2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar gÜnaydın . Nasılsınız? Bu hafta sonu fuar var. Anne bebek fuarı. Bılet bulursam gıdecem ınŞ. Neler yapıyorsunuz. Benım ınternetımde sorun var. ÇoĞu zaman gıremıyorum.

evet biri gerçek okyanus ortamı arıyordu ama kim bende hatırlamadım

elhamraaa ne ciciler aldın

herkese günaydın

melmea okyanus duvarı yapacaktı. onlar için balık arıyordu.

kıss sen cumartesi bizle gelmiycenmi ozaman:uhm:

Canım işte aklın yolu bir bende senin gibi düşünüyorum ama benim koca manyak güvandiği bişeyler var heralde çok sıkıldım çok . Oda halkı bi yandan aynı işi bulabilir şu anda ama parası aynı olduktan sonra iş değiştirmenin bi alemi olmazki. Neyse uzatmayayım çok dertliyim adamın kafası kalın almıyor bişey

evet biri gerçek okyanus ortamı arıyordu ama kim bende hatırlamadım

elhamraaa ne ciciler aldın

valla çok dedikodu var derden başlasamkibilmiyorumkismile
aldım ama öle istediğim gibi bi alışveriş olmadı
eşimin sayın babası
kimseye haber vermeden hastaneye yatmış
ameliyat olmuş
45dk-yada1 saat bile sürmedi alışveriş
paldırküldür hastaneye gittik
dün gece sırf buraya koyiyim cicileri diye
alelacele cektim resimlerini ama pek bişeye benzemedi
ben gidim yükliyim resimleri ozaman

herkese günaydın

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Kahvalti yapiyorum bende, birazdan kuzenime gidecegim.
Archmim kizim hic hareket etmiyorum diye diye,
ertesi gun bir costu ilk defa bir gunde okadar hareket etti okadar hissettim.
Sanirim dediklerimin ustune gosteririm ben sana dedi. kaydirigubbakcemile3
Simdi geri eski haline dondu yavrum.

zeynepcim vardır bir bildiği herhalde yoksa bu zamanda bu işe kalkışmaya cesaret edemezdi. sen sıkma canını

pazar günü trafik çok olur ve pazarları fuarı erken kapıyorlar diye bizde c.tesi gitcez koçişle
boshayallersmile
bu arada elimde 5 tane fuar davetiyesi var kızlarr

pazar günü trafik çok olur ve pazarları fuarı erken kapıyorlar diye bizde c.tesi gitcez koçişle
boshayallersmile

sabahtan akşama ne yapacan fuarda biz sabah erken gidecez pazargünü o saatte daha kimse gelmemiş olur diye düşündük. Nerden buldun davetiyeleri ben hiç bulamadım. Nasıl reklamcıysam artık

günaydın kızlarr..

toplantım vakitlice bitti çok şükür..
off valla nası yorgunum.. gören de taş taşıdım fln sanır. nası bişimiş bu hamilelik yahu.. hemen her yerin ağrıyor en ufak şeyde.. bizde 7. ayımızda fln naapcaz biz hiç bilmiyom.. bilmiyorumkismile

bir an önce taşınma faslı bitse de ptesi olsa, evimde dinlensem sempatiksalakcinni

kız elhhh ekle bakıyımm cicileri

ay ben çok üşengecim eve gidince hiçbişi yapamıyorum yaa, daha benim de ekleyeceğim ciciler var

günaydın kızlar doktorum 16 haftalıkken zalain fitil vermişti bana 1 aydır erteliyodum kullanmayı akıntım fazlalaşınca dün akşam kullandım artık ama çok endişeliyim bebeğime bi zararı olmaz dimi? Aranızda kullanan varmı hiç bilmiyorumkismile

ayyy nasıl özlemişimmmmbayanssulusmile
günaydın kızlaaarrryerimseniben

günaydın yewrummm

Kocası işsiz olan tek ben değilmişim desenize senağlama
Çok zor yaffff çoookkkk

efettt:sinifsinif:

Kızlar gÜnaydın . Nasılsınız? Bu hafta sonu fuar var. Anne bebek fuarı. Bİlet bulursam gİdecem İnŞ. Neler yapıyorsunuz. Benİm İnternetİmde sorun var. ÇoĞu zaman gİremİyorum.

canım bende fazla var göndereyim sana ama yarın ancak kargolayabilirim çünkü evde unutmuşum:uhm:1 günde gelirmiki acep

aaa geçmiş olsun kısss ne ameliyatı hayırdır
üzüldüm valla alışverişinize posta koymalarınabilmiyorumkismile

ne güzel hepiniz Fuara gideceksiniz bende gitmeyi çok isterdim ama arabamız yok bende otobüslerde uzun yolda bayılıcak gibi oluyorum. Keşke bende gidebilsem mafoldumben
kıss biz te koçişle anadolu yakasından gelcez metrobülebilmiyorumkismile

sabahtan akşama ne yapacan fuarda biz sabah erken gidecez pazargünü o saatte daha kimse gelmemiş olur diye düşündük. Nerden buldun davetiyeleri ben hiç bulamadım. Nasıl reklamcıysam artık
2 tane canbebe göndermiş
3 tanede bizim şirkete anne bebek dergisi geliyo onlardan aldım
veriyim sana da akşama uğrayın bize koçişinlebilmiyorumkismile

öncelikle geçmiş olsun
üzülme sonra gönlünce yine yaparsın alışverişini
hem belki bu sefer kayınvaldenide götürürsün aklinialirimsmile

kıss biz te koçişle anadolu yakasından gelcez metrobülebilmiyorumkismile

Metrobüsle nasıl gidiliyor tarif edebilir misin? Bende çok gitmek istiyorum ama eşim cumartesi öğlene kadar çalışıyor birde 2 gün önce bir yerden iş teklifi geldi gidip orayla konuşacağım sanırım anca pazar gidebiliriz gibi geliyor ama yol eşimin gözünde çok büyüyor birde 2 gündür şirkete bilet soracak daha soramadı bugün tekrar hatırlatayım ben ...

günaydın canım ben 2 ay önce mantar için tek kullanımlık fitil kullandım
bişey olmaz korkma zaten kullanmazsan yanlış olur bebek için erken doğuma
yada mikrop kapmasına felan neden olabilir..

2 tane canbebe göndermiş
3 tanede bizim şirkete anne bebek dergisi geliyo onlardan aldım
veriyim sana da akşama uğrayın bize koçişinlebilmiyorumkismile

tamam canım uğrarım akşam bende bi şirkete bakayım anne bebek dergisi bulurum belki

boshayallersmile

gözümü korkuttunuz cumartesi gitme ihtimalimiz yok malesef
acaba bizdemi pazar erkenden gitsek

doktorun verdiyse neden korkuyorsun ki??
sonuçta kendi elleriyle sana yanlış ilaçlar vermez. kullanmaman daha zararlı. bence kullan derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…