içinde kötülük yok bak nerden görecekler diyosun keşke herkes böyle olsa ama onlar takipte canım meraklarından nereye girip kiminle neler konuştuğumu merak ederler o nedenle klava:

canlarım hepınıze cok tesekkür ederım... destegınınz ıcın hepınızı cok sevıyorum..

slm kızlar bende artık burdayım...benim topik yine gitti

evet biz ilerleyen zamanlarda bebeklerimizin cönsiyetine göre göbüşlerimize birar kurdele bağlar onu resmini koyarız artık kaydirigubbakcemile3

anamm azize.. gitmiş yine gördüm bende..
olsun gel buraya.. çok eğleniyos bis

AMAN AMAN HERKESLER KOYMUS RESIMLERINI NE GUZEL..

bende cay kek keyfı yapıyorum ofıste yalnızım ama bugun yogundu yınede burd aıyı cene yapmaya fırsat bulmusum valla helal bana

benımde bı yegenım var kıyamet koparıyo sımdıden sen hep bana bıseyler alırdın sımdı cocugun dogunca param uyok dersın almazsın ban dıyo.. canım benım essek sıpam o da benım..
bırde cok merak edıyomus karnım sısınce nasıl alıcaklar acaba bebegı bende gorebılırmıyım dıyo.. bıde senın mıdende vardı zaten ordan mı dustu bebek karnına dıyo daha 4 yasnda cok bılmıs oluyo sımdıkı cocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…