Arkadaşlar akşam gezinirken ekte ki duvar kağıdını buldum geçenlerde sanki birileri arıyordu diye hatırladım :) Umarım işinize yarar ...
Perde - İthal Duvar Kağıdı resimleri, stor perde, jaluzi perde, dikey perde, katlamalı perde foto galerisi duvar_kagidi20_b.jpg
evet biri gerçek okyanus ortamı arıyordu ama kim bende hatırlamadım
elhamraaa ne ciciler aldın
kıss sen cumartesi bizle gelmiycenmi ozaman:uhm:zeyneppp buralarda mısın??
dun bızımkı pazar gunu fuara gıdelım dedı
ev bakarız ıdyodum ama sabah fuar acılır acılmaz gıderız ıkı saat dolasır ogleden sonra ev bakarız dedı
netıcede fuar bır yıl dah ayok belkı uygun fıyatlı mobılya buluruz dedı.
ıvır zıvır bıseylerını alırız hıc olmazsa
aaa benimki 1 yıldır işsiz bak iyi düşünsün valla sonra iş bulmak sorun oluyor. Gerçi eşimi işten çıkardılar o ayrı tazminat felan aldı ama yinede şu sıralar kriz tam etkisini yitirmedi beklesin azcık iş bulsun çıksın derim ben..
evet biri gerçek okyanus ortamı arıyordu ama kim bende hatırlamadım
elhamraaa ne ciciler aldın
herkese günaydın
Canım işte aklın yolu bir bende senin gibi düşünüyorum ama benim koca manyak güvandiği bişeyler var heralde çok sıkıldım çok . Oda halkı bi yandan aynı işi bulabilir şu anda ama parası aynı olduktan sonra iş değiştirmenin bi alemi olmazki. Neyse uzatmayayım çok dertliyim adamın kafası kalın almıyor bişey
pazar günü trafik çok olur ve pazarları fuarı erken kapıyorlar diye bizde c.tesi gitcez koçişlebenim eşimde pazar fuara erkenden gitmek istiyor ama havuz için pazara izin aldım misafir olarak gelecek benimle, izin almışken gidelim istiyorum
oda fuar kalabalıklaşır yollar tıkanır diye mırın kırın ediyor
bizde erkencikten kahvaltı etmeliyiz o yüzden
pazar günü trafik çok olur ve pazarları fuarı erken kapıyorlar diye bizde c.tesi gitcez koçişle
boshayallersmile
bu arada elimde 5 tane fuar davetiyesi var kızlarr
ayyy nasıl özlemişimmmmbayanssulusmile
günaydın kızlaaarrryerimseniben
Kocası işsiz olan tek ben değilmişim desenize senağlama
Çok zor yaffff çoookkkk
Kızlar gÜnaydın . Nasılsınız? Bu hafta sonu fuar var. Anne bebek fuarı. Bİlet bulursam gİdecem İnŞ. Neler yapıyorsunuz. Benİm İnternetİmde sorun var. ÇoĞu zaman gİremİyorum.
Canım işte aklın yolu bir bende senin gibi düşünüyorum ama benim koca manyak güvandiği bişeyler var heralde çok sıkıldım çok . Oda halkı bi yandan aynı işi bulabilir şu anda ama parası aynı olduktan sonra iş değiştirmenin bi alemi olmazki. Neyse uzatmayayım çok dertliyim adamın kafası kalın almıyor bişey
valla çok dedikodu var derden başlasamkibilmiyorumkismile
aldım ama öle istediğim gibi bi alışveriş olmadı
eşimin sayın babası
kimseye haber vermeden hastaneye yatmış
ameliyat olmuş
45dk-yada1 saat bile sürmedi alışveriş
paldırküldür hastaneye gittik
dün gece sırf buraya koyiyim cicileri diye
alelacele cektim resimlerini ama pek bişeye benzemedi
ben gidim yükliyim resimleri ozaman
kıss biz te koçişle anadolu yakasından gelcez metrobülebilmiyorumkismilene güzel hepiniz Fuara gideceksiniz bende gitmeyi çok isterdim ama arabamız yok bende otobüslerde uzun yolda bayılıcak gibi oluyorum. Keşke bende gidebilsem mafoldumben
2 tane canbebe göndermişsabahtan akşama ne yapacan fuarda biz sabah erken gidecez pazargünü o saatte daha kimse gelmemiş olur diye düşündük. Nerden buldun davetiyeleri ben hiç bulamadım. Nasıl reklamcıysam artık
valla çok dedikodu var derden başlasamkibilmiyorumkismile
aldım ama öle istediğim gibi bi alışveriş olmadı
eşimin sayın babası
kimseye haber vermeden hastaneye yatmış
ameliyat olmuş
45dk-yada1 saat bile sürmedi alışveriş
paldırküldür hastaneye gittik
dün gece sırf buraya koyiyim cicileri diye
alelacele cektim resimlerini ama pek bişeye benzemedi
ben gidim yükliyim resimleri ozaman
kıss biz te koçişle anadolu yakasından gelcez metrobülebilmiyorumkismile
günaydın canım ben 2 ay önce mantar için tek kullanımlık fitil kullandımgünaydın kızlar doktorum 16 haftalıkken zalain fitil vermişti bana 1 aydır erteliyodum kullanmayı akıntım fazlalaşınca dün akşam kullandım artık ama çok endişeliyim bebeğime bi zararı olmaz dimi? Aranızda kullanan varmı hiç bilmiyorumkismile
2 tane canbebe göndermiş
3 tanede bizim şirkete anne bebek dergisi geliyo onlardan aldım
veriyim sana da akşama uğrayın bize koçişinlebilmiyorumkismile
pazar günü trafik çok olur ve pazarları fuarı erken kapıyorlar diye bizde c.tesi gitcez koçişle
boshayallersmile
bu arada elimde 5 tane fuar davetiyesi var kızlarr
günaydın kızlar doktorum 16 haftalıkken zalain fitil vermişti bana 1 aydır erteliyodum kullanmayı akıntım fazlalaşınca dün akşam kullandım artık ama çok endişeliyim bebeğime bi zararı olmaz dimi? Aranızda kullanan varmı hiç bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?