- Konu Sahibi daemon
-
- #52.681
şuan bi doktor çıksa bana sızın kız degıl erkek dese boğarım valla o doktoru, herşeyını kırmızı aldık valla alsanaalsanasmile gerçi elimde kapı gibi ultrasonda gözuken kuku resmı var kaydirigubbakcemile3 ama duşuncesı bıle kabus gıbin
e yani.bende aldiklarima yanarim baska seye degil :))
benimki bir kiz bi erkek oluyor.en bastan da erkege benzetiyorum demisti sonrasina 100% kiz cikti.simdi de erkek gibi.habire cinsyet degisiyor minigim :))))))))))) kafam allak bullak oldu :)cumartesi kesinlestiririm ben sırnaşık şey
kızlar siz ne güzel anne adayı olmuşsunuz.sizleri tebrik ederim.ben 3 yıla yakındır çırpınıyorum,2 aşılama 1 mikro denemem var.
sizlere gıpta ediyorum.darısı başımıza...
e yani.bende aldiklarima yanarim baska seye degil :))
benimki bir kiz bi erkek oluyor.en bastan da erkege benzetiyorum demisti sonrasina 100% kiz cikti.simdi de erkek gibi.habire cinsyet degisiyor minigim :))))))))))) kafam allak bullak oldu :)cumartesi kesinlestiririm ben sırnaşık şey
kızlar siz ne güzel anne adayı olmuşsunuz.sizleri tebrik ederim.ben 3 yıla yakındır çırpınıyorum,2 aşılama 1 mikro denemem var.
daha önce kesın demişlerse o zaman kızdır canım. ınsan zaten aldıklarına yanıyor yoksa evlat her ıkısı de tabi. hayırlısı canımopuyorumnanaktan
canım sağlıklı olsun da önemli değil kilosu cinsiyeti. doktor herşey normal dediyse iyidir bebeğin
ama tabi cinsiyeti insan merak ediyor.
selam kızlar nasılsınız minişleriniz nasıl
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçak nabersin kuzuuuuuuuuuuuu şeniz
özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bizde iyiyiz Leyla cım şükrler olsun allaha
epeydir akşamları giremiyom gunduzde yoğunluktan fırsat bulamıyom
evet canım benim faceden msj atmıştım sana o yüzden işte çare bunu buldum sende taşınıyonmu kuşum kolay gelsin sanada kendine iyi bak iyi geceler kaydirigubbakcemile5kız ozmoss
ekobero sen misin
niye değiştirdin nickini gıııı
ben de bu kim deyip duruyom..
kızlar yine çok yoruldum ben bu aksam. annecim de geldi beraber topladık kıyafetleri, aslında cok da bşi yapmadım sayılır ama yine acayip belim ağrıyo, niye böle oluyo yaaa.
yarın da çamaşır ve şekşii geceliklerimi toplicam. tamamdırrr..
pazartesi de izin alacam büyük ihtimalle.
evde dinlenecem artık cumartesi pazar günkü taşınma telaşının ardından.
şimcik de çok uykum geldi yine..yatayım.
sabah da toplantım var biraz geç gelirim..
öpüyorum herkesi
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?