kızın cok datlıymısss nursena..topik aile topğine döndüüü..ne güzel
aslında haklısın bizim bilgi işlemde baksa okusa hemen yayın yaparlar vallayok kızlar ben avatarımı değiştirdim bizi iş yerindekiler arada giriyolar yazdıklarımı okusunlar istemem çünkü özelimi iş yerinde pek paylaşmam ben 1-2 kşi dışında ama burda rahatım kimse kimsenin arkasından iş çevirmiyo sonuçta bilirsiniz sizde iş yeri geyikleri işte o yüzden avatarımı kaldırdım :ecrin_bebek:
yok kızlar ben avatarımı değiştirdim bizi iş yerindekiler arada giriyolar yazdıklarımı okusunlar istemem çünkü özelimi iş yerinde pek paylaşmam ben 1-2 kşi dışında ama burda rahatım kimse kimsenin arkasından iş çevirmiyo sonuçta bilirsiniz sizde iş yeri geyikleri işte o yüzden avatarımı kaldırdım :ecrin_bebek:
canım arada öyle sıkıntılar olur hemen boşanma kelimesini ağzına alma
birde şimdi minik meleğiniz var onu düşün ne kadar kavga etsekte onlar
hayatlarımızın yarısı tabi arada gerçekten büyükbir sevgi varsa vazgeçmekse daha zor
bizde eşimle kavga ederiz tartışırız ama hiç küslüğümüz olmaz hep alttan alır eşim ben haksızsam bile, benim uyapım böle bazen çok kızıyor ama kendimi değiştiremiyorum e bende onun bazı şeylerini görmezden geliyorum tabi.. benimki kolay sinirlenmmez ama sinirlenince de ortalık yıkılır bende altta kalmam ozaman ev savaş alanı ama yinede o beni sakinleştirir... sonrada ben çok üzülürüm...
suçluyu aramaktansa önce empati yapmak gerekliryor galiba yoksa hep karşımızdakini suçluyoruz...
amannn nerden görcekler melis
slm kızlar bende artık burdayım...benim topik yine gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?