2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar burda liste varmı?
ben negüzel yapmıştım bebeklerimizin cinsiyetini yazıcaktım yaa...

Gordugunuz gibi bizim herif kendisi koca bebek, arkamdan kulak yapiyor. lmaz:kaydirigubbakcemile3

Gordugunuz gibi bizim herif kendisi koca bebek, arkamdan kulak yapiyor. lmaz:kaydirigubbakcemile3

hahahahaahahah..
aman hepsi böyle yaaa...
benimki de çok çocuk ruhlu..
poz verelim dersin ya dil çıkarır ya şaşı bakar ya ağzını açar..

hahahahaahahah..
aman hepsi böyle yaaa...
benimki de çok çocuk ruhlu..
poz verelim dersin ya dil çıkarır ya şaşı bakar ya ağzını açar..

Hehe aynen bizim soytari da oyle, soyle bi baktim da adam gibi resmimiz cok az. kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaaa ben listede yokum heeee pıt pıt mıt mıt duyuldu beni unutmuşunuz doğum 30 haziran kilo 88 yaş 32
sat 23 eylülll

benide ekliyin kızlar bende kısmetse haziran sonu doğum yapıcam.

benim yeğenimde halacım aç ağzını bakcam diyo sanki ağzımdan karnımın
içi gözükecek yerim ben onu yaa 2 yaşındaaa

Hehe aynen bizim soytari da oyle, soyle bi baktim da adam gibi resmimiz cok az. kaydirigubbakcemile3

o yuzden bööle romantik anların da içine eder.. mesela evde güsel yemek hazırla mum ışığı böyle giyin fln..
normal romantik adam naapar, gelir öper karısını bööle romantik hareketler fln.. yani benim hayalim hep budur..
ama benim adam gelir, bunu görür, oleeyyy diye bööle şak şak el çırpar, laylalay fln der..
bööle olayın tüm romantikliğinin içine eder.. kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba buğün uyumaktan bir hal oldum yarın sabahtan dr gircem kalp atışları ve kan testleri için dua edin kızlar cok tedirginim pıtpıtlarımızı duyaız inşallah

kızlar merhaba buğün uyumaktan bir hal oldum yarın sabahtan dr gircem kalp atışları ve kan testleri için dua edin kızlar cok tedirginim pıtpıtlarımızı duyaız inşallah

ay canım inşallahhh :Saruboceq:

bende sana bu aksama mum ısı gı falan hazırla dıycektım ama gerı alıyorummhihoyyyt

heh resmimi tekrar değiştirdim artık tanınmam imkansız lülülülülülü

herkeze iyi akşamlar kızlar kocam gelmeden az kestireyim başımın ağrısı öldürüyo beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…