D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #5.241
canlarım hepınıze cok tesekkür ederım... destegınınz ıcın hepınızı cok sevıyorum..
ay nirde resminn..ay imrendim valla bende koydum resmimi:))
var canım ilk sayfadakızlar burda liste varmı?
ben negüzel yapmıştım bebeklerimizin cinsiyetini yazıcaktım yaa...
Gordugunuz gibi bizim herif kendisi koca bebek, arkamdan kulak yapiyor.lmaz:kaydirigubbakcemile3
hahahahaahahah..
aman hepsi böyle yaaa...
benimki de çok çocuk ruhlu..
poz verelim dersin ya dil çıkarır ya şaşı bakar ya ağzını açar..
olmamış mı ya(
benim yeğenimde halacım aç ağzını bakcam diyo sanki ağzımdan karnımınAMAN AMAN HERKESLER KOYMUS RESIMLERINI NE GUZEL..
bende cay kek keyfı yapıyorum ofıste yalnızım ama bugun yogundu yınede burd aıyı cene yapmaya fırsat bulmusum valla helal bana
benımde bı yegenım var kıyamet koparıyo sımdıden sen hep bana bıseyler alırdın sımdı cocugun dogunca param uyok dersın almazsın ban dıyo.. canım benım essek sıpam o da benım..
bırde cok merak edıyomus karnım sısınce nasıl alıcaklar acaba bebegı bende gorebılırmıyım dıyo.. bıde senın mıdende vardı zaten ordan mı dustu bebek karnına dıyo daha 4 yasnda cok bılmıs oluyo sımdıkı cocuklar
Hehe aynen bizim soytari da oyle, soyle bi baktim da adam gibi resmimiz cok az. kaydirigubbakcemile3
benim yeğenimde halacım aç ağzını bakcam diyo sanki ağzımdan karnımın
içi gözükecek yerim ben onu yaa 2 yaşındaaa
kızlar merhaba buğün uyumaktan bir hal oldum yarın sabahtan dr gircem kalp atışları ve kan testleri için dua edin kızlar cok tedirginim pıtpıtlarımızı duyaız inşallah
o yuzden bööle romantik anların da içine eder.. mesela evde güsel yemek hazırla mum ışığı böyle giyin fln..
normal romantik adam naapar, gelir öper karısını bööle romantik hareketler fln.. yani benim hayalim hep budur..
ama benim adam gelir, bunu görür, oleeyyy diye bööle şak şak el çırpar, laylalay fln der..
bööle olayın tüm romantikliğinin içine eder.. kaydirigubbakcemile3
heh resmimi tekrar değiştirdim artık tanınmam imkansız lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?