eeeeeee uygun fıyatlı aryrdummm konstuk dedılerya ıonıze rolması onemliymş soguk buhar onlrda 100 DEN ASAGI YOK BAAKLIM DISARDADA SORCAM ÖLE ALCAM SEKERM ALAMAM BEN ÖLE KOLY KOLAY BUARADA NEKDAR BENZIYORUZ KANKSSSSSSSSSSS
kocası evdeymiş aşk yaşıyolarmış aşk sempatiksalakcinni
benimde bu isim meselesi canımı sıktı doruk, çınar, yiğit diyorum ben 3ünden biri eşim yiğit dedi tamam konu kapanmıştır dedi direk sinir etti beni ne demek ya dedim doruk ismide hoşuma gidiyo sizce yiğit güzelmi
ee alışverişede gidecektı yafssss naptı merak ettım ondan pıyasayı ogrenıp ona göre alısverıs yapcam karar verdım sımdı o ızmırı alt ust etmıstır mutlaka bu guzel havadaaa
eeeeeee uygun fıyatlı aryrdummm konstuk dedılerya ıonıze rolması onemliymş soguk buhar onlrda 100 DEN ASAGI YOK BAAKLIM DISARDADA SORCAM ÖLE ALCAM SEKERM ALAMAM BEN ÖLE KOLY KOLAY BUARADA NEKDAR BENZIYORUZ KANKSSSSSSSSSSS
yiğit bence çok güzel bir isim canım..benimde bu isim meselesi canımı sıktı doruk, çınar, yiğit diyorum ben 3ünden biri eşim yiğit dedi tamam konu kapanmıştır dedi direk sinir etti beni ne demek ya dedim doruk ismide hoşuma gidiyo sizce yiğit güzelmi
Kanguruya gerek var mı ki, nasıl olsa arabası olacak?
ben yiğit isminden nedense pek hazzetmıyorumbenimde bu isim meselesi canımı sıktı doruk, çınar, yiğit diyorum ben 3ünden biri eşim yiğit dedi tamam konu kapanmıştır dedi direk sinir etti beni ne demek ya dedim doruk ismide hoşuma gidiyo sizce yiğit güzelmi
Bu Dalin bebe deterjanının bir de yumuşatıcısı varmış
Dalin Sivi Çamasir Yumusaticisi 2 kg - Netsiparis.com
off onu da mı alcaz yaaa akannehirBu Dalin bebe deterjanının bir de yumuşatıcısı varmış
Dalin Sivi Çamasir Yumusaticisi 2 kg - Netsiparis.com
ben onceden gazeteden cerceveler yapardım
cok guzel olur
sole dusunun gazeteyı ıslatıp tutkallayınca cok sert bısey oluyo
ben ıslattım tutkalladım sonra elımle burusturarak tugberk yazdım
onu yaglı boyayla boyayıp ıyıce sertlestırdım altın yaldızlı boyayala cıkıntlı olan yerlerını boyadım.
Pek anlasılır gelmedı emınım ama yarın gorunca anlarsınız.
Bıde sıtede gormustum burda hanı su ıpı balona sararak avıze yapılıyo ya ondan bı deneyım demıstım
beyaz ıple denedım
montajını yaptım
kocıste salona taktı sımdı kulllanıyoruz
susulemedım ama tulle falan
nası olcak dıye deneyelım dedık
ama fena olmadı
oglusumun odasınada yapıcam
bu emzırme yastıgı cok guzelmıs.
bende kaynanama solıyımde haftaya bana zamn ayırsın kumas alalım bundan dıksın gosterıyım.
bıseyler yaptırıyım azcık
dun aradı ısım buldunuz mu dıye
onur solemedımı coktan bulduk dedım
meraklandı
tugberk dedım
kadındakı tepkı su:
nerden aklınıza geldı bu isim.. dedi
Ay evet kuzu m yaa kararsızlık diz boyu kaydirigubbakcemile3
o akıllanmazkaynanan da akıllanmadı gitti hee dae
gecmıs olsunoff cok yoruldum ve yemeğim yok.esim de annesini aramış yemek siparişi vermiş hasta olduğumu da belirtmiş o da beni aradı kendimi çok kötü hissettim ilk defa böyle bişey oldu.hiç alışkın değilim böyle seylere hasta iken bile hep kendim yaptım evlendiğimden beri çorbamı yemeğimi falan.
BİLMEM KOCAMIN TEK HEVES ETTGI SEY O INANIRMISIN ONU GOGSUNDE TASICAKMS ALIP KANGRU AMA FIYATINI GORSE ONDANDA HEVESI KACAR O GORMEDEN BEN ALAYIM EHUEHEHEH:d
E hadi bakalım yarın alırız haberleri
Bende kaçıyom öptüm hepinizi Şeniz
yaaaa kızlar priemierın var ucuz baksanıza dıyorum yaaaa.akannehiro 100tlden ucuz işte.bakın ınternetten
bu emzırme yastıgı cok guzelmıs.
bende kaynanama solıyımde haftaya bana zamn ayırsın kumas alalım bundan dıksın gosterıyım.
bıseyler yaptırıyım azcık
dun aradı ısım buldunuz mu dıye
onur solemedımı coktan bulduk dedım
meraklandı
tugberk dedım
kadındakı tepkı su:
nerden aklınıza geldı bu isim.. dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?