Benim kayınpeder kaynanadan beterdir. Doğum günümde bile sanki kaynana oymuş gibi mesaj çeker.
Ama hsbsnd bunda iyonizer özelliği yok ki?
kızlar kociş gelmiş. hadi öptümm
ya işte dıyorumya nettende dokunamysn edemyrsn acaba kalıtelımı deılmı korkusu var gercı sızler aldıgınıza gore kotu deıldır
emzırme yastıgı dıısnda neler yaptırabılırm..KIZIM SIKISTIRSANAAAAA MADEM ÖLE BECERIKLI BOŞVER ZORLA YAPTRI ISTEYENN BI YUZU VERMEYENIN 2 YUZU BENMKIDE BECRKLI AMA YAPTRRM KORKSNDN YAAPMYM ELIM VRMYR DIYORRR DUR BNDE SIKSTRYM ONU:d
ben cıkıyorum kızlar iyi akşamlar gideyim de kaynanacığımın hevesle yaptığı yemeklerini yiyeyim :)
aman kos..
gorusurukk yarınn
ilgili kayınbabaaklinialirimsmile
kızlar bana pratık bı yemek tarıfı verın de yapayım hemencık
makrna hariççç
İonızer kızlar benım aldığımın kullanım kılavuzunda yazıyo
evdekının uzerınde tuşu bıle var o tuşa basınca oyle çalışıyo ben kendım için kullanmaya başladım
eskıden aşk şarkılarını sevgılı için dinlerdım, aşk acısı çeker aglardım, sonra eşim için dınlemeye başladım şimdı kızım için, tarkanın sabret şarkısı çıktı radyoda resmen canım yandı, sabret vız gelır mesafeler, geçıcı bu ayrılık sonunda zafer bızım olacak sabrett, sabret ıncı tanem... Mafoldumben üff amma sulugöz oldum yaaa imdatt mafoldumben
benim kayınpeder kaynanadan beterdir. Doğum günümde bile sanki kaynana oymuş gibi mesaj çeker.
Ama hsbsnd bunda iyonizer özelliği yok ki?
emzırme yastıgı dıısnda neler yaptırabılırm..
Aslında bırde nevresım takımı dıktıreyım guzel bı kumas alıp
baska neler yapılabılrı sızce..
afıyet bal seker olsun yarasın bebeıkıne
ofya kafam karstı işte kızlr böle olnca alamam tabeeeneysee erteleyelım bari
valla aygıt bende var.resmı buyut bak hatta ıon dıye bı tuş var.ben alın demem ama uygun fıyatı ve ozellıklerı ıı derım okadar.bende çıkıyorum hepinize ıı akşamlar.ionızer olmasına eşim özellıkle dıkkat ettı.yoksa bızde almayız yanı.bencede ıonızer olmalı
benımde kocamla sarkım buu ılk okulda bana bunu soleyerek tavlamstı benıı ahh ahhh
biz de bugun gittik doktora.
ayrintili ultrasonda butun organlari,kan damarlari dahil kemiklerine kadar incelendi cok sukur bir aksilik yok.
gramini yine ogrenemedik son 2 ayda soyleniyormus mu ne Allahim sinir oldum nerdeyse doguracam daha kilosunu bilmiyorum.olcumleri normal,grami onemli degilmis.morelim cok bozuldu benim.
herkesin haberi var bir ben bilmiyorum.kilosunu da dogunca ogrenirim artik kaydirigubbakcemile3
cd-ye yazdi cok tatli yaaa esniyor,gozunu aciyor arada,ama burnu cok buyuk kime benzedi bilmiyorum :)))))))))) simdiden estetikci ariyorum duyurulur kaydirigubbakcemile3
bir de boyle bir garip olay oldu.doktor bebek hakkinda konusurken hemsireye "o cok iyi " dedi ama rusca dedi.ruscada da ingilizcede oldugu gibi 3. şahısda erkek kadin farkli oluyor (he,she gibi) ve o bebekten sanki erkekmis gibi bahsetti.ben de bunu duydum ama takilmadim.cikinca esim soyluyor neden sormadin diye.o an monitorda bebise dalmisdim hic orali bile olmadim.sonra cd-yi getiren hemsireden rica ettim dr.dan ogrensin diye dr da solemedi gicik yaaa.
simdi kendi dr.uma bi daha baktircamama 100% kiz demisdi bana.
neyse kizlar 130 lira bayildim bu dopplere ama begenmedim....
o nası bısey gııbenım annemler sımdı pecvork tarzı resimli yorgan ve oyun pıkesı uyku seti gibi bişiler yapıyorlar bole kabartmalı bıtmış halını gormedm ama daha oncekı cocuklara yapmıslardı cok sırın bişi sende otarz bişiler yaptır kesın kayınvalıden yapabılır onu benımkı bitince fotosunu cektırırrım annemlereeee bayılıyorum öle şeylere ogluma top bile yaptılar pecvorkten ıcınıde kumasla doldurmslr sanrm ama işte ben goremedıkten sonraaa
ayrintili ultrasonda butun organlari,kan damarlari dahil kemiklerine kadar incelendi cok sukur bir aksilik yok.
gramini yine ogrenemedik son 2 ayda soyleniyormus mu ne Allahim sinir oldum nerdeyse doguracam daha kilosunu bilmiyorum.olcumleri normal,grami onemli degilmis.morelim cok bozuldu benim.
herkesin haberi var bir ben bilmiyorum.kilosunu da dogunca ogrenirim artik kaydirigubbakcemile3
cd-ye yazdi cok tatli yaaa esniyor,gozunu aciyor arada,ama burnu cok buyuk kime benzedi bilmiyorum :)))))))))) simdiden estetikci ariyorum duyurulur kaydirigubbakcemile3
bir de boyle bir garip olay oldu.doktor bebek hakkinda konusurken hemsireye "o cok iyi " dedi ama rusca dedi.ruscada da ingilizcede oldugu gibi 3. şahısda erkek kadin farkli oluyor (he,she gibi) ve o bebekten sanki erkekmis gibi bahsetti.ben de bunu duydum ama takilmadim.cikinca esim soyluyor neden sormadin diye.o an monitorda bebise dalmisdim hic orali bile olmadim.sonra cd-yi getiren hemsireden rica ettim dr.dan ogrensin diye dr da solemedi gicik yaaa.
gözünaydin canim.bebegin saglikli cikmis cok sükür.aslinda ayrintilida cinsiyeti daha cok belli oluyor tekrar orayi arasanda sorsan.benim kendi drum kiza benziyor demisti,ayrintilida kiz denildi,yani kendi drumda cinsiyetinden tereddüt etmistim.leylacim beyzadan bir haber varmi,kendisi ne zamandir yok.biz de bugun gittik doktora.
evet bende heyecanlaniyordum oncesinde.ya baski yaptim hatta hemsire bekletti beni ama solemediler.hemsire de size erkek dedi diyor.kafam iyice karisti.:sinifsinif:hadi geçmiş olsun canım. ben de ayrıntılya gırerekn çok streslıydım bı problem olmasın dıye sıkıldım durdum gunlerce, çok şukur ıyı çıktı, ınsan ıyı çıkınca cok rahatlıyo. bu arada cınsıyet ışını keşke baskı yapsaydın söyletseydın. bilmiyorumkismile
o nası bısey gıı
ne guzel gormussun bebegını nıe begenmedın kı..
yoksa senınkı cınsıyet mı degıstırdı
evet bende heyecanlaniyordum oncesinde.ya baski yaptim hatta hemsire bekletti beni ama solemediler.hemsire de size erkek dedi diyor.kafam iyice karisti.:sinifsinif:
dr. cinsiyeti solemedi diye gicik oldum begenmedim heeee bi de gramini yineeeeeeeeeeeeeee ogrenemedim ondan.
bana kendi dr.um kiz dedi de bu bebekten konusunca erkekmis gibi konustu.hani insanin kafasina sonradan dank eder yaa bende de ayni olay oldu :)))) neyse kendi dr.um yandi iyic baktiricam yine ona :))) cisiyeti hic onemli degil aslinda da ben ciciler aliyorum bosuna para harcamayayim :)boyunu söyleyemedi ama kilosunu söledi son gidişimde bana.. hele cinsiyeti niye söyleyemiyoo hiiç anlamadımm.. bilmiyorumkismile olsunn sağlıklı olduğunu bilmek de güzelll opuyorumnanaktan bi dahaki gidişinde söyler belkiimm :uhm:
gözünaydin canim.bebegin saglikli cikmis cok sükür.aslinda ayrintilida cinsiyeti daha cok belli oluyor tekrar orayi arasanda sorsan.benim kendi drum kiza benziyor demisti,ayrintilida kiz denildi,yani kendi drumda cinsiyetinden tereddüt etmistim.leylacim beyzadan bir haber varmi,kendisi ne zamandir yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?